Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malwi']
deklaracje jednorazowe :
10 zł od Violetty T.
5 zł od Renaty M.
10 zł od Doroty B.
5 zł od Mirosławy M.
5 zł od Lidan
5 zł od Leszka G.
5 zł od Marleny C.
5 zł od weroniki C,
5 zł od Jarka
5 zł od Dorota Z.
z tego co tu widzę jest 60 zl, Lidan na konto fundacji - wpłaciła 70 zł[/QUOTE]

Brakuje jednorazowej deklaracji od Oli D. + 10 zł

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciesze sie, ze wreszcie u Wiktora ruszylo. On byl jedym z psow, ktory mi lezal na sercu, bo taki trudny przypadek. Nikogo nie bylo w schronisku itp.
Drugi to Owca, mix podhalana, ale u niego sytuacja jest bardzo trudna, bo mimo, ze Owca to mily i wesoly piesek to wykryto u niego guza mozgu i slepnie.
Jak by, ktoras z Was mogla zajrzec na watek to bylabym bardzo wdzieczna. Tak chcialam mu pomoc, a sytuacja teraz wyglada beznadziejnie:shake::shake::-(:-(:placz::placz:

http://www.dogomania.pl/threads/119443-Du%C5%BCy-bia%C5%82y-mi%C5%9B-z-GUZEM-M%C3%93ZGU-Owca-mix-podhalana...

Pisalam do roznych podhalanskich ciotek, ale pies ma padaczke i znalezc dla niego dt. to strasznie trudna sprawa, bo jest duzy......., mysle, ze benkowe ciotki to rozmieja......., w azylu nie ma pieniedzy na tomografie ...........:placz::placz::placz:

Posted

Hej Szarotko!:) Dzięki za ponowne zaproszenie na wątek Wiktora.
Niestety w mojej obecnej sytuacji jest mi bardzo trudno wysupłać kolejną deklarację stałą czy nawet jednorazową:( Mogę jedynie trzymać kciuki za psiaka i wierzyć, że jeśli zaraz znajdzie się pod opieką tak wyspecjalizowanej fundacji, to na pewno już nie stanie mu się krzywda i wyjdzie na prostą, a może nawet fajny dom w przyszłości znajdzie:):happy1:

Posted

[quote name='bico']Hej Szarotko!:) Dzięki za ponowne zaproszenie na wątek Wiktora.
Niestety w mojej obecnej sytuacji jest mi bardzo trudno wysupłać kolejną deklarację stałą czy nawet jednorazową:( Mogę jedynie trzymać kciuki za psiaka i wierzyć, że jeśli zaraz znajdzie się pod opieką tak wyspecjalizowanej fundacji, to na pewno już nie stanie mu się krzywda i wyjdzie na prostą, a może nawet fajny dom w przyszłości znajdzie:):happy1:[/QUOTE]

i DOKŁADNIE O TO CHODZI!
Wiktor, spokojnie chłopie przejdź zabieg i dochodź do siebie...KCIUKASY!

Posted

[quote name='bico']Hej Szarotko!:) Dzięki za ponowne zaproszenie na wątek Wiktora.
Niestety w mojej obecnej sytuacji jest mi bardzo trudno wysupłać kolejną deklarację stałą czy nawet jednorazową:( Mogę jedynie trzymać kciuki za psiaka i wierzyć, że jeśli zaraz znajdzie się pod opieką tak wyspecjalizowanej fundacji, to na pewno już nie stanie mu się krzywda i wyjdzie na prostą, a może nawet fajny dom w przyszłości znajdzie:):happy1:

Ja w to bardzo wierze. Wierze w adopcyjnosc psiaka, wierze w fachowcow i profesjonalnosc ludzi, ktorzy zajma sie Wiktorem. Jestem pelna nadziei "na lepsze jutro" dla Wiktora. Bico, super, ze jestes.

Posted

kto wpalcił juz na FIndacje ok

a kto nie to wpalty na konto Malwi (podaj prosze na pv wzystkim
)

a od listopada prosze juz tylko na konto Malwi ok

mamy 200 zł przelac na konto Fundacji wiec musimy miec te 200 zł w całosci

uzgodniono z FUndacją !!!

Posted

nie 200 zł a 100 zł Anetto - Yv wpłaca do fundacji bezpośrednio.

rozumiem że na ten miesiąc już 200 zł spłynęło do fundacji.

proszę więc o przysyłanie wpłat za listopad - 1 listopada to co będzie na koncie chciałabym wpłacić.

a ja już rozsyłam nr konta.

Posted

Dokonalam nastepujacych wplat kontem PayPal. Moga dotrzec dopiero za kilka dni.

wplata od Darka

15 zl x 6 miesiecy = 90 zl

*wplata za 6 miesiecy: pazdziernik, listopad, grudzien, styczen, luty, marzec

wplata od Freya73

10 zl x 6 miesiecy = 60 zl

*wplata za 6 miesiecy: pazdziernik, listopad, grudzien, styczen, luty, marzec

Razem dla Wiktora ode mnie i Darka za 6 miesiecy z gory, kwota 150 zl