AnkaW Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 SERBIA - CACIB Irig 26.07.2009 r. Czy mógłby ktoś podać linka do tej wystawy? Do kiedy zgłoszenia, kto sędziuje jakie opłaty i do kiedy, i jak można się tam zgłosić? Bardzo proszę o pomoc :oops: Quote
narisowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 gdzieś w domu mam ulotkę, postaram się odszukać wieczorkiem. irig nie ma swojej strony internetowej, a na głównej stronie serbkiego związku jest tylko mail do nich podany. EMAIL: irig.cacib@gmail.com Quote
AnkaW Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Dzięki, właśnie na Serbskiej stronie nic dokładnego nie znalazłam a ulotka z boku strony się nie otwiera i jest nie do odczytania. Dzięki. Czyli do nich należy zgłosić jakimkolwiek formularzem na meila? Quote
narisowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 no to mam:) miejsce wystawy: nationalni park fruśka gora "spomenik" zgłoszenia do 10 lipca 2009 sedziowie: grupa I - srecko kuksic (cro) II - vasko mudresa (mne) - jadranka samojver selimovic (cro)] - evica misic - (srb) III - nenad davidovic (srb) - igor selimovic (cro) IV - nenad davidovic V- dorde tesic (hun) VI - vibor jezek (cro) VII - pance dameski (mk) - alenka pokorn (slo) VIII - natasha davidovic (srb) - alenka pokorn IX - tatiana urek (slo) X - dorde tesic przyjmowanie psów 7.00 - 9.30 10 - 14 sedziowanie 15.00 - bisy opłata 25 euro za psa, można płacić na miejscu adres pocztowy: kinolosko drustvo irig jovan vasic novo doba bb 22406 irig serbia no i na koniec nagrody :lol: wypas niezły :evil_lol: bis - skuter bis II - telewizor bis III - telewizor junior bis - telewizor konkurencje - dziecko i pies - rower puchary za rasę, dyplomy dla każdego Quote
narisowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 mam jeszcze telefony do nich, ale komp wie lepiej co chcę napisać i robi "głupoty": kierunkowy do serbii + 381 63 821 89 21 63 539 937 63 76515 01 fax 22 462 709 22 462 427 Quote
narisowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 AnkaW napisał(a):Dzięki, właśnie na Serbskiej stronie nic dokładnego nie znalazłam a ulotka z boku strony się nie otwiera i jest nie do odczytania. Dzięki. Czyli do nich należy zgłosić jakimkolwiek formularzem na meila? ja do serbii zgłaszam wpisując w treść maila wszystkie dane psa i moje (bez żadnego formularza) i w załączniku wysyłam skan rodowodu i championatów Quote
Błyskotka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Muszę wyrobić paszport bo fajne wystawy mnie omijają :mad::mad::mad:. Mogę prosić o adres Serbskiego związku ? Quote
Frytela Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://www.ksrs.org.yu/ to strona ich zwiazku Quote
AnkaW Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dzięki, nie pozostaje mi nic innego jak jakimś cudem zgłosić psa :roll: i wrócić na tym skuterze :evil_lol: Quote
AnkaW Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Czy oni potwierdzają przyjęcie psów? Czy trzeba na ślepo jechać? Nic nie chcą mi odpisać :shake: Quote
canossa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Błyskotka napisał(a):Muszę wyrobić paszport bo fajne wystawy mnie omijają :mad::mad::mad:. Mogę prosić o adres Serbskiego związku ? Też mam ten sam dylemat.. koniecznie trzeba zrobic Paszport, ceny przystępne i można oplaty uiścić na miejscu to też duży + ++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++ Quote
HaNisia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 AnkaW napisał(a):Czy oni potwierdzają przyjęcie psów? Czy trzeba na ślepo jechać? Nic nie chcą mi odpisać :shake: Mnie i owszem odpisywali :mad: Pisali gdzie jest wystawa, wysyłali mapki, pisali, że można zgłaszać mailem. W sumie korespondencja trwała z 3 dni. Niestety, jak przyszło co do czego i wysłałam zgłoszenia to zapanowała cisza. I cóż się okazało ? rzekomo zgłoszenia nie dotarły :diabloti: i zdarzyło im się to pierwszy raz, bo przecież na każdego maila odpisują :mad: Quote
AnkaW Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 No to mnie pocieszyłaś :placz: pewnie dowiem się na miejscu :roll: Quote
AiK Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 AnkaW napisał(a):Czy oni potwierdzają przyjęcie psów? Czy trzeba na ślepo jechać? Nic nie chcą mi odpisać :shake: do serbii jedzie kilka autobusów rosyjskich wystawców którzy właśnie wystawiają w bułgarii mają sporo fajnych psów na pewno jedzie tam autobus w którym są 3 chińczyki ale jest ich więcej te 3 to crested style intention to win łysa suka pośrednia fantastik kashmir leon fleur łysy pies championy fantastik kashmir leon omega suka pp championy jest jeszcze w innym składzie zolesk tutta larsen suka otwarta hit iz jablonowego sada pies pośrednia nie wiem czy te jadą i pies w otwartej i suka w młodzieży wystawiana przez hendlera bez katalogu nie wiem jak się nazywają czy tam będą Quote
AnkaW Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dzięki AiK, jakie będą wyniki to już loteria, mnie tylko ciekawi czy na darmo nie pojadę bo nie będzie mnie w katalogu :placz: Quote
AiK Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='AnkaW']Dzięki AiK, jakie będą wyniki to już loteria, mnie tylko ciekawi czy na darmo nie pojadę bo nie będzie mnie w katalogu :placz: niestety jeżeli wystawiasz w championach to będziesz musiała ostro powalczyć widziałam tego psa już kilka razy jest niezły świetnie pokazany i efektowny przegrał z Szalikiem porównanie o rasę na Cacibie w poniedziałek a wczoraj on dostał bob na na krajowej i był 3 na grupie Quote
HaNisia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='AnkaW']Dzięki AiK, jakie będą wyniki to już loteria, mnie tylko ciekawi czy na darmo nie pojadę bo nie będzie mnie w katalogu :placz: To pisz tam do nich czy jesteś ujęta w katalogu, bo nic nie dostałaś... ja wczoraj napisałam i uzyskałam odpowiedź w przeciągu 5 minut, że mnie nie ma w katalogu, bo zgłoszenie mailem nie doszło ( co na marginesie jest nieprawdą). Na szczęscie dzięki mojej interwencji oraz faktowi, że katalog dopiero się "składał" wiem, że mogę jechać bez obaw. Quote
AnkaW Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 HaNisia napisał(a):To pisz tam do nich czy jesteś ujęta w katalogu, bo nic nie dostałaś... ja wczoraj napisałam i uzyskałam odpowiedź w przeciągu 5 minut, że mnie nie ma w katalogu, bo zgłoszenie mailem nie doszło ( co na marginesie jest nieprawdą). Na szczęscie dzięki mojej interwencji oraz faktowi, że katalog dopiero się "składał" wiem, że mogę jechać bez obaw. na jakiego meila wysyłałaś??? zaraz mnie coś trafi bo już kilka razy pisałam i nic :mad: Quote
AnkaW Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Wk..... się oczwiście nas nie przyjęli :angryy: zadzwoniłam i nie mam po co jechać :placz: Quote
Elitesse Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 a moja cora Alba Astra nie dojechala bo im auto w drodze nawalilo :placz::placz: Quote
baba Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 A mój Dr. Hanibal Lecter no To Co -mastif angielski CAC,RES.CACIB:multi::multi: Tym samym Ch of Serbie:multi::multi: Quote
AnkaW Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Nikt nie wrócił????? Jak było???? Kto mi coś w katalogu sprawdzi? Quote
narisowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 baba napisał(a):A mój Dr. Hanibal Lecter no To Co -mastif angielski CAC,RES.CACIB:multi::multi: Tym samym Ch of Serbie:multi::multi: AGA GRATKI WIELKIE !!! konkurencje mieliscie niezłą. Ci Rosjanie, co dojechali byli w Bułgarii. no i oczywiście ostatnia wystawa przełożona z 18.00 na 10.00 rano, bo musieli zdąrzyć na Irig. ale w Bułgarii dużo nie powalczyli ;) Quote
Recommended Posts