Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapsik był ukochanym psiakiem starszego Pana. Towarzyszył mu we wszystkim. Niestety Pan bardzo poważnie zachorował i nie jest w stanie dalej zajmować się swoim pupilem.
Kapsik ok. 3 tyg temu trafił do schroniska. Rozstanie z Panem było tragedią dla Kapsika. Psiak poważnie się rozchorował, nie chciał jeść, miał biegunkę i wymiotował. Teraz fizycznie jest już w pełni zdrowy, niestety nadal cierpi psychicznie. Nie chce jeść, cały dzień leży i czeka na swojego ukochanego Pana. Kapsik ma 6 lat.

Oto Kapsik:

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny jamniczek !!!
Widać ,że tęskni , ciężko będzie mu się przyzwyczaić do nowego otoczenia , prawdopodobnie był bardzo związany emocjonalnie ze swoim właścicielem. Oby tylko przeżył to rozstanie :shake:. Sama mam 2 jamniki , wiem jakie one są wrażliwe i szalenie uczuciowe.

Posted

O nie! jaki piękny i jaki biedny! :( dom na cito... :( ogłoszenia potrzebne,więc jeszcze dziś zrobię. A jakie namiary? Jakby mój Bursztynek trafił do schronu to pewnie też bym mu serce pękło... więc jemu się nie dziwię :( a jest taki podobny... :(

Posted

[quote name='__Lara']Kapsik ma ogłoszenia na:

1. www.bono-polska.pl
2. www.ojej.pl
3. www.pajeczyna.pl
4. www.pineska.pl
5. www.animalia.pl
6. www.wegetarianie.pl
8. www.gumtree.pl
9. www.petworld.pl
10. www.vetmozga.com
11. www.autogielda.pl
14.www.adopcjapsa.pl
17. www.rozglos.net
18. www.anonseogloszenia.pl
19. www.najpewniej.pl
20. www.mammisia.pl
21. www.petsy.pl
22. www.vendito.pl
23. www.e-zwierzak.pl
24. www.twoje-ogloszenia.pl
25. www.morusek.pl
26. www.adpedia.pl
27. www.ogloszenia.aleokazja.pl
28. www.olx.pl
29. www.szybko-sprzedam.pl
30. www.sprzedasz.pl
31. www.tablica.com
32. www.pchlitarg.info.pl
34. www.neeon.pl
35. ogloszenia.e-gratka.info - darmowe ogłoszenia

Ciotki mogę też zrobić allegro, ale potrzebowałabym pieniążków na wyróżnienie.

Lara ja robię mu allegro - wyróznione.
Odwaliłas kawał dobrej roboty :)

:p

Posted
Posted

było by wspaniale aby domek już się znalazł dla niego poniewaz jest taki smutny i na pewno by chciał się do kogoś przytulic :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cytat:
Napisał __Lara

[quote name='Isadora7']Lara ja robię mu allegro - wyróznione.
Odwaliłas kawał dobrej roboty :)

:p

[quote name='__Lara']Kapsik ma ogłoszenia na:

1. www.bono-polska.pl
2. www.ojej.pl
3. www.pajeczyna.pl
4. www.pineska.pl
5. www.animalia.pl
6. www.wegetarianie.pl
8. www.gumtree.pl
9. www.petworld.pl
10. www.vetmozga.com
11. www.autogielda.pl
14.www.adopcjapsa.pl
17. www.rozglos.net
18. www.anonseogloszenia.pl
19. www.najpewniej.pl
20. www.mammisia.pl
21. www.petsy.pl
22. www.vendito.pl
23. www.e-zwierzak.pl
24. www.twoje-ogloszenia.pl
25. www.morusek.pl
26. www.adpedia.pl
27. www.ogloszenia.aleokazja.pl
28. www.olx.pl
29. www.szybko-sprzedam.pl
30. www.sprzedasz.pl
31. www.tablica.com
32. www.pchlitarg.info.pl
34. www.neeon.pl
35. ogloszenia.e-gratka.info - darmowe ogłoszenia

Wystawiłam też Kapsikowi allegro wyróżnione, podświetlone, pogrubione:

Jamnik krótkowłosy, czarny podpalany, pilnie DOM (665658015) - Aukcje internetowe Allegro

Prosiłabym o zrzucenie się na allegro (20,50zł), bo mnie nie stać na opłacenie albo o zapłatę z jamniczej skarpety...

Lara jak widać wystawiłaś allegro wyróżnione już po mojej informacji, że ja wystawiam i też będzie wyróżnione (i nie biorę za to opłaty).

Jamnicza skarpeta nie opłaca jamnikom allegra. Ja wystawiam jamnikom aukcje wyróżnione i je opłacam i nie pobieram za jamniki opłaty ani ze skarpety ani od nikogo. To jest mój wkład w skarpetę i jamniki.

Najlepiej jak wstawisz innego psiaka w to miejsce. Kapsik ma w tej chwili 3 sprawdzone domki i na pewno do któregoś z nich trafi. Dlatego też pisałam "trzymać kciuki" i nie wystawiałam jeszcze allegra.

:cool1:

Posted

[quote name='Isadora7']Cytat:
Napisał __Lara

Lara jak widać wystawiłaś allegro wyróżnione już po mojej informacji, że ja wystawiam i też będzie wyróżnione (i nie biorę za to opłaty).

Jamnicza skarpeta nie opłaca jamnikom allegra. Ja wystawiam jamnikom aukcje wyróżnione i je opłacam i nie pobieram za jamniki opłaty ani ze skarpety ani od nikogo. To jest mój wkład w skarpetę i jamniki.

Najlepiej jak wstawisz innego psiaka w to miejsce. Kapsik ma w tej chwili 3 sprawdzone domki i na pewno do któregoś z nich trafi. Dlatego też pisałam "trzymać kciuki" i nie wystawiałam jeszcze allegra.

:cool1:

Yhy, takie buty :p no ja wystawiłam jak jeszcze nie widziałam informacji, że Ty mu wystawiasz, szczegół :eviltong: 3 sprawdzone domki??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale skąd??? z ogłoszeń???

Rozumiem, w takim razie poszukam jakiejś biedy, która potrzebuje allegro.

Posted

[quote name='Isadora7']Trzymac kciuki, będe gadac niedługo z ewentualnym domkiem.

Trzymamy i czekamy na dobre wiesci.:lol:

Jamnicza skarpeta ma zarezerwowane pieniadze na leczenie jamnisiów w nagłych przypadkach.Nie mozna bez porozumienia z kimkolwiek zrobić allegro wyróżnione i dopiero wówczas napisać żeby je ktos opłacił a tymbardziej sugerować kto powinien to zrobić.

Posted

[quote name='__Lara']Yhy, takie buty :p no ja wystawiłam jak jeszcze nie widziałam informacji, że Ty mu wystawiasz, szczegół :eviltong: 3 sprawdzone domki??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale skąd??? z ogłoszeń???

Rozumiem, w takim razie poszukam jakiejś biedy, która potrzebuje allegro.

Poniekąd z ogłoszeń... starych... prowadzę bazę danych ludzi poszukujących jamniki i jamnikowate.

Posted

[quote name='danka1234']Trzymamy i czekamy na dobre wiesci.:lol:

Jamnicza skarpeta ma zarezerwowane pieniadze na leczenie jamnisiów w nagłych przypadkach.Nie mozna bez porozumienia z kimkolwiek zrobić allegro wyróżnione i dopiero wówczas napisać żeby je ktos opłacił a tymbardziej sugerować kto powinien to zrobić.

Dobrze cioteczki, przepraszam, najwyżej pokryję ze swoich. Może coś wyskrobię. Nikomu nie sugerowałam, że ma opłacać, to była tylko propozycja, nie wiedziałam jak działa skarpeta jamnicza.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Trzymac kciuki, będe gadac niedługo z ewentualnym domkiem.

no to trzymam kciukasy:happy1::happy1::happy1:

A Lara allegro wystawiła, bo po prostu chciała szybko pomóc i tyle;)

Posted

na pewno jamniczek za każda pomoc jest wdzięczny:loveu::loveu::loveu:mam nadzieje ze szybko znajdzie domek jest taki śliczny, piesek który miał właściciela i musiał byc oddany do schroniska potrzebuje szybciuktko domku........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wyglada jak czarna perla:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

aldira napisał(a):
Co nowego u Kapsika ? Poszedł już do domku ?

No właśnie? do mnie ktoś pisał ostatnio w jego sprawie, ale odesłałam na podane namiary jeszcze w allegro, którego już nie ma.

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie? do mnie ktoś pisał ostatnio w jego sprawie, ale odesłałam na podane namiary jeszcze w allegro, którego już nie ma.

o kurcze:-o, szkoda, że allegro już nie ma, ale może namiary są wciąż aktualne:roll: