marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Elitesse napisał(a):zgaduj :) po twoim Larsiku i Monie Gellius Tak też myślałam:loveu: , ale napisałaś, że to siostra Lanca :evil_lol: :cool3: Ale, jak syn Ramony to się znaczy, że wnuk Larsika :)
Romas Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Hej ,jakie sliczne sznaucerki :-) moje ulubione sredniaczki :-) ,dzieki ! Jak one sa fajnie ostrzyzone ,linia wlosow na brzuchu i linia wlosow na nodze idealnie rowno :-) Lubie takie golaski . Wklejam moje ,patrzcie jak Bianka goni wzrostem Zuzie :-)
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 marisia napisał(a):Tak też myślałam:loveu: , ale napisałaś, że to siostra Lanca :evil_lol: :cool3: Ale, jak syn Ramony to się znaczy, że wnuk Larsika :) no bo siostra ale ze starszego miotu - w koncu maja ta sama mamusie :) a Indiana to nawet podwojny wnuk larsa bo byl inbreedowany wlasnie na niego
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Elitesse napisał(a):no bo siostra ale ze starszego miotu - w koncu maja ta sama mamusie :) a Indiana to nawet podwojny wnuk larsa bo byl inbreedowany wlasnie na niego Aha, czyli przyrodnia siostra, ale fakt siostra :lol: :lol: :lol:
Angelka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Romas mialam to samo napisać o tym strzyżeniu super to wygląda :loveu: Ale Bianka duża ile ona ma w kłębie?
jambi Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 To ja dla odmiany uskutecznie eee... kryptoreklame ;) [sorka za jakość - to skany :oops: ] ":crazyeye: ty, Mia, co on tam ma, weź mu zajrzyj, to żarcie chyba" "co? ta, zaraz, ale, ej noo stary, kurka ale nie zeżryj wszystkiego! :angryy: " "spoko mała mmm, już, już mmm, tu nic nie ma, okruszki same, zresztą mmm przeterminowane " "Przybyłem, zdobyłem, zjadłem :p " "przeterminowane, a wypchaj sie ty bucu jeden ...:mad: "
marisia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Oj mój Tutek nadawał by się do agility :lol: , jest bardzo chętny do pracy i bardzo skoczny :lol: , ale niestety pańcia się nie nadaje :placz: :placz: :placz: :loveu: .
madzior_ka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 a może pancia za mało w siebie wierzy?? a fotki suuuuper!!!
malawaszka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jenyyyy ale piękne czarnuchy :multi: :multi: :multi: Pas - na pewno masz więcej fotek :razz:
Elitesse Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 a ja wam wkleje teraz duuuzo fotek z dzieisjszego spacerku :)
madzior_ka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 super średniaki!!! widze ze tak jak my mieliście dzisiaj spacerek po lesie;))) i było równie superowo
Elitesse Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 madzior_ka napisał(a):super średniaki!!! widze ze tak jak my mieliście dzisiaj spacerek po lesie;))) i było równie superowo niom z dziewczynkami juz bylam a zaraz biegne z chlopcami :)
dorotak Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ale się średniakowo zrobiło :loveu: :loveu: :loveu: Czarne agilitowe super i pieprzakowe spacerkowe też fantastyczne :lol:
Romas Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Agility Teri pieeeekne :-) Jakbym Bianeczke widziala. Ile Bianka ma w klebie to nie wiem :-) ,jak bedze moment to ja zmierze i napisze :-) A pieprzaczki tez super, dokladnie tak samo moja Zuzia piastuje w lesie patyki ,nic tylko patyk i patyk :-) Slicznosci sredniaczkowe :-)
madzior_ka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 niom z dziewczynkami juz bylam a zaraz biegne z chlopcami :smile: no to super i też czekamy na fotki:))) z chłopięcego spacerku!
Elitesse Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jostra napisał(a):Aga - Twoje dziewczyny to niezłe modelki :loveu: one bardzo lubia byc fotografowane :) az im sie pyszczki usmiechaja hihi
jostra Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 właśnie znalazłam pewną modelkę :eviltong: strój zalecany na wiosenne wystawki :D :evil_lol:
marisia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Elitesse napisał(a):one bardzo lubia byc fotografowane :) az im sie pyszczki usmiechaja hihi Ale super zdjęcia a jakie ładne sznaucerki. :laola:
iwonka_ Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 super fotki ze spacerku! A gdzie jest taka wspaniała dębrzyna? No, w tym stroju to na wiosnę jeszcze może za zimno,:evil_lol:
jambi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 pieprzno-średniakowe foto ze spacerku przecudne, a czarnulki - miodzio! zwłaszcza podoba mi sie mały Zulus :) a "strój" może się przydać żeby odwrócic uwage od psa - no co, czasem zdarzają się pewne ... niedoskonałości, a i sędziowie lubią się poprzyglądać ;) {a tak na marginesie, mnie osobiście powalają takie "panienki"]
Recommended Posts