zuzlikowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='milosnicy zwierzat']powracam na wątek wrzucę go dzisiaj wieczorem na nk BARDZO DZIĘKUJEMY...Wiktorkowi bardzo przyda się wiara,że jest mimo wszystko ADOPCYJNY i wart zainteresowania i POMOCY! WIKTOR...jak najwyżej pokazuj się chłopie...jak najwyżej,bo marzenia po to są by się spełniały!Pomóż,by i Twoje mogły się spełnić! WYYYYYSOKO CHŁOPIE!!! Quote
Szarotka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Moja deklaracja dojdzie lada dzien. Czy ktos na watku ma kontakt z Fundacja i wie co sie dzieje ??????????????? Quote
Lidan Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Malwi']nr konta poleciał ;) jutro sprawdzę czy coś przyszło ;)[/QUOTE] Już możesz sprawdzać :p Quote
Szarotka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Szarotka']Moja deklaracja dojdzie lada dzien. Czy ktos na watku ma kontakt z Fundacja i wie co sie dzieje ???????????????[/QUOTE] Chyba nikt nic nie wie ............ Quote
Malwi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 przyszło 10 zł od Marysi i 5 zł od Lidan ( to jednorazowa rozumiem tak ? ) Quote
milosnicy zwierzat Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 witam wieczornie zaraz wrzuce go na nk tylko potrzebuje numer konta dla osób chętnych do pomocy i pytanko opis to ten z 1 strony wkleić ;) Quote
Lidan Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Malwi']przyszło 10 zł od Marysi i 5 zł od Lidan ( to jednorazowa rozumiem tak ? )[/QUOTE] Jednorazowo...Jeśli dam radę to wpłacę coś po wypłacie (5-10 zł) ale wolałabym nie składać deklaracji bo samej jest mi coraz trudniej finansowo. Quote
Freya73 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Co u Wiktora slychac? Jak on sie czuje? Quote
Szarotka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Freya73']Co u Wiktora slychac? Jak on sie czuje?[/QUOTE] Tez bym chciala wiedziec ???? Quote
Malwi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 ze strony fundacji: W tym tygodniu Michaś zostanie przewieziony do drugiego ośrodka (dalsza część pracy z psem), a na jego miejsce przyjedzie z przytuliska w Głownie Wiktor, mix bernardyn, pies po wyjątkowo ciężkich, traumatycznych przejściach. Na razie jego historia jest umieszczona w zakładce "Czekają na pomoc".Jesteśmy umówieni, że przed przewiezieniem do nas, Wiktor zostanie wykastrowany. Trochę przesuwa się termin zabiegu. Miał być wykonany w czwartek, piątek, jutrzejszy wtorek. Jeśli wszystko przebiegnie zgodnie z planem to pod koniec tego tygodnia psiak będzie już z nami. Planujemy jechać do Głowna w czwartek lub sobotę. Jesteśmy bardzo ciekawi tego psa. Byliśmy dwa tygodnie temu poznać się. Niedotykalski. Trochę nas straszył, ale był ciekawy. Quote
Yv1958 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Wiktor wciaz nie jest wykastrowany! Pani Ewa czeka na niego. Dlaczego sprawa kastracji tak sie przedluza nie wiem:-( Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Freya73']Co u Wiktora slychac? Jak on sie czuje?[/QUOTE] [quote name='Yv1958']Wiktor wciaz nie jest wykastrowany! Pani Ewa czeka na niego. Dlaczego sprawa kastracji tak sie przedluza nie wiem:-([/QUOTE] ...mam nadzieję,że nie ma zdrowotnych przeciwskazań, bo gdyby te były, fundacja ,jako bezpośrednio zainteresowana powinna zostać o nich poinformowana natychmiast... Szkoda,że odwlekajaca się kastracja,odwleka i termin wyjazdu Wiktora ze schroniska...dobrze byłoby,by Wiktor już nareszcie wyjechał. Czy Wiktor znowu ma popaść w zapomnienie, bo ludzka niemoc i zainteresowanie jego losem jest minimalne u tych,którzy mają nad nim pieczę bezpośrednią?...jak długo ma znowu czekać? Quote
Freya73 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Szarotka']Ma ktos kontakt ze schroniskiem ??[/QUOTE] Czekamy na konkretne wiadomosci. Quote
Yv1958 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Udalo mi sie dodzwonic do Pani, ktora karmi Wiktora. Jest wykastrowany, zaczipowany. Czuje sie dobrze! Teraz skontaktuje sie z Pania Ewa. Quote
Yv1958 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wiktor w sobote jedzie do Fundacji!:multi: Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Yv1958']Wiktor w sobote jedzie do Fundacji!:multi: ....i o to chodzi...własnie o to!!! ...tylko do przodu, bo na kroczki w tył Wiktor nie ma czasu- zbyt wiele go zmarnował...zbyt wiele!!! TERAZ TYLKO W PRZÓD PRZED SIEBIE I DO LUDZI!!!...HURRRRRRA! Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Yv1958']Udalo mi sie dodzwonic do Pani, ktora karmi Wiktora. Jest wykastrowany, zaczipowany. Czuje sie dobrze! Teraz skontaktuje sie z Pania Ewa. Yv...buziole w sam czubek noska!!!Super wieści, więc tego kto je przynosi mocno ściskam!!!! Quote
Panca Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 genialnie ze sie ruszylo w sprawie tego biedaka...w tym miesiacu nie wspomoge finansowo ale w listopadzie tak Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Panca']genialnie ze sie ruszylo w sprawie tego biedaka...w tym miesiacu nie wspomoge finansowo ale w listopadzie tak[/QUOTE] ...dzięki ogromne...ogromne!!! Jak ja czekam na uśmiech cudny szczęśliwego Wiktora...ale mi się marzy,ale coraz częściej wierzę,że choć delikatne to "goowienka", to jednak "podlane" miłością i zainteresowaniem odradzają się jak FENIKS!!!...wierzę,że Wiktor tak samo,okaże się nie tylko przymilnym miskiem,ale i nadzwyczaj adopcyjnym psiurą!!! DAJMY MU SZANSĘ "ODRODZIĆ SIĘ" W CIEPLE MIŁOŚCI I ZAINTERESOWANIA LUDZKIEGO...NIECH POCZUJE JAK FAJNIE JEST KOCHAĆ CZŁEKA! Quote
Yv1958 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 zuzlikowa napisał(a):...dzięki ogromne...ogromne!!! Jak ja czekam na uśmiech cudny szczęśliwego Wiktora...ale mi się marzy,ale coraz częściej wierzę,że choć delikatne to "goowienka", to jednak "podlane" miłością i zainteresowaniem odradzają się jak FENIKS!!!...wierzę,że Wiktor tak samo,okaże się nie tylko przymilnym miskiem,ale i nadzwyczaj adopcyjnym psiurą!!! DAJMY MU SZANSĘ "ODRODZIĆ SIĘ" W CIEPLE MIŁOŚCI I ZAINTERESOWANIA LUDZKIEGO...NIECH POCZUJE JAK FAJNIE JEST KOCHAĆ CZŁEKA! Zuzlikowa Kochana Ty tak piszesz, ze ja dostaje gesiej skorki i wzruszam sie ogromnie:buzi::jumpie: Quote
nika28 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Yv1958']Wiktor w sobote jedzie do Fundacji!:multi: Yv, ogromnie Ci dziękuję ! I Fundacji również !!! Quote
Freya73 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Fantastyczne wiesci, czekamy na kazdy szczegol wyprawy, na fotorelacje szczegolnie.:cool3: Quote
Szarotka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jestem ciekawa czy moja deklaracja dotarla, bo Ania wplacila (mam nadzieje :):) Quote
Recommended Posts