malawaszka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 hahaha Hit wiosna/lato 2006 :lol: Ka-Vanga a fotki LO i ciut więcej Nafuni???? :mad:
jambi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 właśnie Olcia, cóś dawno Lordzia nie widzieliśmy i ulubionej masochistki mojego kundla :lol:
Olivka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Moje najsłodsze dzieciaczki. Od lewej dziewczynka Ginger Queen i następna Gloria Dei oraz chłopczyk Gentle Shepherd :lol:
marisia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Olivka napisał(a):Moje najsłodsze dzieciaczki. Od lewej dziewczynka Ginger Queen i następna Gloria Dei oraz chłopczyk Gentle Shepherd :lol: Jakie papuśne małe, z dużymi, najedzonymi brzuszkami:lol:. Musi być fajnie obserwować, jak maluchy rosną i zmieniają się z dnia na dzień:Cool!:. Mam w planach też spróbować wyhodować przynajmniej jeden miot i jak mnie to wciągnie to może będą następne:lol:.
dorotak Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Olivka napisał(a):Moje najsłodsze dzieciaczki. Ale obżartuszki :grins: :eating: :grins:
Justa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 śliczne kluchy !:loveu: to ja wstawie moją prawię 3-letnią pannę. żeby nie było - niewystawowe stworzenie i czysto wiejskie :p
Czarne Gwiazdy Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Jaki piękny czarny kruk :) Ładnego masz psiaka ;)
Justa Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ona wogóle jest śmiesznym stworzeniem:roll: żeby nie powiedzieć dziwnym:p
Romas Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Justa']ona wogóle jest śmiesznym stworzeniem:roll: żeby nie powiedzieć dziwnym:p Jak kazdy sznaucer ;) A teraz moje dziwolagi :lol: Zuzia krolowa Cyganowki Plawienie w rzece,nawet ich nie trzeba specjalnie zachecac :-) Dziewczyny walcza :lol: co prawda nie w kislu ale w blocie tez chyba moze byc :evil_lol: Bianka gora :eviltong: A tu kompletnie juz opadly z sil ,stoja i czekaja kiedy w koncu zawioze ich do domu zeby mogly odpoczac :lol:
jostra Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Justa - psinka śliczna Romas - super foty Twoich szalonych dziewczyn A to dzisiejsze foty z wystawki: Lamborghini Svarcava - CWC, NPwR, Zwycięzca Rasy, Najpiękniejszy Sznaucer Wystawy Andromeda Elfidar FCI - ocena wybitnie obiecująca, Zwycięzca Szczeniąt, III lokata BIS Szczeniąt BIS Szczeniąt: Andzia na 3 lokacie BIS Szczeniąt
madzior_ka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Super zdjęcia i to wszstkie:)) i te wystawowe (pięęęękne, dostojne sznaucie!!!) i te Galciowe oraz Zuziowo-Biankowe:))) cudnie wyglądają dwa sznaucerki razem:)) a jak tak na nie patrzeć to nie chce się wierzyć że w porównaniu z Bianką Zuzia to już starsza pani a tak z nią szaleje - super jednak sznaucer to sznaucer:)) A Galciowa już w pięknej wiosennej fryzurce - jak Denis ogląda to zazdrości i z niecierpliwoscią czeka jeszcze jakieś półtorej tygodnia na swoją metamorfoze i wtedy już na pewno bedą zdjęcia:)) A moze i wzcesniej coś wstawie bo po tym moim trymowaniu, strzyzeniu i nie wiadomo czym jeszcze to nie wiem czy w ogóle bede mogła z nim sie gdziekolwiek pokazac a co dopiero fotki do internetu wstawiac;)
Czarne Gwiazdy Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 II lokata BIS szczeniąt wygląda jak prawdziwe szczenię :lol:
dorotak Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Romas, super dziewczyny :loveu: Atos sezon kąpielowy rozpoczął w Wielkanoc :evil_lol: Myślałam, że tylko podejdzie się napić a ten rzucił się na wodę i z lubością zrobił parę kółek :stupid: Jostra - białe piękności :loveu:
jostra Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Alba Astra Elitesse (mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia suczki)
malawaszka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 piękne piękne wszystkie fotki :multi: :multi: :multi: Jostra gratulacje :multi: a córunia prześliczna :loveu:
Romas Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jostra ,piekna ta Twoja dziewczynka :-) Jaka ma powalajaca biel .No ale to jednak jest piesek dlqa milosnika pielegnacji ,strach pomyslec jak wygladalaby wytarzana w blocie ( jak moje psy wczoraj) A Alba Astra to w jakim jest wieku ? Ona wystepowala w mlodziezy ? Pytam z ciekawosci .
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Romas napisał(a):A Alba Astra to w jakim jest wieku ? Ona wystepowala w mlodziezy ? Pytam z ciekawosci . juz w posredniej szla choc w mlodziezy jeszcze by mogla , ma teraz 17 miesiecy jesli dobrze licze
Romas Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Czyli to w sumie mloda suczka .Wydaje mi sie ( bez obrazy) ,ze jest slabo przygotowana jesli chodzi o wlos ,no ale dostala doskonala ocene wiec na szczescie sedzia docenil jej zalety.
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 no niestety ma fatalnego fryzjera - choc niby doswiadczonego hodowce sredniakow :roll: ale to jej nie przeszkadza w wygrywaniu :) zawsze jest pierwsza jak do tej pory hihi (7 wystaw - 4 Zwyciestwa Rasy)
jostra Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bardzo się cieszę, że moja córunia się Wam podoba :multi: Romas napisał(a):Jostra ,piekna ta Twoja dziewczynka :-) Jaka ma powalajaca biel .No ale to jednak jest piesek dlqa milosnika pielegnacji ,strach pomyslec jak wygladalaby wytarzana w blocie ( jak moje psy wczoraj) Wcale nie strach, bo często jej się to zdarza i widok ten nie jest mi obcy :evil_lol:
Pasavera Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Justa']to ja wstawie moją prawię 3-letnią pannę. żeby nie było - niewystawowe stworzenie i czysto wiejskie :p To samo mogę napisać o mojej Figulińskiej, tylko że 3 lata już skończyła :lol: Galcinka prześliczna panienka :multi: A jaka czarniuchna :loveu: :multi: :loveu: Zmierzwiona, płowa Fiśka :razz: A tak sie mierzwi :lol: .... :roll: :-)
Recommended Posts