Ka-Vanga Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='malawaszka']a wogóle to Ka-Vang ma zdjęcia Lordzikowych dzieciaczków i sie nie chce pochwalić :mad: :mad: :mad: Hihihi, no dobrze juz klejam, ale mam tylko tyle: 4 tyg maluchy :) : .
malawaszka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 aaaa nareszcie :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: i tak nie wierze ze nie masz więcej :evil_lol:
Elitesse Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 pewno ma ale nie chce sie podzielic takimi slodziakami :evil_lol:
marisia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Hihihi, no dobrze juz klejam, ale mam tylko tyle: 4 tyg maluchy :) : kapitalne miśki :lol:
marisia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='orsini']JA???? niby gdzie?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Przeciez jest Interem wiec jest jak najbardziej showem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na razie jeszcze nie - dyplom w przygotowaniu, z gratulacjami jeszcze troszkę poczekaj:eviltong::multi: [quote name='orsini'] CZYTAJ UWAZNIEJ hahahaha i nie miedzy wierszami, a DWA to jest GALERIA, czyli miejsce na wklejanie fot a nie na nasze rozmowy ani gratulacje:evil_lol: :evil_lol: Jeśli komentarz dotyczy prezentowanych zdjęć a dotyczył, to chyba ta zasada nie obowiązuje:eviltong::eviltong::eviltong:
Natalia_W Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dawno nie wstawialam tutaj fotek Bafiego :) wiec nadrabiam zaleglosci ;) Tutaj Bafi po obcieciu przeze mnie ;) - prosze bardzo o OBIEKTYWNE I SZCZERE opinie!! (dopiero sie ucze;) )
malawaszka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 dla mnie bomba - mnie tak ładnie nie wychodzi :shake: a i nas tu dawno nie było :razz: więc: iiii poszłaaaa hmmm jak ona tak może to ja też spróbuję :roll: yesss udało się :sweetCyb: o cholera :huh: i jak tu sie teraz wygramolić?? :no-no-no: a terazzz poloowluutkuu powooluuttkuu ewakuacja - tylko bez paniki :help1: aaaaaaaa :watpliwy: tonęęęę :shithappens: tej to nic nie przeszkadza :shock:
marisia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Natalia_W napisał(a):Dawno nie wstawialam tutaj fotek Bafiego :) wiec nadrabiam zaleglosci ;) Tutaj Bafi po obcieciu przeze mnie ;) - prosze bardzo o OBIEKTYWNE I SZCZERE opinie!! (dopiero sie ucze;) ) Jak na amatorkę, która to zrobiła pierwszy raz, to rewelacyjnie :lol:
marisia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 malawaszka napisał(a):dla mnie bomba - mnie tak ładnie nie wychodzi :shake: a i nas tu dawno nie było :razz: więc: iiii poszłaaaa Malawaszka robisz fajniutkie foto-reportaże ;)
florance Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 malawaszko Twoje opisy jak zwykle przesłodkie, a o zdjęciach to sie nawet nie będe wypowiadać, bo wiadomo :loveu:
malawaszka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 dziękuję :oops: :oops: :oops: to jeszcze kilka ale bez komentarzy bom zmęczona i nic mi sie nie chce wymyślić ;) jezu ja nie wiem jak ona może tak sznupać cały czas :roll: Moja Królewna :loveu: Boluś tyż sznupie :cool1: akuku to fotki sprzed kilku dni wiec Boluś jeszcze zarośnięty - a dziś go opitoliłam :evil_lol: ale nie tak ładnie jak Natalia :lol:
malawaszka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 a teraz tak po cichutku pokażę Wam mojego małego sznaucerka :evil_lol: Oliwia 10 miesięcy :cool1: mniam mniam jak robi krówka?? muuuuuuuuu :lol: i przez kolejną godzinę krówka robi muuuu aaaleee mammmm zabaaawkiii :lol: ahhh kiedyś będę miała sklep zabawkowy :lol: :loveu: :loveu:
madzior_ka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Lordzikowe maluszki słodziurkie i sliczniutkie, debiut Natali jako fryzjerki super się udał:) a fotki malawaszki jak zwykle extra i widze, ze sprawiłąś psoaczkom obróżki rogzowe:) własnie przymierzam się do zamówienia denisowi też takowej czerwonej w kostki bo poluje na ten kolor od dawana, ale na wystawach zwykle ich nie ma:( woiec chyba w końcu zamówię:) a ty masz zaciskow czy na klamre? ja chba sie zdecyduje na klejną zaciskową bo jestem z nich zadowolona:) malawaszko a ty tu lepiej nie mówi, że ostrzygłas Bolusia tylko wstawiaj efekty:) prosimy pięknego ostrzyżonygo Bolusia:) i się czasem nie próbouj wymigać:) A Denis narazie zarośnięty i zyskał nowe pseudo futrzak i chyba narazie mu z tym dobrze, więc niech sobie jeszcze hoduje futerko:) pod koniec marca podstrzygę mu przedpiersie i resztę, a na trymowanie grzbiecika to całkiem możliwe że wybierzwemy się do nowego salonu Oli i Agatki:))
madzior_ka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 malawaszko Oliwka jest piękna, kochana, śliczna, słodziutka i.... wszystko co możliwe:))))) Super zdjęcia!!!
orsini Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hahaha wszystkie fajne, ale Waszkowe normalnie the best!!!!
dorotak Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 No to zanim pojawią się foty z Wrocławia :loveu:, to zamieszczam relację z podwarszawskiego średniakowego spacerku towarzysko-ćwiczeniowego ;)
Romas Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dorota ! Ale super fotki zrobilas :-) ! Masz oko ,no niech Cie ,co to za piekne pieski :-) Szkoda tylko ,ze mimo iz to marzec my ciagle w zimowej sceneri . Wroclaw ,dawaj fotki !
Pasavera Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Romas']Wroclaw ,dawaj fotki ! Jesteśmy jesteśmy! W spacerku udział wzięli: moja Figuśka zwariowana Teri(minatorka) :lol: & przystojniak Phalco :loveu:
Recommended Posts