Romas Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Piekne zdjecia :-) Teri jaki ma ogon ,marzenie !Tylko chyba fryzjer juz sie klania :-) tak jak nam :-) A Phalco to prawdziwy przystojniak ,choc nie sznaucer.Bardzo mi sie podobaja owczarki belgijskie gdyby nie ich trudne charaktery ,nie dla kazdego taki pies. No i nie dziwie sie ,ze Figa obserwowala z boku ta platanine czarnych psow :-) To widze ,ze spacerek rownie udany jak nasz warszawski :-)
malawaszka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Pass śliczne fotki :loveu: :multi: a tak oto Bolesławus Wspaniały umyślił sobie podróżowanie nie naszym samochodem - nie było szelek to koleś zaszalał :lol: i wreszcie odzyskałam zdjątka po golonku Bolesławusa :cool1: widać różnicę niee? :loveu: teraz ma taką śliczną zgrabną główkę :cool1: :loveu:
malawaszka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 a tymczasem pokażę Wam jeszcze czym zajmują się małe bąki po spacerze w ramach zabicia czasu na wichurze :lol: gadaniem :evil_lol: no dobra - jedzeniem ucha :cool3: wielkogłowy Boluś przed obcięciem :evil_lol: uśliniony dziaduch :cool1: należałoby dodać, że zeżarł to ucho tak łapczywie, że się potem zrzygał i zjadł to po raz drugi :evil_lol: i damulka :razz:
malawaszka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 uhhh coś mam między zębami :lol: Bestia :evil_lol:
Justa Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 waszuś ! Bolutek się zmienił nie do poznania !:loveu: A Lunety już nie łąska była ogolić?:diabloti: Borysek zaroślaczek hih ;) Niech ta zima już się kończy...
malawaszka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 no jak to nie?? on była golona jakieś dwa tyg wcześniej :cool3: tylko nie bardzo mi z nią idzie bo to owsik się kręci :shake:
madzior_ka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Wtajcie troszke mnie nie było:) bo mało czasu mam ostatnio, więc nawet nie biore sie za czytanie sznaucweromaniaków, ale galerie przejrzeć musiałam:) i zdjątka super!!! Ależ wam zazdroszczę takich wspólnych spacerków i spotkań towarzysko-ćwiczeniowych:) My też coś dla was mamy:) przedwczorajszy, samotny spacerek - tylko we dwoje (Denis i ja hi:):
Agatka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Po przygotowaniach do jutrzejszej wystawy :) FENOMEN WDZIEKU Piwowar
malawaszka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 :klacz: madziorka śliczne i jeszcze my :lol: mam tysiąc takich samych fotek :evil_lol: piękny prawda? :loveu: on musi mieć jakichś super przodków bo jakby nie był grubaskiem to budowę ma super :loveu: Mój mały Król :cool1: Zapity Zakapior :evil_lol: tu już przysypiał na siedząco :loveu: ocknął się :p i znowu zasnął :lol:
malawaszka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Agatka napisał(a):Po przygotowaniach do jutrzejszej wystawy :) FENOMEN WDZIEKU Piwowar Agatko wstawiłyśmy fotki w tej samej chwili :lol: a sunia prześliczna :loveu: ma boskie prawdziwie pieprzaste umaszczenie :loveu: rewelacja!!!! no i przy niej mój Boluś już tak pieknie nie wygląda :evil_lol:
malawaszka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 i jeszcze moje buraski :lol: aaaa moje psy się coraz bardziej lubią :loveu: :multi: Luna coraz częściej zaprasza Bolusia do zabawy, a on też przyjmuje pozycję zabawową - wiecie co - przywiera na przednich łapkach :loveu: :multi: :multi: :multi: dziś jak to zobaczyłam na spacerze to stałam, śmiałam się i łzy mi leciały po policzkach :oops: nie wierzyłam że kiedyś zobaczę taki widok :cool1: a jednak :multi:
malawaszka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Boluś pokazuje, że potrafi też na dwóch łapkach :evil_lol: ta poza mnie sie kojarzy ze sztuczkami które robią słonie :crazyeye:
jambi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 malawaszka napisał(a): Waszko - bomba! :lol: moim potworom zdarza sie to często ale za to mi sie nigdy nie zdarza uwiecznienie tego momentu ;) raz moje duże szczęście leciało przez śnieg na złamanie karku z okrzykiem niemal wojennym na pysku, ja przerażona co to będzie za jatka, dre sie na pół osiedla i nagle 2 metry przed namierzonym obiektem (dobek) moja pierdoła zaryła w snieżną zaspe... 2 minuty asie wygramolał a potem już chyba zapomniał po co tak leciał... a dobek sobie poszedł :p
Angelka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A to moje fotki ze spacerku niedzielnego (czarno-białe bo kumpeli się przestawil aparat) http://img88.imageshack.us/img88/2273/img02749fm.jpg http://img217.imageshack.us/img217/3161/img02915fo.jpg http://img110.imageshack.us/img110/9901/img02963fe.jpg rozmiar !!! :angryy: Moderator.
marisia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Agatka napisał(a):Po przygotowaniach do jutrzejszej wystawy :) FENOMEN WDZIEKU Piwowar Śliczna sunia i bardzo ładnie przygotowana do wystawy:lol:, ale Boluś jest i tak niepowtarzalny:lol:, taki biedaczek i tak mu się poszczęściło – widać, jak z upływem czasu wygląda coraz wspanialej:multi:.
dorotak Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Angelka napisał(a):A to moje fotki ze spacerku niedzielnego (czarno-białe bo kumpeli się przestawil aparat) Wasze fotki i tak zawsze czarno-białe, więc to bez znaczenia :diabloti: hihihihi :loveu::lol: :lol: :lol: Super! :lol:
GUCIA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 TO DZIECKO MILECZKI MAŁY NERON MAŁA DAMA NAPOLEONKA TO JA NARCYZ SIĘ NAZYWAM ALE TROSZKE SIĘ BAŁEM--- CO ONI MI ROBIĄ???? TO JA NERON ----W DOMU BUCEK:lol: :lol: :lol: A TERAZ WSZYSCY RAZEM a nie słyszała o funkcji łączenia postów?
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :loveu: jejku ależ mały ślicznioszek :loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :loveu: słodziaczki do wycałowania :loveu: ile już mają?
Recommended Posts