malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no i jeszcze Wam się nie chwaliłam jakie superanckie Bolo dostał legowisko nowe :evil_lol: tak mierzyłam, przymierzałam, że kupiłam...... jednej małej panience się spodobało :evil_lol: i Bolo :roll: :crazyeye: :oops: gigantyczne - na szczęście wzięła je ode mnie koleżanka dl swojego nowofundlanda :eviltong: :lol:
Doginka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='malawaszka']no i jeszcze Wam się nie chwaliłam jakie superanckie Bolo dostał legowisko nowe :evil_lol: tak mierzyłam, przymierzałam, że kupiłam...... jednej małej panience się spodobało :evil_lol: :oops: gigantyczne - na szczęście wzięła je ode mnie koleżanka dl swojego nowofundlanda :eviltong: :lol: Ja też mam takie, tylko rozmiar dopasowany dla sznaucia i jest innego koloru. I moje psy je uwielbiają:multi: tylko że często się kłócą, Który ma w nim spać:mad: - zazwyczaj Raper wygrywa:diabloti: chociaż to Gordon dominuje;) A mała panieneczka jest urocza!!!
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Doginka - a jaki masz rozmiar?? 1 czy 2 bo ja teraz już nie wiem jaki zamówić :p
marisia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 malawaszka napisał(a):Doginka - a jaki masz rozmiar?? 1 czy 2 bo ja teraz już nie wiem jaki zamówić :p Jaka fajna kanapa pomieści Panienkę i obydwa piechy :lol: :lol: :lol: . Jak wrócę to może też kupię, ale muszę dwie, bo teraz mają jedną dużą, ale dwa naraz nie da rady :shake: - muszą mieć dwie osobne :roll: .
Doginka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 malawaszka napisał(a):Doginka - a jaki masz rozmiar?? 1 czy 2 bo ja teraz już nie wiem jaki zamówić :p chyba 2 ale nie jestem pewna bo juz dawno kupilam i oderwalam metke
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='marisia']Jaka fajna kanapa pomieści Panienkę i obydwa piechy :lol: :lol: :lol: Luna się NIGDY nie kładzie obok Bolusia - ona jest snobką :diabloti: no - parę razy jej się zdarzyło w samochodzie ale chyba jakaś chora wtedy była :lol: i znowu Was pozasypuję :eviltong: dzisiaj mam tysiąc zdjęć z zabawy siankiem :eviltong: :evil_lol: po zabawie należy posprzątać kocyk jeździec bez głowy :evil_lol:
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Dobranoc :loveu: i Bolo na dobranoc:loveu: i mała brudna pchełka na dobranoc :loveu:
Doginka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='malawaszka']Luna się NIGDY nie kładzie obok Bolusia - ona jest snobką :diabloti: no - parę razy jej się zdarzyło w samochodzie ale chyba jakaś chora wtedy była :lol: i znowu Was pozasypuję :eviltong: dzisiaj mam tysiąc zdjęć z zabawy siankiem :eviltong: jeździec bez głowy :evil_lol: ta fotka najbardziej mi się podoba. Moje psy też nie chcą razem spać, chociaż zdarzają się wyjątki:diabloti:
Czarne Gwiazdy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Doginka']ta fotka najbardziej mi się podoba. Moje psy też nie chcą razem spać, chociaż zdarzają się wyjątki:diabloti: Moje tam śpią:
Irviers Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Orsini :loveu::loveu::loveu: słodziaki!! :) Wygladaja jakby mialy juz szorstką siersc:crazyeye::loveu:
orsini Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no one maja dopiero 4 tygodnie, zaraz wkleje wiecej:))ale nie maja po kim miec zlej siersci bo i mama ma dobry gatunek a tatus ma wrecz rewelacyjny:)))))
Irviers Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 wstawiaj wstawiaj :) ale wyszły tak jakby juz mialy przynejmniej jeden raz do łysa przeskubaną haha ;)
orsini Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 nio wsio:)))))miocik mi sie BARDZO podoba!!!BARDZO jestem ZADOWOLONA z wyboru reproduktora, chociaz niektorym jest to sola w oku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bill Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [LEFT]Solą w oku? Dla kogo? jak dla mnie świetny wybór reproduktora, Orsini gratulacje za miocik i jak bedą strasze to chetnie zobaczyłbym zdjecia kazdego z osobna, niech zdrowo rosną pozdrawiam [/LEFT]
Mek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Orsini fajne szczeniorki , ale czemu robisz zdjęcia w takich oczoje***ych kolorach ?
Irviers Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Borsuczek :loveu: Fotki z naszego dzisiejszego spacerku : zwijanie agonalne czyli jednym słowem tarzanie w dżdżownicy (zdechłej rzecz jasna ) :D
malawaszka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Orsini :multi: maluchi BOSKIE!!!!! ahhh małe amerykańce - są śliczne :loveu: Marta - skąd ja znam tarzanie sie z lubością w dżdżownicach :evil_lol:
Irviers Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Czyli Kiwi nie jest wyjatkiem :evil_lol: ale i tak lepsze dzdzownice niz g**** albo zdechłe krety :megagrin:
GUCIA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Mam małe pytanko???? Czy ta twoja Balbinka ma przydomek Tygaro-Figaro?????
Xsenna Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Orsini fajne szczeniorki , ale czemu robisz zdjęcia w takich oczoje***ych kolorach ? Szczeniaki są przesliczne, a kolory wyszły takie pewnie dlatego,że te zdjęcia były robione w pełnym słońcu, pewnie około południa. Zawsze tak wyjdą, chyba że za ten cały miot kupi sie aparat fotograficzny...
Recommended Posts