Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeśli to możliwe wszystkich wpłacających prosiłabym o wpłaty do 10 czerwca do września ( wyjeżdżam za granicę, nie wiem czy będę miała tam neta żeby zrobić przelew do fundacji, a tak wysłałabym od razu za 3 miesiące ... )

oczywiście jeśli to możliwe.... mam nadzieję że będę tam miała neta, ale nie wiem tego na 100%

do września (a nawet października) zapłacone mają:
MykurDagur Nika28 Freya73 Darek

yolanovi ma zapłacone do sierpnia

anettta, pieswolny i marysia 55 do czerwca

Szarotka do maja

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Zostałam poproszona, by potwierdzić,że na konto Fundacji Bernardyn wpłynęło 300zł ( za 3 miesiące) dla Wiktora.
Fundacja Bernardyn pożyczyła z tej kwoty środki potrzebne do zakupu karmy specjalistycznej dla Marcinka...
środki pożyczone, zostaną zwrócone na subkonto Wiktora.
niestety nie było innej możliwości, ze względu na brak środków.

Posted

moim zdaniem to i dobrze ;) Wiktor spokojny , a Marcin jak potrzebuje niech ma ;)

jeśli chodzi o karmę powinno trochę kilogramów przyjść do fundacji ( jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, ale przyjdzie na pewno ;) ) Karma i dla Wiktora będzie i dla reszty benkowej bandy ;) tylko jeśli ktoś może się dowiedzieć na jaki adres miałaby być karma wysłana , Anielin ? czy gdzieś indziej, bo fundacja chyba ma dwa miejsca w których są benie (?)

Posted

Malwi napisał(a):
moim zdaniem to i dobrze ;) Wiktor spokojny , a Marcin jak potrzebuje niech ma ;)

jeśli chodzi o karmę powinno trochę kilogramów przyjść do fundacji ( jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, ale przyjdzie na pewno ;) ) Karma i dla Wiktora będzie i dla reszty benkowej bandy ;) tylko jeśli ktoś może się dowiedzieć na jaki adres miałaby być karma wysłana , Anielin ? czy gdzieś indziej, bo fundacja chyba ma dwa miejsca w których są benie (?)

Na adres Fundacji... resztę już sobie Fundacja wg potrzeb rozdysponuje.

Posted

Malwi napisał(a):

karma jesli to ta o której ja myśle !!!!to ma być odbiór osobisty !!!!z Magda wszystko ustalone w razie czego dzwoń do Fundacji

Posted

Co slychac u Wiktora? Czy w przyszlosci rozpatrywana jest opcja oddania go do adopcji?

Proponuje tez zmienic tytul watku na bardziej aktualny; Wiktor nie jest juz w schronie. ;)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...