Pink Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 brud to nie problem, od tego jest wanna... tylko u mnie sa piachy kwarcowo-miedziowe :roll: i tak to wyglada pozniej kurna...
Pink Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Smiejcie, sie smiejcie :evil_lol: ale moze faktycznie getry mu na drutach zrobie hihi bo to jest kurna denerwujace buuuu
Pink Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 juz na sznaucach mowilam ze chyba zafarbuje na czarno i bedziemy sobie razem odrosty robic, ja czarne a jemu biale hihi
madzior_ka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Witajcie troche mnie nie bylo ale juz wracam w swiatecznym nastroju:)) super fotki!! wszystkei i te wystawowe i te wiejskie (naprawde mi sie podoba ta stojaca Galcia - super fota:)) taka klate ma szeroka:)) i taka krociusienka siersc:loveu: Denis ju ma taki dluuugi grzbiet ze hej), a co do wlosow na lapach to ja w tej kwesti ale okiem na pewno nie wystawcy a raczej...'sportowca'? powiem ze tez jestem za krotszymi ale gestymi i ladnymi Wiktorek orsini ma super jak dla mnie optymalne:) ladnie wygladaja a nie sa za dlugie, lecz jesli chodzi o psa ktory jest tak jak moj glownie 'wykorzystywany' w sporcie na jakies dlugie bieganie, spacery, skakanie, cwiczenie itd itp to naprawde ja musze sie za ten wlos zabrac za lapy i brzuch i nawet nie chce o tym myslec ile on tam ma filcy bo jeszcze onm ma taki dziwny rodz. tego wlosa ze mu sie strasznie syzbko filcuje po starciu z trawa i gleba...:(
dorotak Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Angelka napisał(a):Fotki z wczorajszego spacerku: Hi, hi - jaki golasek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ślicznościowy portrecik a ogonek jak struna :cool3: Bialutka księżniczka super! Pink - ja tam bym się specjalnie nie przejmowała tymi "skarpetami". Masz po prostu sznaucera o bardzo oryginalnym umaszczeniu :evil_lol:
Romas Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Angelka ,sliczna jest Twoja Teri :-) Wyjatkowo ma piekne spojrzenie i uroczy pysk a jak imponujaco lapy obrosniete :-) Nie to co moj lysolek :-) Oczywiscie reszta zdjec tez mi sie bardzo podoba ale rozumiecie ,ze ze szczegolnym upodobaniem ogladam "czarne wredne" :-)
Angelka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Dziękuję za uznanie :oops: Romas te włosy to tylko połowa co zostało po ścinaniu , normalnie w zimie to ona ma dwa razy dłuższe Jostra , piekna biel tej suni nawet na pyszczku czaad :)
Ka-Vanga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Angelka, Jostra sliczne macie dziewczynki :loveu: :multi: . Jak tak wszyscy wstawaja fotki to i ja wstawie troszke Bangiorka. Najpierw w postawie ;) . Troszke juz zarosla, wiec prosze sie nie przestraszyc kudlacza ;) :evil_lol: : Sama tez potrafie stanac :cool3: ;) : z moimi pucharkami :cool3: : i jeszcze ze sznaucerkowym medalem i kolejne w postawie: cdn... ;)
Elitesse Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 kachany Bandziorek :loveu: ale juz pucharow nazbierala !!
Ka-Vanga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Po CIEZKIEJ PRACY :evil_lol: czas na wariactwa ... np z Nafka :evil_lol: i sama: Heeeeeeeeeeeej zaczekajcie umiem tanczyc tralalala: i jeszcze takie: cdn...
Ka-Vanga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A w Wielkanoc bylismy u Babci gdzie czarnuszki "zabawialy" najmlodsza coreczke mojego brata ciotecznego Zuzie :loveu: : Bangitka i Zuzia: ale mi dobrze jak mnie tak glaszcze :loveu: na strazy Zuzi ;) : i jamnikos spotkany na spacerku: no i co za mna wszedzie lazisz :shake: to na tyle :).
orsini Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 hahaha super!!! a gdzie daja takie sliczne medaliki????
Elitesse Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 orsini napisał(a):hahaha super!!! a gdzie daja takie sliczne medaliki???? pewno na Slowacji
Ka-Vanga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 orsini napisał(a):hahaha super!!! a gdzie daja takie sliczne medaliki???? :) Aga ma racje na Slowacji, ale na specjalistycznej wystawie taki dostalismy :).
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 O raaaaaaany kilka dni wolnego i tyle fotasków ;) "madziorka" napisał(a):naprawde mi sie podoba ta stojaca Galcia - super fota) taka klate ma szeroka) haha. szeroką klatę:lol: :cool3: :evil_lol: KaVanga Bangitka teraz i BAngitka kiedy ją ostatni raz widziałam na żywo to dwa różne psy:-o Ale cąły czas tak samo piękna:loveu:
Ka-Vanga Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ciesze sie ze sie fotki podobaja :multi: . Justa no troszke czasu minelo i z podrostka Bangitos zmienil sie w doroslaka ;) , ale milo mi, ze Ci sie podoba :).
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 to ja wam troche zasredniakuje galerie :eviltong: sa na nich : syn Lancelota - Batman, siostra Lanca - Ramona, i wnuk lanca, syn Ramony i Batmana - Indiana Jones
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Elitesse napisał(a):to ja wam troche zasredniakuje galerie :eviltong: sa na nich : syn Lancelota - Batman, siostra Lanca - Ramona, i wnuk lanca, syn Ramony i Batmana - Indiana Jones Jakie fajne sznaucerkowo a Ramona to po jakich rodzicach ??
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 marisia napisał(a):Jakie fajne sznaucerkowo a Ramona to po jakich rodzicach ?? zgaduj :) po twoim Larsiku i Monie Gellius
Recommended Posts