Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piekne zdjecia :-) Teri jaki ma ogon ,marzenie !Tylko chyba fryzjer juz sie klania :-) tak jak nam :-)
A Phalco to prawdziwy przystojniak ,choc nie sznaucer.Bardzo mi sie podobaja owczarki belgijskie gdyby nie ich trudne charaktery ,nie dla kazdego taki pies.
No i nie dziwie sie ,ze Figa obserwowala z boku ta platanine czarnych psow :-)
To widze ,ze spacerek rownie udany jak nasz warszawski :-)

Posted

Pass śliczne fotki :loveu: :multi:

a tak oto Bolesławus Wspaniały umyślił sobie podróżowanie nie naszym samochodem - nie było szelek to koleś zaszalał :lol:

i wreszcie odzyskałam zdjątka po golonku Bolesławusa :cool1:

widać różnicę niee? :loveu: teraz ma taką śliczną zgrabną główkę :cool1:

:loveu:

Posted

a tymczasem pokażę Wam jeszcze czym zajmują się małe bąki po spacerze w ramach zabicia czasu na wichurze :lol:

gadaniem :evil_lol:

no dobra - jedzeniem ucha :cool3:

wielkogłowy Boluś przed obcięciem :evil_lol:

uśliniony dziaduch :cool1: należałoby dodać, że zeżarł to ucho tak łapczywie, że się potem zrzygał i zjadł to po raz drugi :evil_lol:

i damulka :razz:

Posted

waszuś !

Bolutek się zmienił nie do poznania !:loveu:
A Lunety już nie łąska była ogolić?:diabloti:

Borysek zaroślaczek hih ;) Niech ta zima już się kończy...

Posted

Wtajcie troszke mnie nie było:) bo mało czasu mam ostatnio, więc nawet nie biore sie za czytanie sznaucweromaniaków, ale galerie przejrzeć musiałam:) i zdjątka super!!! Ależ wam zazdroszczę takich wspólnych spacerków i spotkań towarzysko-ćwiczeniowych:) My też coś dla was mamy:) przedwczorajszy, samotny spacerek - tylko we dwoje (Denis i ja hi:):

Posted

:klacz: madziorka śliczne

i jeszcze my :lol: mam tysiąc takich samych fotek :evil_lol:

piękny prawda? :loveu: on musi mieć jakichś super przodków bo jakby nie był grubaskiem to budowę ma super :loveu:

Mój mały Król :cool1:

Zapity Zakapior :evil_lol:

tu już przysypiał na siedząco :loveu:

ocknął się :p

i znowu zasnął :lol:

Posted

Agatka napisał(a):
Po przygotowaniach do jutrzejszej wystawy :)

FENOMEN WDZIEKU Piwowar

Agatko wstawiłyśmy fotki w tej samej chwili :lol: a sunia prześliczna :loveu: ma boskie prawdziwie pieprzaste umaszczenie :loveu: rewelacja!!!! no i przy niej mój Boluś już tak pieknie nie wygląda :evil_lol:

Posted

i jeszcze moje buraski :lol:

aaaa moje psy się coraz bardziej lubią :loveu: :multi: Luna coraz częściej zaprasza Bolusia do zabawy, a on też przyjmuje pozycję zabawową - wiecie co - przywiera na przednich łapkach :loveu: :multi: :multi: :multi: dziś jak to zobaczyłam na spacerze to stałam, śmiałam się i łzy mi leciały po policzkach :oops: nie wierzyłam że kiedyś zobaczę taki widok :cool1: a jednak :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):

Waszko - bomba! :lol:
moim potworom zdarza sie to często ale za to mi sie nigdy nie zdarza uwiecznienie tego momentu ;)
raz moje duże szczęście leciało przez śnieg na złamanie karku z okrzykiem niemal wojennym na pysku, ja przerażona co to będzie za jatka, dre sie na pół osiedla i nagle 2 metry przed namierzonym obiektem (dobek) moja pierdoła zaryła w snieżną zaspe... 2 minuty asie wygramolał a potem już chyba zapomniał po co tak leciał... a dobek sobie poszedł :p

Posted

Agatka napisał(a):
Po przygotowaniach do jutrzejszej wystawy :)

FENOMEN WDZIEKU Piwowar

Śliczna sunia i bardzo ładnie przygotowana do wystawy:lol:, ale Boluś jest i tak niepowtarzalny:lol:, taki biedaczek i tak mu się poszczęściło – widać, jak z upływem czasu wygląda coraz wspanialej:multi:.

Posted

Angelka napisał(a):
A to moje fotki ze spacerku niedzielnego (czarno-białe bo kumpeli się przestawil aparat)

Wasze fotki i tak zawsze czarno-białe, więc to bez znaczenia :diabloti: hihihihi :loveu::lol: :lol: :lol:

Super! :lol:

Posted

TO DZIECKO MILECZKI MAŁY NERON

MAŁA DAMA NAPOLEONKA

TO JA NARCYZ SIĘ NAZYWAM
ALE TROSZKE SIĘ BAŁEM--- CO ONI MI ROBIĄ????

TO JA NERON ----W DOMU BUCEK:lol: :lol: :lol:

A TERAZ WSZYSCY RAZEM

a nie słyszała o funkcji łączenia postów?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...