zuzlikowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Freya73 napisał(a):Przede wszystkim dziekujemy bardzo za najswiezsze informacje o Wiktorze. Bardzo to smutne, ze Wiktor jeszcze czeka na dom, nie tracmy jednak nadziei. Ufam, ze wraz z czasem nabierze takze pewnosci siebie, bedzie z innej perspektywy ocenial czlowieka, zas bol i smutek, ktore do tej pory mu towarzyszyly zepchnie gleboko w niepamiec. Pzdr Freya Wiktorku...pozwól sobie zaufać ludziom...powolutku,ale pozwól!:oops: Pamiętamy i mamy nadzieję na szybki dom dla Ciebie!:loveu: Quote
Freya73 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Odwiedzam Wiktora z nadzieja, ze jego los sie odmieni. Dom, potrzebny ... dom. Quote
MyrkurDagur Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Witaj Wiktorku! Przelałam właśnie pieniążki, które przekazała dla Ciebie Ciocia Freya ;) Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! ....sytuacja jest tragiczna!!!!.... Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! ew.kontakt z mosii,LACRIMĄ!!! PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!! ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!! Quote
zuzka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 zapraszam na bazarek między innymi na Kodinke ,Ciapulke itd Bazarkowe różności część I na *FPR-ZwP*10.08 no to jeszcze zajżujcie na drugi bazarek może jednak !!!!Bazarkowe różności część II na *FPR-ZwP*10.08 No to skoczcie jeszcze tu !!!! Bazarkowe różności część III na *FPR-ZwP*10.08 - Quote
Freya73 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dziekuje MyrkurDagur. Ubojnia ...mnie juz to wszystko przerasta. Czytajac zwiastun Zuzlikowej, zauwazylam, ze tak niewiele moge zrobic ... i to mnie zatrwaza. Quote
Paulina_mickey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Tu jest wątek Ubojnia psów na smalec.....okolice częstochowy, potrzebna pomoc!!!!!! - Strona 2 - Dogomania Forum Quote
Freya73 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A co u Wiktora slychac? Jak on sie miewa? Jaka tutaj cisza ... Quote
Paulina_mickey Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 oj już dawno nikt o psiaku nic nie pisał, a może i nowe zdjęcia by się przydały? :cool3: Quote
Freya73 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Oj Wiktor, co u Ciebie slychac? Jak sie miewasz? Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Czy ktoś wie co się dzieje u psiaka? Quote
ANETTTA Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-dog-niemiecki-krakow-okolice-pomocy-146376/#post12961167 sorkiz a offa Quote
Freya73 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Co slychac u Wiktora? Jakies wiesci? Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Paulina_mickey']oj już dawno nikt o psiaku nic nie pisał, a może i nowe zdjęcia by się przydały? :cool3:[/quote] Rzeczywiscie tutaj cisza...moze jakies wiesci by sie przydaly:roll::roll: Quote
MyrkurDagur Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 I ja się przyłączam do pytania o Wiktora... :roll: A co gorsze, Anettta dostała bana... Quote
Freya73 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Pozdrawiam Wiktora z nadzieja, ze u chlopaka wszystko w porzadku. Quote
Szarotka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No i co z tym pieskiem, nikt sie nim nie ineteresuje ?????????????????????:shake::shake::shake::shake::shake::shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 MyrkurDagur napisał(a):I ja się przyłączam do pytania o Wiktora... :roll: A co gorsze, Anettta dostała bana... Anetta rzeczywiście ma bana, ale Ona tylko założyła wątek, więc sama też pewnie wiedziała by tyle ile my, czyli nic...:shake: Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Na stronie przytuliska znalazłam takie coś. Przytulisko Głowno - Galeria/Wiktor :cool3: Quote
zuzlikowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Na stronie przytuliska znalazłam takie coś. Przytulisko Głowno - Galeria/Wiktor :cool3: To by znaczyło,że Wktor nadal jest w przytulisku...a było już cos o domku.Widać nie wyszło!Szkoda! Quote
Freya73 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jejku, jak tutaj cicho i smutno. Co u Wiktora slychac? Jak postepy psiaka? Freya Quote
Szarotka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No i co slychac u Wiktora ???????????anybody here :-o:-o:-o:roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts