Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Mnie równiez :) ALe jak wiadomo o gustach sie nie rozmawia :)
Ja tam zdjecia autorstwa Orsini ogladam z przyjemnością bo są bardzo optymistyczne :)

i nie zamierzam oceniac kto to jest mistrzem a kto nie ;) Bo jedne sa gorsze drugie lepsze ale to nieistotne .. wazne jest to ze przedstawiaja nasze kochane psiaki :) (Ja sama nie umiem robic dobrych zdjec wiec i tak podziwiam ludzi kktorzy robia zdjecia naprawde oryginalne :) )

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalia_W napisał(a):
Mnie równiez :) ALe jak wiadomo o gustach sie nie rozmawia :)
Ja tam zdjecia autorstwa Orsini ogladam z przyjemnością bo są bardzo optymistyczne :)

i nie zamierzam oceniac kto to jest mistrzem a kto nie ;) Bo jedne sa gorsze drugie lepsze ale to nieistotne .. wazne jest to ze przedstawiaja nasze kochane psiaki :) (Ja sama nie umiem robic dobrych zdjec wiec i tak podziwiam ludzi kktorzy robia zdjecia naprawde oryginalne :) )

O to,to,masz całkowitą rację

Posted

Słodkie dzidzie :lol:

Zapraszamy na sznauceromaniaków !

Opowiedz coś więcej Ela o maluchach, o ciąży, porodzie( Mekowi się przyda)
Dlaczego buteleczka?

Posted

Czesc!
Mi sie zdjecia Orsini bardzo podobają - nie ma co ukrywac- robi najładniejsze fotki sposród sznauceromaniaków (którzy wstawiaja w tym temacie zdjecia). Ale oczywscie kwestia gustu a o gustach... ;)

Marto,jeśli chodzi o górę,fajnie,lapy u góry fajnie,bułka fajnie,dół łapek za dużo,musisz zrobić tak, aby nie odcinał się od pozostałej reszty,ale ogólnie,duża poprawa,pozdrawiam...
To dobrze ze lepiej :) tzn sama widze ze lepiej to wygląda :) Bo wczesniej cos mi nie grało a nie wiedzialam za bardzo co :lol:
Bardziej dół łapek sciac- ok! za bardzo sobie wzięłam do serca slowa "oszczędzaj dół" :lol:
Jak mam dół łapek obciąc? tak samo jak góre?
Masterton czy Ty masz jakies krótkie nozyczki do obcinania łapek? bo mi "standardową" długoscią bardzo trudno przycinac włos w niektórych miejscach.

Ale Gucia i Gucio wyrosli!! :) Sliczne psiaki!
z Broczka tez juz pokazny facet :lol: :)

Ela- śliczne maluszki! :) jakie grubaski :lol:

Posted

To dobrze ze lepiej :) tzn sama widze ze lepiej to wygląda :) Bo wczesniej cos mi nie grało a nie wiedzialam za bardzo co :lol:
Bardziej dół łapek sciac- ok! za bardzo sobie wzięłam do serca slowa "oszczędzaj dół" :lol:
Jak mam dół łapek obciąc? tak samo jak góre?
Masterton czy Ty masz jakies krótkie nozyczki do obcinania łapek? bo mi "standardową" długoscią bardzo trudno przycinac włos w niektórych miejscach.

Nic już nie rób,na podniesiony włos,masz "obrobić palce"czyli wokoło opuszek i pazurów,tylko bez przesady,a stopę tylną zdejmij od środka tak aby było widac kąty wewnętrzne,jeśli chodzi o nożyczki,pracuje 6,lub 6.5,nadają się do wszystkiego,oczywiście mówię o sobie.Pozdrawiam:lol: :lol:

Posted

a stopę tylną zdejmij od środka tak aby było widac kąty wewnętrzne
:lol: o masakra :lol::lol: Dobrze, ze widzimy sie we Wrocławiu :evil_lol: bo w ogole tego nie rozumiem.. ja nawet nie wiem które to są kąty wewnętrzne:lol: - tzn te które sie widzi na tylnich łapach patrząc od tyłu na psa?

Czarne Gwiazdy - dokładnie :lol: Mojej Mama, jak pokazałam jej te fotki to sie pytała ktory to nasz :lol: mimo ze roznica w rozmiarze dosc pokazna :lol:

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']:lol: o masakra :lol::lol: Dobrze, ze widzimy sie we Wrocławiu :evil_lol: bo w ogole tego nie rozumiem.. ja nawet nie wiem które to są kąty wewnętrzne:lol: - tzn te które sie widzi na tylnich łapach patrząc od tyłu na psa?
[/quote

O matko Marta ,jak będziesz we Wrocku przyjdż na ring olbrzymów poprawie ci te łapy i wytłumaczę Ci co to kąty wewnętrzne:lol: :lol:

Posted

Cuda, cudeńka, ja chcę takie tylko czarne :-( :-( :-(

Witam..Olivko, mówisz..MASZ....;)
www.gerowith.jpg.pl

Miałam dziś okazję zobaczyć i wymiziać maluszki Niki (Elżbietki)..Przerozkoszne diabełki:loveu:
Strasznie fajne, ładne i grubiutkie!!!Śliczne są!!!
Maluszki urodziły się 04.09.2006r.więc dziś mają 16 dni :)

Super fotki..Portreciki piękne!!:loveu:

Masterton, przyjmiesz mnie kiedyś na ocenę mojej "roboty"?;)

Posted

Uwielbiam takie szczeniory. I oczka mają już otwarte. Myślę, że dla większości z nas, to jest najbardziej podniosły dzień, kiedy właśnie rozklejają się oczy. Najśmieszniej, jak jedno się otwiera, a drugie jeszcze jest sklejone :razz:
Szkoda, że ja miałam tylko troje.
Oj Meggy będziesz płakać, jak przyjdzie Ci wydać swoje szczeniaczki do innych domków. Ja ryczałam przez tydzień.
Do dzisiaj mam łzy w oczach, kiedy właściciele przysyłają mi zdjęcia, albo kiedy przychodzi w odwiedziny ze swoim panem mój Gentle.
On cały czas mnie pamięta, Gentle moje serduszko.

Posted

Olivko...JA niestety jeszcze tego na szczeniorkach od Ariki nie przeżyłam, ale widziałam w innych hodowlach te maluszki, to fajnie wygląda...JAk dzwoniłam do hodowczyni Scoobiego w któryś dzień, to właśnie na jej rękach mały oczka otworzył..Cieszyłam się jak dziecko, że juz krok do przodu;)

Sama już tego doczekać się nie mogę i mam nadzieję, że w końcu i ja tego doświadczę ;)

Oj Meggy będziesz płakać, jak przyjdzie Ci wydać swoje szczeniaczki do innych domków

Trzy razy patrzyłam na hodowców od których odbieraliśmy psiaki..W ich oczach napewno radości nie było...:shake: Nawet nie chcę myśleć, jak to będzie.:shake:

kiedy przychodzi w odwiedziny ze swoim panem mój Gentle.

MAsz chyba dobrze widząc go często...Może i jakieś dziecko Ariki zostanie gdzieś w okolicach, bym mogła je częściej widywać niż tylko na fotkach:oops:

Posted

Gucia piekne zdjecia , cudne maluszki , bardzo mi do gustu przypadly ,szkoda ,ze mini :-)
Wogole wszystkie zdjecia swietne ,jakos coraz wiecej szczeniatek jest fotografowane i az strach tu wchodzic zeby sie nie zakochac w ktoryms :-)

Posted

[quote name='Agatka']Przedstawiam Córkę DANGEROUS D'ARTAGNAN i ESSAUŁy Dzikie Pola

HORPYNA Dzikie Pola ur 14.12.2005
Iza fajna suczka,ale kto jej tak maske zmasakrował

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...