Elitesse Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='zaba14'] Doginka co temu psiakowi jest?? widzialam juz jego fotke w innym temacie gdy był u fryzjera, ale nie bardzo wiem o co chodzi :cool3: ja coprawda nie doginka :evil_lol: ten psiak jest juz czesciowo wytrymowany
zaba14 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Elitesse napisał(a):ja coprawda nie doginka :evil_lol: ten psiak jest juz czesciowo wytrymowany aha hm.. ale żeby go wystawić to sierść chyba musi mu odrosnąc? bo jakiś łysawy jest.. ja się na tym nie znam dlatego pisze :oops:
Elitesse Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 zaba14 napisał(a):aha hm.. ale żeby go wystawić to sierść chyba musi mu odrosnąc? bo jakiś łysawy jest.. ja się na tym nie znam dlatego pisze :oops: wiekszosc psow potrzebuje 2-3 miesiecy od trymowania do uzyskania wlasciwej dlugosi wlosa choc sa tez takie ktore juz po miesiacu mozna pokazywac na wystawach
Doginka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Elitesse']wiekszosc psow potrzebuje 2-3 miesiecy od trymowania do uzyskania wlasciwej dlugosi wlosa choc sa tez takie ktore juz po miesiacu mozna pokazywac na wystawach Gordon potrzebuje 2 mechów żeby odrosnąć. zaba14 nic mu nie jest, on poprostu chciał być pudlem:evil_lol: A TO DZIECIACZKI GORDONKA: TERAZ MAJĄ JUŻ OK. 9 M-CY(i nie mam pojęcia gdzie teraz są)
madzior_ka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Witajcie:) Wróciliśmy już z wakacji w Kołobrzegu:) było super, pogoda dopisała, Denisek zawarł wiele psich znajomości w tym z kilkoma sznauciami:) Zachowywał się bardzo grzecznie jak na sznaucerka przystało:) Cały czas plażowania spędzał w tranmsporterku, gdze miał cień i spokój - pokochał go od razu! Jak na niego przystało wody nie pokochał, ale po patyk wchodził troszke, lecz czekał az go fale przysuną bliżej:) A teraz czas na zdjęcia!!! Będzie ich torchę więc mam nadzieję, że macie ochotę na oglądanie:) Zatem zaczynamy: jak widać w domku też siedział w namiociku::) jak go zaniosłam nieco dalej gdzie nie było tak dużych fal to nawet dopływał do brzegu:) ale sam wejść to nie odwazył się plażowanie relaks po cieżkim dniu:)
madzior_ka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Denisio z Julcią podczas sesji na plazy:))) na taką odległosć udało mi się Denisa przekonać do fal:) stał sobie i czekał aż go woda podmyje:) troszke nawet próbował pić, ale chyba niezbyt smakołwało:) i znowu mały plażowicz: spotkanie z młodziutką olbrzymką;) jak widać Denis troche niepewny:)
madzior_ka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 i juz ostatnia plażowa sesja tym razem dynamicznie i wesoło:)
Doginka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 super foteczki, a DENISEK jest milusi! Nie mam pojęcia co stało się z moimi fotkami, które wcześniej wklejałam. One zniknęły!!!
madzior_ka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 no to bardzo nam miło, że fotorelacja się podobała:)
marisia Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='madzior_ka'] :lol::lol::lol::lol::lol: a jak się ten krok nazywa :hmmmm:?
Romas Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Prosze oto grzywka Zuzi .Chyba cos nie za bardzo wyszlo jak na tym zdjeciu od Orsini :lol: A tu Bianka ze swoja Ciotka Manta:eviltong:
Doginka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 A TO SPACEREK NAD ZALEWEM ZEGRZYŃSKIM POPISY NA "SKOCZNI" GORDON RAPER ERNI
Doginka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 GRATULACJE VIS!!!:wink: :klacz: :thumbs: :bigok: A my chyba kilka razy spotkałyśmy się na ringu.Tylko, że ja jestem zawsze tak stremowana i zestresowana, że nic i nikogo nie widzę wokół siebie:shake: A wystawę Sopocką najbardziej lubię, ale w tym roku sobie odpuściłam ze względu na klubówkę - GORDON obrasta teraz w "piórka" Masz piękne pieski!:Dog_run:
jostra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Super fotki!!! :multi: A teraz 2 moje dzieciątka: :loveu:
Barbi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='jostra'] :loveu: Piękne słoneczko:loveu:
malawaszka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 mała brzózka jak się wyciąga :loveu: :loveu: :loveu: śliczne są panienki :loveu: :multi:
Doginka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Piękne są te białaski:loveu: A teraz trochę zdjęć ze spacerku: BRATERSTWO "WILKÓW" TANIEC BRODY Gordon lubi dominować nad Ernim:diabloti:
Doginka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A oto relacja ze szpitala: Chory Gordonek leży smutny i nie ma ochoty na zabawę ma gorączkę 39.5*C każdy facet by się męczył Teraz muszę chodzić w majtkach:oops: Zapalenie napletka- bardzo boli!:placz:
Czarne Gwiazdy Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Biedaczek :( Wymiziaj go za uszkiem ode mnie.
Recommended Posts