Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

brud to nie problem, od tego jest wanna... tylko u mnie sa piachy kwarcowo-miedziowe :roll: i tak to wyglada pozniej kurna...

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie troche mnie nie bylo ale juz wracam w swiatecznym nastroju:)) super fotki!! wszystkei i te wystawowe i te wiejskie (naprawde mi sie podoba ta stojaca Galcia - super fota:)) taka klate ma szeroka:)) i taka krociusienka siersc:loveu: Denis ju ma taki dluuugi grzbiet ze hej), a co do wlosow na lapach to ja w tej kwesti ale okiem na pewno nie wystawcy a raczej...'sportowca'? powiem ze tez jestem za krotszymi ale gestymi i ladnymi Wiktorek orsini ma super jak dla mnie optymalne:) ladnie wygladaja a nie sa za dlugie, lecz jesli chodzi o psa ktory jest tak jak moj glownie 'wykorzystywany' w sporcie na jakies dlugie bieganie, spacery, skakanie, cwiczenie itd itp to naprawde ja musze sie za ten wlos zabrac za lapy i brzuch i nawet nie chce o tym myslec ile on tam ma filcy bo jeszcze onm ma taki dziwny rodz. tego wlosa ze mu sie strasznie syzbko filcuje po starciu z trawa i gleba...:(

Posted

Angelka napisał(a):
Fotki z wczorajszego spacerku:

Hi, hi - jaki golasek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ślicznościowy portrecik a ogonek jak struna :cool3:

Bialutka księżniczka super! Pink - ja tam bym się specjalnie nie przejmowała tymi "skarpetami". Masz po prostu sznaucera o bardzo oryginalnym umaszczeniu :evil_lol:

Posted

Angelka ,sliczna jest Twoja Teri :-) Wyjatkowo ma piekne spojrzenie i uroczy pysk a jak imponujaco lapy obrosniete :-) Nie to co moj lysolek :-)
Oczywiscie reszta zdjec tez mi sie bardzo podoba ale rozumiecie ,ze ze szczegolnym upodobaniem ogladam "czarne wredne" :-)

Posted

Dziękuję za uznanie :oops:
Romas te włosy to tylko połowa co zostało po ścinaniu , normalnie w zimie to ona ma dwa razy dłuższe

Jostra , piekna biel tej suni nawet na pyszczku czaad :)

Posted

Angelka, Jostra sliczne macie dziewczynki :loveu: :multi: .

Jak tak wszyscy wstawaja fotki to i ja wstawie troszke Bangiorka. Najpierw w postawie ;) . Troszke juz zarosla, wiec prosze sie nie przestraszyc kudlacza ;) :evil_lol: :

Sama tez potrafie stanac :cool3: ;) :

z moimi pucharkami :cool3: :

i jeszcze ze sznaucerkowym medalem

i kolejne w postawie:

cdn... ;)

Posted

Po CIEZKIEJ PRACY :evil_lol: czas na wariactwa ... np z Nafka :evil_lol:

i sama:

Heeeeeeeeeeeej zaczekajcie

umiem tanczyc tralalala:

i jeszcze takie:

cdn...

Posted

A w Wielkanoc bylismy u Babci gdzie czarnuszki "zabawialy" najmlodsza coreczke mojego brata ciotecznego Zuzie :loveu: :

Bangitka i Zuzia:

ale mi dobrze jak mnie tak glaszcze :loveu:

na strazy Zuzi ;) :

i jamnikos spotkany na spacerku:

no i co za mna wszedzie lazisz :shake:

to na tyle :).

Posted

orsini napisał(a):
hahaha super!!!
a gdzie daja takie sliczne medaliki????

:)

Aga ma racje na Slowacji, ale na specjalistycznej wystawie taki dostalismy :).

Posted

O raaaaaaany kilka dni wolnego i tyle fotasków ;)

"madziorka" napisał(a):
naprawde mi sie podoba ta stojaca Galcia - super fota) taka klate ma szeroka)

haha. szeroką klatę:lol: :cool3: :evil_lol:

KaVanga Bangitka teraz i BAngitka kiedy ją ostatni raz widziałam na żywo to dwa różne psy:-o Ale cąły czas tak samo piękna:loveu:

Posted

Ciesze sie ze sie fotki podobaja :multi: .

Justa no troszke czasu minelo i z podrostka Bangitos zmienil sie w doroslaka ;) , ale milo mi, ze Ci sie podoba :).

Posted

to ja wam troche zasredniakuje galerie :eviltong:
sa na nich : syn Lancelota - Batman, siostra Lanca - Ramona, i wnuk lanca, syn Ramony i Batmana - Indiana Jones

Posted

Elitesse napisał(a):
to ja wam troche zasredniakuje galerie :eviltong:
sa na nich : syn Lancelota - Batman, siostra Lanca - Ramona, i wnuk lanca, syn Ramony i Batmana - Indiana Jones

Jakie fajne sznaucerkowo a Ramona to po jakich rodzicach ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...