Szarotka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Czy moja deklaracja dotarla ??? jakos sie cos opoznia tym razem. Quote
Malwi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Szarotka napisał(a):Czy moja deklaracja dotarla ??? jakos sie cos opoznia tym razem. na kwiecień dotarła, oczywiście , przepraszam że nie napisałam , mam urwanie głowy w zw. z moim wyjazdem (nie będzie mnie 4 miesiące w kraju) dotarło 17 marca, przelew do fundacji był wysłany kilka dni później ;) Quote
Szarotka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Chodzi mi o ta w tym miesiacu, bo wiem, ze juz do Polski dotarla, ale jakos nigdzie nie widze, zeby dotarly do psow. Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [FONT=Garamond]Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.[/FONT] ...i ja przyłączam się do tych życzeń! Quote
Szarotka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Mam nadzieje, ze deklaracja juz na koncie???????????/ Quote
Malwi Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 tak, wpłata na koncie ... przepraszam że wcześniej nie napisałam ( święta, nie miałam dostępu do konta) Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Świeże informacje od Wiktora... którego mimo wszystko trudno teraz nazywać Wiktorem- bardziej niemowlaka przypomina, ale jednak nie radzę tak go potraktować- że sobie ciut pobiega i malucha poudaje, nie znaczy,ze pilnować przestał i zapomniał o swych obowiązkach! Nic podobnego!Choć ostatnio był bardzo nie zadowolony, bo że pilnuje, to jest zrozumiałe- każdy Wiktor lubi i musi! Ale, żeby ktoś zapomniał o jego rzeczywistym wieku i powiekszył mu teren do "obsługi" to już absolutna bezczelność- jak tak można, bez uzgodnień, bez uznania jego prawa do "miecia" wszystkiego na oku, bez pamięci o tym,ze już ma prawo do niejakich wygód i ułatwień?... na szczęście został fragment starego ogrodzenia i Wiktor pilnuje tylko do niego...resztę niech sobie sami pilnują, ci co zbudowali, albo niech namówią innych do pilnowania... nie z Wiktorem takie numery! Informacja z Fundacji: "Zostały wybudowane za prywatne pieniądze wolontariuszy dwie duże zagrody dla psów, każda kilkusetmetrowa, nie mierzyliśmy dokładnie, ale bardzo duże. Został również powiększony o ok. 200 m2 (teraz jakieś 550-600) wybieg "dla chłopaków", czyli dla tych odważnych i mających własne zdanie. No, po prostu chwilami nieprzewidywalnych. Mieszka tam Wiktor, Fernando, Demon, Barnaba i kilka kojców jest pustych. Na zmianę każdy z nich rządzi na terenie i ma nocną wartę. Trochę brakuje tam drzew, bedziemy musieli jakieś zasadzić, a na razie pomyśleć o częściowym chociaż osłonięciu podczas upałow. Myślimy o wkopaniu dużych niecek plasykowych i napełnieniu wodą..." Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ...nie dość tego,że ludzie mu takie niespodzianki robią, to jeszcze jakiś "rekin" zęby na niego szczerzy! Ależ biedny ma ciężkie życie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze,że jeszcze czasami się ludziom można nadstawić do głaskania- kazdy pies tego potrzebuje czasami:cool3:... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ...żeby wszyscy wiedzieli jak mu okrutnie ciężko:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Prawda,że biedny Wiktorek? Nic tylko miziać smyka i miziać...biedactwo;) Uploaded with ImageShack.us Quote
nika28 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wiktorek już wcale nie przypomina dawnego Wiktora ;) Nie mogę się nadziwić, jak on się zmienił. Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Szarotka']A ktoz to ma takie uzebienie ??[/QUOTE] Jasiu... "szczeniaczek", którego Fundacja uratowała, leczyła i...wyrósł "rekin"...a do tego koniecznie potrzebujący podyskutować z naszym Wiktorkiem... jak widać takie dyskusje robią dobrze Wiktorkowi( hahaha...potwierdzają,że potrzebnym jest jego stróżowanie!) i po nich może radośnie się wyszczerzać! Quote
Freya73 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zmiana jest ogromna, serce sie raduje i dusza cieszy. :) Quote
Pies Wolny Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Mniam, ....super, Jasio ma super klawiaturę :lol:. Poproszę swojego stomatołka o taką samą - na specjalne okazje i do tego dwa zęby jadowe. Tak uzbrojony pojadę 'wypłacić' parę nagród. Już mi puszczają nerwy. Poproszę o zbliżenie Jasiowej klawiatury - albo odcisk dentystyczny :razz: Quote
Szarotka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 O Pies Wolny sie buntuje. Kto wie do czego to dojdzie:roll::roll::mdrmed::mdrmed: Quote
zuzlikowa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Pies Wolny']Mniam, ....super, Jasio ma super klawiaturę :lol:. Poproszę swojego stomatołka o taką samą - na specjalne okazje i do tego dwa zęby jadowe. Tak uzbrojony pojadę 'wypłacić' parę nagród. Już mi puszczają nerwy. Poproszę o zbliżenie Jasiowej klawiatury - albo odcisk dentystyczny :razz:[/QUOTE] Zamarłam:-o... ciekawam kto miałby odwagę zdjąć odcisk dentystyczny Jasiowi? Co do fotki, oczywiście poproszę o nią... mimo,ze bedzie trzeba ciut poczekać, bo Jasio jednak nieco bardziej cierpliwy niż my- nerwy puszczają mu rzadko. I chyba ci od "wypłat" nieco się ucieszą!:diabloti: Quote
Freya73 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 O taki widok nam wszystkim chodzilo, przepraszam, ze wypowiadam sie za ogol, ale chyba sie nie myle, prawda? Powracam do tego zdjecia juz setny raz :oops:, poprawia mi humor. Quote
ANETTTA Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 pomogliscie wiktorowi pomózmy i grecie bardzo chora na bdt pomózmy im plisssssssssso deklaracje chocby 5 zł i zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/207483-%C5%9Bwiecide%C5%82ka-dla-GRETY-16-maj-2011-godz-0.00 Quote
Szarotka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='ANETTTA']pomogliscie wiktorowi pomózmy i grecie bardzo chora na bdt pomózmy im plisssssssssso deklaracje chocby 5 zł i zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/207483-%C5%9Bwiecide%C5%82ka-dla-GRETY-16-maj-2011-godz-0.00 Ja juz naprawde nie moge, chyba, ze sie cos zwolni .............. Chcialam natomiast zaprosic na bazarek na pdhalany: Swietne rzeczy na bazarku mamy :):) http://www.dogomania.pl/threads/207290-PO%C5%9ACIELE-KAMIZELKI-NISZCZARKA-I-WIELE-INNYCH-WSPANIA%C5%81O%C5%9ACI-NA-PODHALANY-BONO-do22.5 Quote
Pies Wolny Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Freja możesz śmiało pisać i za mnie, Wiktor-inox piękniaś jest i basta, ach ...te malowane oczy. Że też jeszcze kolejka się nie ustawia po Wiktora :razz: Szarotka - będą zęboczyny, rękoczyny, nogoczyny, jak trzeba - to wymyślę inne czyny. Jadę na ..... chwasty. Jakby Jasio był chętny to wezmę Go ze sobą - szybciej załatwimy temat :diabloti: Marzę o kilkunastometrowej, tresowanej (przez dobrego fachowca !) głodnej ..... 'zabawy' anakondzie. Quote
Temida Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ZAPRASZAM wszystkich od BENKÓW na wątek Berniego. Prosimy o rady i pomoc. BERNI CZEKA. http://www.dogomania.pl/threads/208012-BERNI-w-tybie-BERNARDYNA-POTRZEBNA-POMOC-i-DS-ta%C5%84szy-hotel Quote
Recommended Posts