Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Iwonka juz pokazała jak było na Rzeszowskich ringach i obok, a teraz i ja dorzucę swoje trzy grosze :) Zdjęcia sa autorstwa RafałaP i MarkaM.

CHARLIE Wild Rane - V1 Zw.Mł.

ATOS Marysiński Dworek - V2

Sasquehanna DEKIEL - V1 CWC NPwR BOB BOG2

Sasquehannaq DAKOTA - v1 Zw.Mł.

FINEZJA Dzikie Pola - V1 CWC NSwR

HANDSOME BLACK z Gniazda Złotych Lwów - V1 CWC

UNISON Rezlark - V1 CWC NPwR BOB

BERRYLLA BOFFIN BAROONESS OF Dolina Rivendell FCI - V1 CWC NSwR
Berry chyba skończyła Championat polski o ile się nie myle, mam nadzieje , żeJostra to potwierdzi :) GRATULACJE :)

Rus Astershvarc ZEMFIRA - V1 CWC NSwR BOB - należy dodać że sedzina nie wszystkim dawała Zwycięstwo Rasy, jednak o Sonitce powiedziała, ze jest pod wrażeniem jej urody i mimo iż nie ma w zwyczaju dawać BOB bez konkurencji to jej przyzna aby mogła zaprezentować się na finałach :) BYło nam niezmiernie miło, gdyż ostatnio pod adresem Słonika sypią się same komplementy zarówno od sędziów jak i od Hodowców :)

(....)

A na koniec zdjęcie dnia Zawody friesbie :)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']Fair Play Rezlark CAJC syn Hibiego Mengo celebration :)

Sprostowanie.
To nie pies tylko suczka i nie syn Hibiego, tylko córka Utopii i Bowsersa, notabene nasza siostrzyczka.
Powiedz, w czyich rękach jest teraz ta sunia?

GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!!!!!!!

Posted

Własnie dostałam wiadomośc, że wczoraj w Słowackiej Hodowli "AGAPE" Dengikowi urodziła sie 1 córeczka i 3 synków ! Hodowcyzni jest w 7 niebie ponieważ to jej pierwszy tak liczny miot :)
A oto maluszki:

Posted

Zamęczę Was dzisiaj zdjęciami ale czasem są takie radosne dni , a dzisiejszy do nich należy. Właśnie przyszła informacja z FInlandii, ze nasz mały Elros Elendill wybiegał sobie w niedzielę 3 juz z kolei CAC, a tam jak wiadomo tytuł ten przyznawany jest jeden na płeć.
A tak sie prezentował na wystawie:

Posted

Jak tylko dostanę kolejne foty kluseczek to Wam pokaże, a za jakies 1,5 tyg będe mogła Was zakluseczkować własnymi szczeniorkami :)

Posted

to ja trochę z innej beczki: dorwłam sie do cyfrówki i było parę sesji zdjęciowych, a teraz niedosypiam i tuninguję te fotki( jak mawia mój syn)
i oto dwie takie stuningowane: moje piekne dwie dziewczyny

i sama Lalunia

Posted

Bardzo fajny Opalek , widac jaki to wesoły psiak ,jak zreszta wiekszosci sredniakow :-)
Pozdrowienia od dwoch srednich dziewczynek pieprzaczki i czarnulki :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...