Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olivka napisał(a):
Moje najsłodsze dzieciaczki.
Od lewej dziewczynka Ginger Queen i następna Gloria Dei oraz chłopczyk Gentle Shepherd :lol:

Jakie papuśne małe, z dużymi, najedzonymi brzuszkami:lol:. Musi być fajnie obserwować, jak maluchy rosną i zmieniają się z dnia na dzień:Cool!:. Mam w planach też spróbować wyhodować przynajmniej jeden miot i jak mnie to wciągnie to może będą następne:lol:.

Posted

śliczne kluchy !:loveu:

to ja wstawie moją prawię 3-letnią pannę. żeby nie było - niewystawowe stworzenie i czysto wiejskie :p

Posted

[quote name='Justa']ona wogóle jest śmiesznym stworzeniem:roll: żeby nie powiedzieć dziwnym:p

Jak kazdy sznaucer ;)

A teraz moje dziwolagi :lol:
Zuzia krolowa Cyganowki

Plawienie w rzece,nawet ich nie trzeba specjalnie zachecac :-)

Dziewczyny walcza :lol: co prawda nie w kislu ale w blocie tez chyba moze byc :evil_lol:

Bianka gora :eviltong:

A tu kompletnie juz opadly z sil ,stoja i czekaja kiedy w koncu zawioze ich do domu zeby mogly odpoczac :lol:

Posted

Justa - psinka śliczna
Romas - super foty Twoich szalonych dziewczyn
A to dzisiejsze foty z wystawki:

Lamborghini Svarcava - CWC, NPwR, Zwycięzca Rasy, Najpiękniejszy Sznaucer Wystawy

Andromeda Elfidar FCI - ocena wybitnie obiecująca, Zwycięzca Szczeniąt, III lokata BIS Szczeniąt

BIS Szczeniąt:

Andzia na 3 lokacie BIS Szczeniąt

Posted

Super zdjęcia i to wszstkie:)) i te wystawowe (pięęęękne, dostojne sznaucie!!!) i te Galciowe oraz Zuziowo-Biankowe:))) cudnie wyglądają dwa sznaucerki razem:)) a jak tak na nie patrzeć to nie chce się wierzyć że w porównaniu z Bianką Zuzia to już starsza pani a tak z nią szaleje - super jednak sznaucer to sznaucer:)) A Galciowa już w pięknej wiosennej fryzurce - jak Denis ogląda to zazdrości i z niecierpliwoscią czeka jeszcze jakieś półtorej tygodnia na swoją metamorfoze i wtedy już na pewno bedą zdjęcia:)) A moze i wzcesniej coś wstawie bo po tym moim trymowaniu, strzyzeniu i nie wiadomo czym jeszcze to nie wiem czy w ogóle bede mogła z nim sie gdziekolwiek pokazac a co dopiero fotki do internetu wstawiac;)

Posted

Romas, super dziewczyny :loveu: Atos sezon kąpielowy rozpoczął w Wielkanoc :evil_lol: Myślałam, że tylko podejdzie się napić a ten rzucił się na wodę i z lubością zrobił parę kółek :stupid:

Jostra - białe piękności :loveu:

Posted

Jostra ,piekna ta Twoja dziewczynka :-) Jaka ma powalajaca biel .No ale to jednak jest piesek dlqa milosnika pielegnacji ,strach pomyslec jak wygladalaby wytarzana w blocie ( jak moje psy wczoraj)
A Alba Astra to w jakim jest wieku ? Ona wystepowala w mlodziezy ?
Pytam z ciekawosci .

Posted

Romas napisał(a):
A Alba Astra to w jakim jest wieku ? Ona wystepowala w mlodziezy ?
Pytam z ciekawosci .

juz w posredniej szla choc w mlodziezy jeszcze by mogla , ma teraz 17 miesiecy jesli dobrze licze

Posted

Czyli to w sumie mloda suczka .Wydaje mi sie ( bez obrazy) ,ze jest slabo przygotowana jesli chodzi o wlos ,no ale dostala doskonala ocene wiec na szczescie sedzia docenil jej zalety.

Posted

no niestety ma fatalnego fryzjera - choc niby doswiadczonego hodowce sredniakow :roll: ale to jej nie przeszkadza w wygrywaniu :) zawsze jest pierwsza jak do tej pory hihi (7 wystaw - 4 Zwyciestwa Rasy)

Posted

Bardzo się cieszę, że moja córunia się Wam podoba :multi:

Romas napisał(a):
Jostra ,piekna ta Twoja dziewczynka :-) Jaka ma powalajaca biel .No ale to jednak jest piesek dlqa milosnika pielegnacji ,strach pomyslec jak wygladalaby wytarzana w blocie ( jak moje psy wczoraj)

Wcale nie strach, bo często jej się to zdarza i widok ten nie jest mi obcy :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']to ja wstawie moją prawię 3-letnią pannę. żeby nie było - niewystawowe stworzenie i czysto wiejskie :p To samo mogę napisać o mojej Figulińskiej, tylko że 3 lata już skończyła :lol:

Galcinka prześliczna panienka :multi: A jaka czarniuchna :loveu: :multi: :loveu:

Zmierzwiona, płowa Fiśka :razz:

A tak sie mierzwi :lol: .... :roll:

:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...