Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Zuzlikowa, pięknie napisane :(

Faktom się nie da zaprzeczyć- najpierw ogromna akcja...ratowanie Wiktora i...ciiiiiiiisza...Wiktor zniknął z naszej świadomości- nie było informacji...odpowiedzi na pytania...a on zaległ na kojcu i tak został 2 lata...a my sobie hopałyśmy...pytałyśmy,sobie a muzom!!!

Najwyższa pora by Wiktor zlazł już z tej budy i zaczął żyć-kres jego życia się zbliża i teraz najwyższa pora przeżyć piękne dni...NAJWYŻSZA PORA POCZUĆ,ZE SIĘ GDZIEŚ PRZYNALEŻY...ŻE SIĘ JEST POTRZEBNY...ŻE CIEPŁO NIE TYLKO W DOMU,ALE I W SERCU!!!

W górę Wiktor! Potrzebuje wsparcia choć na 100 następnych złotych...

Posted

dziewczyny - czy któraś z was jest w stanie nagrać filmik z wiktorem ? jak się zachowuje w codziennych sytuacjach - typu sprzątanie w kojcu czy dawanie jedzenia ...

Posted

Malwi napisał(a):
dziewczyny - czy któraś z was jest w stanie nagrać filmik z wiktorem ? jak się zachowuje w codziennych sytuacjach - typu sprzątanie w kojcu czy dawanie jedzenia ...

Nie orientuje sie, czy ktos moze nagrac filmik.
Wiem natomiast od jego opiekunki, ze ona wchodzi do boksu, karmi Wiktora, sprzata, a on w tym czasie siedzi spokojnie na budzie.
On sie na ludzi nie rzuca, ale nie ma mowy o poglaskaniu go.

Posted

Yv1958 napisał(a):
Wiem natomiast od jego opiekunki, ze ona wchodzi do boksu, karmi Wiktora, sprzata, a on w tym czasie siedzi spokojnie na budzie.

Dziewczyny...a może sprzedawać bezpieczne dni WIKTORA i stworzyć jego kalendarz?
Yv zaproponowała,że będzie pokrywać 100zł z 200zł potrzebnych...może więc znajdziemy z 30 chętnych osób,które wykupią choć po 1 dniu w miesiącu ?...to tylko 4-5zł...

...tak to zrobiłam u Lincolna...może i Wiktorowi się przyda(post 3)?...a może ktoś jeszcze lepszy zrobi?...potrzeba tylko 30 deklaracji stałych,po max,5zł...
http://www.dogomania.pl/threads/190895-CZ%C5%81OWIEKU-naznaczy%C5%82%C4%99%C5%9B-mnie-PRZERA%C5%BBENIEM-i-AGRESJ%C4%84-je-nazwa%C5%82e%C5%9B_DR%C5%BB%C4%98-pod-TW%C4%84-R%C4%98K%C4%84_pom%C3%B3%C5%BC

Posted

Yv1958 napisał(a):

Następny benio,który boi się dotyku...mam nadzieję,że nie trwale...Wiktor- nic na siłę,ale sprawdź,że dotyk może być przyjemny...może dać radość...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Dziewczyny...a może sprzedawać bezpieczne dni WIKTORA i stworzyć jego kalendarz?
Yv zaproponowała,że będzie pokrywać 100zł z 200zł potrzebnych...może więc znajdziemy z 30 chętnych osób,które wykupią choć po 1 dniu w miesiącu ?...to tylko 4-5zł...

...tak to zrobiłam u Lincolna...może i Wiktorowi się przyda(post 3)?...a może ktoś jeszcze lepszy zrobi?...potrzeba tylko 30 deklaracji stałych,po max,5zł...
http://www.dogomania.pl/threads/190895-CZ%C5%81OWIEKU-naznaczy%C5%82%C4%99%C5%9B-mnie-PRZERA%C5%BBENIEM-i-AGRESJ%C4%84-je-nazwa%C5%82e%C5%9B_DR%C5%BB%C4%98-pod-TW%C4%84-R%C4%98K%C4%84_pom%C3%B3%C5%BC

Czy ktoś może tez zrobić banerek mówiący o tym,że Wiktor potrzebuje 100zł na miesiąc stałych deklaracji?...albo 30 deklaracji po max. 5zł?
Banerek ułatwi pokazywanie chłopaka...

Posted

Malwi napisał(a):

Ja niestety chyba nie dam rady nagrać, jestem w przytulisku zawsze rano, a karmią i sprzątają wieczorem...
Nikt inny raczej też nie da rady nagrać.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Dziewczyny...a może sprzedawać bezpieczne dni WIKTORA i stworzyć jego kalendarz?

( w miarę wykupowania dni będę uzupełniać dni na kalendarzu )

Posted

no wlasnie ... trzeba w ogole policzyć ;)

bo na poprzedniej stronie była mowa ze cały hotel 200 zł .... ale znając realia minimum 350 będzie ... w ogóle to trzeba hotel znaleźć który by się podjął, dowiedzieć się cenę dokładnie... i wyliczyć.. ( wtedy również Yv byłaby na kalendarzu ze swoją deklaracją )

Posted

no właśnie niby 5 zł za dzień ... ale 5 zł za dzień x 31 dni = 155 zł + 100 zł od Yv = 255 zł - taka suma na żaden hotel dla benka nie starczy niestety .... dlatego trzeba policzyć od nowa ... można zrobić po 10 zł dzień - to już będzie znacznie lepsza kwota.

Posted

[quote name='Malwi']no właśnie niby 5 zł za dzień ... ale 5 zł za dzień x 31 dni = 155 zł + 100 zł od Yv = 255 zł - taka suma na żaden hotel dla benka nie starczy niestety .... dlatego trzeba policzyć od nowa ... można zrobić po 10 zł dzień - to już będzie znacznie lepsza kwota.

Malwi, zgadzam sie z Twoja sugestia. Warto dokladnie policzyc gdyz w moim przypadku, bede musiala w takim razie, ograniczyc sie do jedego dnia (29) gdyz mam slaby budzet na dzien dzisiejszy i troche zobowiazan na dogo.

W takim razie ja poprosze tylko 29 dzien, przepraszam nie wiedzialam, ze taka kwota. Rezygnuje z siodemki.