Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='milosnicy zwierzat']powracam na wątek

wrzucę go dzisiaj wieczorem na nk

BARDZO DZIĘKUJEMY...Wiktorkowi bardzo przyda się wiara,że jest mimo wszystko ADOPCYJNY i wart zainteresowania i POMOCY!

WIKTOR...jak najwyżej pokazuj się chłopie...jak najwyżej,bo marzenia po to są by się spełniały!Pomóż,by i Twoje mogły się spełnić! WYYYYYSOKO CHŁOPIE!!!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Moja deklaracja dojdzie lada dzien. Czy ktos na watku ma kontakt z Fundacja i wie co sie dzieje ???????????????[/QUOTE]
Chyba nikt nic nie wie ............

Posted

[quote name='Malwi']przyszło 10 zł od Marysi i 5 zł od Lidan ( to jednorazowa rozumiem tak ? )[/QUOTE] Jednorazowo...Jeśli dam radę to wpłacę coś po wypłacie (5-10 zł) ale wolałabym nie składać deklaracji bo samej jest mi coraz trudniej finansowo.

Posted

ze strony fundacji:

W tym tygodniu Michaś zostanie przewieziony do drugiego ośrodka (dalsza część pracy z psem), a na jego miejsce przyjedzie z przytuliska w Głownie Wiktor, mix bernardyn, pies po wyjątkowo ciężkich, traumatycznych przejściach. Na razie jego historia jest umieszczona w zakładce "Czekają na pomoc".Jesteśmy umówieni, że przed przewiezieniem do nas, Wiktor zostanie wykastrowany. Trochę przesuwa się termin zabiegu. Miał być wykonany w czwartek, piątek, jutrzejszy wtorek. Jeśli wszystko przebiegnie zgodnie z planem to pod koniec tego tygodnia psiak będzie już z nami. Planujemy jechać do Głowna w czwartek lub sobotę. Jesteśmy bardzo ciekawi tego psa. Byliśmy dwa tygodnie temu poznać się. Niedotykalski. Trochę nas straszył, ale był ciekawy.

Posted

[quote name='Freya73']Co u Wiktora slychac? Jak on sie czuje?[/QUOTE]

[quote name='Yv1958']Wiktor wciaz nie jest wykastrowany! Pani Ewa czeka na niego.
Dlaczego sprawa kastracji tak sie przedluza nie wiem:-([/QUOTE]

...mam nadzieję,że nie ma zdrowotnych przeciwskazań, bo gdyby te były, fundacja ,jako bezpośrednio zainteresowana powinna zostać o nich poinformowana natychmiast...
Szkoda,że odwlekajaca się kastracja,odwleka i termin wyjazdu Wiktora ze schroniska...dobrze byłoby,by Wiktor już nareszcie wyjechał.
Czy Wiktor znowu ma popaść w zapomnienie, bo ludzka niemoc i zainteresowanie jego losem jest minimalne u tych,którzy mają nad nim pieczę bezpośrednią?...jak długo ma znowu czekać?

Posted

[quote name='Yv1958']Wiktor w sobote jedzie do Fundacji!:multi:

....i o to chodzi...własnie o to!!! ...tylko do przodu, bo na kroczki w tył Wiktor nie ma czasu- zbyt wiele go zmarnował...zbyt wiele!!!
TERAZ TYLKO W PRZÓD PRZED SIEBIE I DO LUDZI!!!...HURRRRRRA!

Posted

[quote name='Yv1958']Udalo mi sie dodzwonic do Pani, ktora karmi Wiktora.
Jest wykastrowany, zaczipowany. Czuje sie dobrze!

Teraz skontaktuje sie z Pania Ewa.

Yv...buziole w sam czubek noska!!!Super wieści, więc tego kto je przynosi mocno ściskam!!!!

Posted

[quote name='Panca']genialnie ze sie ruszylo w sprawie tego biedaka...w tym miesiacu nie wspomoge finansowo ale w listopadzie tak[/QUOTE]

...dzięki ogromne...ogromne!!!
Jak ja czekam na uśmiech cudny szczęśliwego Wiktora...ale mi się marzy,ale coraz częściej wierzę,że choć delikatne to "goowienka", to jednak "podlane" miłością i zainteresowaniem odradzają się jak FENIKS!!!...wierzę,że Wiktor tak samo,okaże się nie tylko przymilnym miskiem,ale i nadzwyczaj adopcyjnym psiurą!!!

DAJMY MU SZANSĘ "ODRODZIĆ SIĘ" W CIEPLE MIŁOŚCI I ZAINTERESOWANIA LUDZKIEGO...NIECH POCZUJE JAK FAJNIE JEST KOCHAĆ CZŁEKA!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...dzięki ogromne...ogromne!!!
Jak ja czekam na uśmiech cudny szczęśliwego Wiktora...ale mi się marzy,ale coraz częściej wierzę,że choć delikatne to "goowienka", to jednak "podlane" miłością i zainteresowaniem odradzają się jak FENIKS!!!...wierzę,że Wiktor tak samo,okaże się nie tylko przymilnym miskiem,ale i nadzwyczaj adopcyjnym psiurą!!!

DAJMY MU SZANSĘ "ODRODZIĆ SIĘ" W CIEPLE MIŁOŚCI I ZAINTERESOWANIA LUDZKIEGO...NIECH POCZUJE JAK FAJNIE JEST KOCHAĆ CZŁEKA!

Zuzlikowa Kochana Ty tak piszesz, ze ja dostaje gesiej skorki i wzruszam sie ogromnie:buzi::jumpie: