Dana i Muszkieterowie Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mnie ściągnęła Agata 51 swoim postem z wątku Stefanka :evil_lol: Co się dzieje, że nastąpił aż taki wysyp skrzywdzonych benków ? Wiktor był rzeczywiście w strasznym stanie.... :-( :-( Jeszcze ten sznur, tak, jakby chciano go tak zostawić....:angryy: Dobrze, że Wiktor jest już bezpieczny :loveu: Quote
GoskaGoska Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 tak na watku schroniskowy w rudzie slaskiej tez sliczny beniu: Armani to roczny bernardyn, wyrzucony na ulice, prawdopodobnie ludzie sobie z nim nie radzili. Armani to wielki wulkan energii, biega, skacze, obskakuje ludzi i psy, ciężko go uspokoić. Generalnie jest łagodny do ludzi, jednak potrzebuje odpowiedzialnego właściciela, który będzie wstanie nad nim zapanować i nauczyć go dobrych manier. Odradzam dom z małymi dziećmi, bo psiak łatwo i szybko takie dziecko ztaranuje. Co do innych psów różnie bywa, wiec byłabym z tym ostrożna. W gre wchodzi tylko dom zogrodem, Armani nie nadaje się do mieszkania, może wszystko poniszczyć. numer 493BB Quote
Freya73 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Czesc Wiktor, co slychac? Jakies aktualnosci o stanie psa - z przyjemnoscia poczytam.;) Pzdr Ciotka Freya. Quote
MyrkurDagur Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dzień dobry Wiktorku... Widzę, że pojawiły się zdjęcia innego potrzebującego benia... Najgorsze, że tak mało ludzi jest wystarczająco odpowiedzialnych i chętnych do opieki nad takimi psami... :shake: Quote
bela51 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Bernardyn WIKTOR - pomóż... (662814304) - Aukcje internetowe Allegro Zostało jeszcze pare cegielek i 1 dzień do końca aukcji. Pomóżmy Wiktorowi ! Quote
ANETTTA Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 postaram sie o nowe inf ...i dziekuje za pomoc wiktorowi Quote
PrzytuliskoGlowno Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witamy serdecznie Zakończyła się już nasza aukcja allegro, na której licytowaliśmy cegiełki na leczenie Wiktora. Odzew przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania..... :) Nie spodziewaliśmy się, że znajdzie się tyle wrażliwych osób, które zechcą wesprzeć nasza akcję na rzecz bernardyna Wiktora... Jesteśmy ogromnie wzruszeni Państwa chęcią pomocy i ogromnie wdzięczni, że Wiktor znalazł tylu Przyjaciół... Każdy z Państwa zakupując cegiełkę podarował bardzo wiele, bo ratując życie jednemu stworzeniu, ratuje się cały świat... DZIĘKUJEMY Z CAŁEGO SERCA. Specjalne podziękowania dla ANETTTY, która z własnej inicjatywy napisała do nas, po zabaczeniu na allegro naszej aukcji i która na dogomani rozwinęła cały wątek Wiktora. Dziękujemy Ci Anetko gorąco za dużą pomoc i poświęcony czas. :) Jutro umieścimy najnowsze zdjęcia Wiktora, który ma się już o niebo lepiej i niebawem będziemy starali się znaleźć mu prawdziwy dom. Pozdrawiamy i dziękujemy www.przytulisko.glowno.pl Quote
ANETTTA Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 witam WAs serdecznie to znaczy ze teraz będą śweże wieści ..na bieżąco w maire mozliwosci oczywiście .... świeże wieści mam nadzieje ze same dobre ... jak nasz pupil sie czuje ?????/ nie ma za co mi dziekowac !!!!!!ja na punkcie tych łaciatych mam fioła ...ale tu więcej takich jak ja baaaaaaaaaaaaa lepszych odemnie !!!!! Quote
Freya73 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Co u Wiktora? Czekam cierpliwie tylko na dobre wiesci. Quote
MyrkurDagur Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='PrzytuliskoGlowno']Witamy serdecznie Zakończyła się już nasza aukcja allegro, na której licytowaliśmy cegiełki na leczenie Wiktora. Odzew przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania..... :) Nie spodziewaliśmy się, że znajdzie się tyle wrażliwych osób, które zechcą wesprzeć nasza akcję na rzecz bernardyna Wiktora... Jesteśmy ogromnie wzruszeni Państwa chęcią pomocy i ogromnie wdzięczni, że Wiktor znalazł tylu Przyjaciół... Każdy z Państwa zakupując cegiełkę podarował bardzo wiele, bo [B]ratując życie jednemu stworzeniu, ratuje się cały świat...[/B] [COLOR=red][B]DZIĘKUJEMY Z CAŁEGO SERCA.[/B][/COLOR] [COLOR=blue][B]Specjalne podziękowania dla ANETTTY[/B], która z własnej inicjatywy napisała do nas, po zabaczeniu na allegro naszej aukcji i która na dogomani rozwinęła cały wątek Wiktora.[/COLOR] [COLOR=blue]Dziękujemy Ci Anetko gorąco za dużą pomoc i poświęcony czas. :)[/COLOR] Jutro umieścimy najnowsze zdjęcia Wiktora, który ma się już o niebo lepiej i niebawem będziemy starali się znaleźć mu prawdziwy dom. [B]Pozdrawiamy i dziękujemy[/B] [URL="http://www.przytulisko.glowno.pl"]www.przytulisko.glowno.pl[/URL][/quote] Wspaniale :multi: :multi: :multi: Będziemy czekać na kolejne wieści w sprawie Wiktorka :loveu: Quote
GoskaGoska Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 cieszę się, że wszytskie cegiełki zeszły :multi: Quote
Lidan Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Witaj piękny kudłaczu :loveu: Jak zdrówko i samopoczucie przystojniaka? Quote
bico Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ile udało się zebrać kasy dla biedaczka z tego allegro cegiełkowego? Ja też coś puchatkowi:cool3: podrzucę od siebie po wypłacie na konto koła łódzkiego TOZ;) widok jego ran i cierpienia jest po prostu szokujący:-(:-(:-( niech tego zwyrodnialca, co Wiktorowo taką krzywdę zrobił, piekło kiedyś pochłonie:angryy::angryy::angryy: Quote
PrzytuliskoGlowno Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witamy. Podczas aukcji allegro udało na się zebrać 1000,00 zł. :) Zupełnie nie spodziewaliśmy się takiego zainteresowania... Wielkie dzięki dla wszystkim zaangazowanych w akcję. Znalazła się też osoba prywatna, która poza aukcja wpłaciła 600,00 zł. :) (Z nadwyżki opłacimy lecznie starszej suczki, którą ostatnio znaleźliśmy w lesie - porzuconą, wycieńczoną, z ogromnymi 2 guzami na brzuchu. Ktoś ją porzucił na starość, schorowaną...) Poniżej zamieszczamy zdjęcia Wiktora z dnia wczorajszego. :) Piesek ma się o wiele lepiej psychicznie - jest wesoły, energiczny, prowokuje łapą do zabawy... :) Nie ten sam pies... Jeśli chodzi o stan "fizyczny" również jest o wiele lepiej. Rana na szyi, co prawda, wciąż jest widoczna (była głęboka) i wymaga opatrywania co jakiś czas, ale jest już dużo płytsza, obcięta sierść odrosła i wygląda to wszystko bardzo ładnie. Mamy też b. dobra nowinę - znalazła się osoba z Rawy Mazowieckiej, która chce adoptować Wiktora. :) Dziekujemy raz jeszcze za wsparcie. www.przytulisko.glowno.pl http://img150.imageshack.us/img150/823/80374156.jpg http://img134.imageshack.us/img134/3867/11702648.jpg http://img526.imageshack.us/img526/7196/37534291.jpg Quote
Freya73 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czekam na fotki Wiktora. Jak on sie w ogole czuje? Quote
bico Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 GoskaGoska napisał(a):mieli 200szt po 5zl i wszystkie zeszly dzięki za info:loveu: czyli wygląda na to, że tysiaka udało się uzbierać:multi::multi::multi: Ja też coś od siebie dla biedaczka podrzucę;) Quote
coronaaj Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 bico napisał(a):dzięki za info:loveu: czyli wygląda na to, że tysiaka udało się uzbierać:multi::multi::multi: Ja też coś od siebie dla biedaczka podrzucę;) Na leczenie potrzeba 900PLN, pamietaj prowizja Allegro, a co z hotelikiem? Moze jeszcze tych cegielek troche puscic ?? No i troche pooffowac ?? Quote
coronaaj Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Super news....Przed chwila wyczytalam, ze ktos chce adoptowac Wiktora.. Tylko zeby to byl TEN DOM , dobry dom bo ciagle mam w glowie tragiczna historie MI..sprzed paru dni. [url=http://przytulisko.glowno.pl/aktualnosci.htm]Aktualno Quote
MyrkurDagur Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Troszkę mnie tu nie było, a tu sporo się dzieje... Jak Wiktor się czuje? I kto chciał go adoptować? Czekamy na wieści... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 coronaaj napisał(a):Link sie spartolil. Podobnie dzieje się u mnie... :razz: Jak się czuje biedny Wiktorek ? Quote
Recommended Posts