eria Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 mieliśmy dziś spacerek na trzy brodate olbrzymki :cool3::cool3: Kreon i Kora( p&s) Figa i Kora Kreon Kora i Figa są w kagańcu ze względu na niezbyt przyjazne nastawienie Figi:evil_lol: Kora w stosunku do ludzi jest bardzo łagodna,przyjaźnie nastawiona. Niesamowicie posłuszna!! Na jedno zawołanie z radością pędzi do pana :lol: Kreon łaził za nią krok w krok, jako że Kora własnie skończyła cieczkę:evil_lol:
weszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Eria a co to za pieprzaczka :-o????? Tiaaa dziewuchy jędzuchy w klatkach na pyszczychach... :diabloti:
Witch81 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ja i moje misie witamy wszystkich sznauceromaniaków oraz ich pieski :multi: spojrzenie w obiektyw z pewną dozą nieśmiałości:oops: no i reszta towarzystwa :loveu:
eria Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 weszka napisał(a):Eria a co to za pieprzaczka :-o????? sunia ma 7 lat, jest bez papierów ;) ,należy do krewnych mojej znajomej (pani od Figi) :loveu: dzisiaj zabieramy ją do Nitencji, jako że nigdy nie była u fryzjera:lol: ale jestem ciekawa efektów:lol:
Doginka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 I co, nici z efektów, bo ma alergie:razz: A Kreoś w jakim gajerku za siwą pomiata:loveu::diabloti:
eria Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Doginka napisał(a):I co, nici z efektów, bo ma alergie:razz: no niestety... trymowanie i maszynka tylko by bardziej podrażniły skóre... ale co się odwlecze to nie uciecze;)
Olivka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jaki ten Kreon urodziwy. Przystojniacha z niego. Jak to ciepło domowe, dobre jedzenie i regularny fryzjer mogą dużo zdzialać. Kreon to mój ulubieniec. Fajny pies naprawdę. ;)
Doginka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Coś tu ostatnio malo fot, to ja trochę połatam dziury:diabloti:
weszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Doginko jak zawsze świetne fotki :) Ja też wklejam. Dzisiaj była sesja wyjazdowa z grupą szkolenia klikerowego. Ćwiczenia w nowym miejscu, w siedzibie fundacji Alteri. Dirki była tak zachwycona, że mało co potrafiła zrobić :diabloti: Chyba rozum został w domu :mad::evil_lol: a normalnie ładnie pracuje. Pocieszające, że nie tylko ona dostała głupawki :evil_lol: próba czołgania - nie udała się :angryy: chodzenie przy nodze ok :multi: - trochę za daleko od nogi ale nie chodziło o dokładność przedłużony siad - ok :multi: waruj - pełne skupienie :lol: i co dalej?
weszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ale najlepsze było już po sesji szkoleniowej! Pełne szaleństwo z kolegami i koleżankami. Dirki była prowodyrką wszystkich biegów i skoków. Przeganiała wszystkich :lol:
weszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 eria napisał(a):uwielbiam ją :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też :loveu::p Ale cwaniara z niej niezła :diabloti:
eria Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 weszka napisał(a):Ale cwaniara z niej niezła :diabloti: cecha rasy :diabloti:
Doginka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Qrcze, tak fajnie focicie pieski w ruchu, a mi nie wychodzi:placz: - łapy zazwyczaj mi się rozmazują:cool3:
eria Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 skoro mowa o fotach w ruchu... :diabloti::diabloti:
Doginka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='eria']skoro mowa o fotach w ruchu... :diabloti::diabloti: http://i23.tinypic.com/144cwm.jpg On ma łapy:crazyeye::crazyeye::diabloti:
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 piesek czuje zbliżające się zagrożenie nabijemy pieska na patyczek... ...i będzie piesek z rożna
Recommended Posts