Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

nie ignorujemt cie Yorczka - super zdjecia! Denis ma podobny sweterek:)) Galciabtez urocza i carna sredniacka rowniez!! super zdjecia!! ja moze jutro tez cos porobie bpo jak ze szkoly wracam to juz ciemno i brzydkie wychoidza:(

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yorczka, piękne zdjęcia Taszy! Wygląda na szczęśliwą, wesołą suczkę. I ma typowy, sznaucerowy "uśmiech" na pyszczku - jak ja to lubię! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Hej!

Wstawiam zdjęcia z wyjazdu. Sorki za jakość, ale robione komórką.

To narzeczony Olivki

A to my nad morzem. Dzień wcześniej morze było zmrożone do 15 metrów w głąb, ale to przy mrozie -20.

Posted

[quote name='Olivka']Hej!

Wstawiam zdjęcia z wyjazdu. Sorki za jakość, ale robione komórką.

To narzeczony Olivki

A to my nad morzem. Dzień wcześniej morze było zmrożone do 15 metrów w głąb, ale to przy mrozie -20.

sliczny piecho ! bardzo mi sie podoba ! :loveu: i widze ze duzo suczek ostrzy sobie zabki na niego hihi

Posted

Zima i zima ,niestety .Wiec radzimy sobie jak mozemy i tez poszlismy na zimowy spacer.
Bianka spotkala sie ze swoja mama i ciotka :-).
Na zdjeciach chwilami widac tylko jeden sznaucerowy klab,ocencie sami czy latwo opanowac i ustawic do zdjec 4 sznaucery :-)

A tu w szale zabawy :-)

Oliwka ,nie dowiary ,ze jestes nad morzem ,wyglada jak jakas lodowa pustynia :crazyeye:

Posted

" class="ipsImage" alt="">
Wreszcie udało mi się !!! To sa zdjęcia Belki czli Nowej Rasy Naschodowej, Naokiennej i Nakanapowej. Jutro poszukam jakichś poważniejszych zdjęć, a teraz pa, pa dobranocki.

Posted

Ile wspaniałych zdjątek :multi: To może ja też powstawiam troszkę Figulki dla przypomnienia ;)

Nową porcja fotografii z Karpacza :) Niestety nie ma ich zbyt wiele, bo i czasu nie było dużo :roll: Niemniej jednak kilkanaście może się znajdzie :lol: Albo i więcej ...

Przed ostatni dzień - pierwszy raz bez smyczy, a to dlatego, że łaził za nami natrętny adorator :angryy: Nie dało się do odgonić za żadne skarby :roll:

To właśnie on ;) Psiak przesympatyczny, ale chwilami miałam już go dosyć :)

Nawet jak miałam Fiśkę na rękach nie dawał jej spokoju :lol:

Jak się później okazało, psiak mieszkał w hotelu tuż obok naszego :lol: Nic więc dziwnego, że chodził z nami prawie przez cały czas - nawet do miasta i na stok :roll:

Posted

Dziwisz sie psiakowi ?! Figa tak pieknie wygladala w tym ubranku ,ze nie mogl sie oprzec :-)
A swoja droga jaki ladny kundelek ,prawda ?

Posted

Aleeeeee SUPER fotki :loveu: .

Pas no to mialas wesolo z tym kolega Figi ;) , ale na pewno Figa byla cala szczesliwa, ze moze sobie poszalec po gorach :multi: .

Posted

Dzięki dziewczyny :buzi: Bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają ;)

Romas kundelek faktycznie ładniusi ;) Byłam gotowa go zabrać ze sobą, bo tak sam zawsze spacerował - no ale właścicieli miał jak się później okazało :)

Olivko ubranko kupione w zwykłym psim sklepie osiedlowym "pełna micha" :lol:

Brytan pilnuje stada :)

Posted

orsini napisał(a):
fajne foty a gdzie foty z trencina???:mad: :mad: :mad: :mad:

No wlasnie gdzie :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ;) .

Posted

To mój salonik :lol:

to jest pokój do strzyżenia

tutaj korytarz, moje biurko, oraz miejsce gdzie pieski mogą sobie wygodnie poczekać na swoich państwa

łazienka do kąpieli psów, z blatem do suszenia

a Tutaj sznaucerek baz rodowodu, niestety na wyraźne życzenie właścicieli ma być strzyżony, nie trymowany. :roll:
Moze uda mi się za którymś razem ich przekonać.

Posted

Olivko liczny salonik :multi: , a pokaz jeszcze jaki masz fajny szyld :multi: .

Panie i Panowie ;) z przyjemnoscia przedstawiam najmlodsze pokolenie Lordzika :cool3: :

.

Posted

[quote name='orsini']paskudztwo!
GDZIE TRENCIN?????????????
Justa gdzie jestes?????????? Wytnij ta wypowiedz tego niewdziecznika!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: , ja Ci dam paskudztwa :mad: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...