Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SERBIA - CACIB Irig 26.07.2009 r.
Czy mógłby ktoś podać linka do tej wystawy? Do kiedy zgłoszenia, kto sędziuje jakie opłaty i do kiedy, i jak można się tam zgłosić?
Bardzo proszę o pomoc :oops:

Posted

Dzięki, właśnie na Serbskiej stronie nic dokładnego nie znalazłam a ulotka z boku strony się nie otwiera i jest nie do odczytania. Dzięki. Czyli do nich należy zgłosić jakimkolwiek formularzem na meila?

Posted

no to mam:)

miejsce wystawy: nationalni park fruśka gora "spomenik"
zgłoszenia do 10 lipca 2009
sedziowie:
grupa I - srecko kuksic (cro)
II - vasko mudresa (mne)
- jadranka samojver selimovic (cro)]
- evica misic - (srb)
III - nenad davidovic (srb)
- igor selimovic (cro)
IV - nenad davidovic
V- dorde tesic (hun)
VI - vibor jezek (cro)
VII - pance dameski (mk)
- alenka pokorn (slo)
VIII - natasha davidovic (srb)
- alenka pokorn
IX - tatiana urek (slo)
X - dorde tesic

przyjmowanie psów 7.00 - 9.30
10 - 14 sedziowanie
15.00 - bisy

opłata 25 euro za psa, można płacić na miejscu
adres pocztowy:
kinolosko drustvo irig
jovan vasic
novo doba bb
22406 irig serbia

no i na koniec nagrody :lol: wypas niezły :evil_lol:

bis - skuter
bis II - telewizor
bis III - telewizor

junior bis - telewizor

konkurencje - dziecko i pies - rower

puchary za rasę, dyplomy dla każdego

Posted

mam jeszcze telefony do nich, ale komp wie lepiej co chcę napisać i robi "głupoty":
kierunkowy do serbii + 381
63 821 89 21
63 539 937
63 76515 01

fax 22 462 709
22 462 427

Posted

AnkaW napisał(a):
Dzięki, właśnie na Serbskiej stronie nic dokładnego nie znalazłam a ulotka z boku strony się nie otwiera i jest nie do odczytania. Dzięki. Czyli do nich należy zgłosić jakimkolwiek formularzem na meila?

ja do serbii zgłaszam wpisując w treść maila wszystkie dane psa i moje (bez żadnego formularza) i w załączniku wysyłam skan rodowodu i championatów

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

AnkaW napisał(a):
Czy oni potwierdzają przyjęcie psów? Czy trzeba na ślepo jechać?
Nic nie chcą mi odpisać :shake:

Mnie i owszem odpisywali :mad: Pisali gdzie jest wystawa, wysyłali mapki, pisali, że można zgłaszać mailem. W sumie korespondencja trwała z 3 dni. Niestety, jak przyszło co do czego i wysłałam zgłoszenia to zapanowała cisza.
I cóż się okazało ? rzekomo zgłoszenia nie dotarły :diabloti: i zdarzyło im się to pierwszy raz, bo przecież na każdego maila odpisują :mad:

Posted

AnkaW napisał(a):
Czy oni potwierdzają przyjęcie psów? Czy trzeba na ślepo jechać?
Nic nie chcą mi odpisać :shake:

do serbii jedzie kilka autobusów rosyjskich wystawców którzy właśnie wystawiają w bułgarii mają sporo fajnych psów na pewno jedzie tam autobus w którym są 3 chińczyki ale jest ich więcej te 3 to
crested style intention to win łysa suka pośrednia
fantastik kashmir leon fleur łysy pies championy
fantastik kashmir leon omega suka pp championy
jest jeszcze w innym składzie
zolesk tutta larsen suka otwarta
hit iz jablonowego sada pies pośrednia nie wiem czy te jadą
i pies w otwartej i suka w młodzieży wystawiana przez hendlera bez katalogu nie wiem jak się nazywają czy tam będą

Posted

[quote name='AnkaW']Dzięki AiK, jakie będą wyniki to już loteria, mnie tylko ciekawi czy na darmo nie pojadę bo nie będzie mnie w katalogu :placz:
niestety jeżeli wystawiasz w championach to będziesz musiała ostro powalczyć widziałam tego psa już kilka razy jest niezły świetnie pokazany i efektowny przegrał z Szalikiem porównanie o rasę na Cacibie w poniedziałek a wczoraj on dostał bob na na krajowej i był 3 na grupie

Posted

[quote name='AnkaW']Dzięki AiK, jakie będą wyniki to już loteria, mnie tylko ciekawi czy na darmo nie pojadę bo nie będzie mnie w katalogu :placz:

To pisz tam do nich czy jesteś ujęta w katalogu, bo nic nie dostałaś... ja wczoraj napisałam i uzyskałam odpowiedź w przeciągu 5 minut, że mnie nie ma w katalogu, bo zgłoszenie mailem nie doszło ( co na marginesie jest nieprawdą).
Na szczęscie dzięki mojej interwencji oraz faktowi, że katalog dopiero się "składał" wiem, że mogę jechać bez obaw.

Posted

HaNisia napisał(a):
To pisz tam do nich czy jesteś ujęta w katalogu, bo nic nie dostałaś... ja wczoraj napisałam i uzyskałam odpowiedź w przeciągu 5 minut, że mnie nie ma w katalogu, bo zgłoszenie mailem nie doszło ( co na marginesie jest nieprawdą).
Na szczęscie dzięki mojej interwencji oraz faktowi, że katalog dopiero się "składał" wiem, że mogę jechać bez obaw.

na jakiego meila wysyłałaś??? zaraz mnie coś trafi bo już kilka razy pisałam i nic :mad:

Posted

baba napisał(a):
A mój Dr. Hanibal Lecter no To Co -mastif angielski CAC,RES.CACIB:multi::multi:
Tym samym Ch of Serbie:multi::multi:

AGA GRATKI WIELKIE !!!

konkurencje mieliscie niezłą. Ci Rosjanie, co dojechali byli w Bułgarii. no i oczywiście ostatnia wystawa przełożona z 18.00 na 10.00 rano, bo musieli zdąrzyć na Irig. ale w Bułgarii dużo nie powalczyli ;)