Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak :loveu: to te szeleczki :loveu: czarna taśma z odblaskiem :cool3: dodatkowo mają przypinen n rzep to mięciutkie z przodu ponieważ używam ich też jako szelki samochodowe :cool3::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
Agnieszka co takie malutkie fotki :cool3: można 640x640 to trzeba korzystać :lol:

Oj, bo zmniejszałam w imageshacku :oops:

A na zdjęciu jest psów sztuk 2 - obydwa pieski :cool3::cool3::cool3:

Posted

Waszko, piekne te szelki, naprawde...:loveu: sa rozne modele?:razz: wlasnie na szelki do samochodu sie czaje.. tylko jeszcze taki pas do nich mi potrzebny.

Posted

zagadaj do Taks - Ona robi takie cuda, że głowa mała - jakie tylko zechcesz z materiałów które są oferowane w aukcji - zapytaj może już ma te pasy też bo wiem, że miała problem z końcówkami do nich - ja mam pasy ze starych szelek, które gdzieś powydawałam z psami do adopcji :lol:

Posted

ja mam w łóżku system zmianowy :evil_lol:
w ciągu dnia-jak jestem w domu -w łóżku śpi Foxi
jak nie ma mnie w domu -w łóżku śpi Kreon
w nocy w łożku śpię ja ! :evil_lol:

Posted

Justa ostatnio ktoś porównał mojego psa do... skunksa:diabloti: właśnie przez tą pręgę. Szczerze mówiąc, to myśleliśmy, że po strzyżeniu jej ta pręga zejdzie, ale ona sie jeszcze bardziej uwidoczniła:eviltong: Fryzjer powiedział, że może jej to zejdzie.

Posted

[quote name='dagusiek']Justa ostatnio ktoś porównał mojego psa do... skunksa:diabloti: właśnie przez tą pręgę. Szczerze mówiąc, to myśleliśmy, że po strzyżeniu jej ta pręga zejdzie, ale ona sie jeszcze bardziej uwidoczniła:eviltong: Fryzjer powiedział, że może jej to zejdzie.

A to nie jest sprawa tego, że włosy na grzbiecie rosną jej w innym kierunku niż na reszcie ciała?
Bo tak sprawa ma się u rodezjana - tyle, że u niego pręga jest węższa ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...