Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:gent: :thumbs: :tort: :drinking: :drinking: :drinking: :user: :santagri: :santagri: :santagri: :laola: :laola: :beerchug: :BIG: :BIG: :BIG: :hand: :hand: :hand: :hand: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :calus:

Posted

Mek napisał(a):
Tangram super . Ale ja jestem w szoku, ze małe pieprzaki sa takie czarne???

az sie nei chce wierzyxc ze jak sie urodza sa calkiem czarne:)) nigdy nie zapomne momentu jak pierwszy raz poszlam z Denisem do weta a ten wpisujac do swojej komputerowej bazy danych pyta sie o masc na co ja P&s a ten niemalze smiechem wybuchnal mowiac ze to cz-sr ale ja sie uparlam i wpisal jak chcialam i potem jak go zobaczyl to dopiero go oswiecilo i stwierdzil ze ano rzeczywiscie p&s z neigo jest:)

Posted

[quote name='madzior_ka']No to ja sie chwale filmikiem z dzisiejszej sesji szkoleniowej jest to pierwsza sesja uczenia ukłonu i ak widac poszło nieźle:))

super Madziorko :laola: oby tak dalej !
Deniskowi to chyba najbardziej te smakowit nagrody sie podobaja :D :D :D

Posted

Elitesse napisał(a):

Deniskowi to chyba najbardziej te smakowit nagrody sie podobaja :D :D :D

a no pewnie:)) czego on by nie zrobil dla jedoznka:)) fajnie jest miec takiego wszystkozernego psa

Posted

Uznajmy, że chwalimy się naszymi bieluchami :D

hmmm...

Moja Sonia umie przewalić

Ale uszy też lubi i te świńskie i te Zuzuwate

Zuzia się jednak nie poddaje

Tutaj jest znowu wojna zębów

Czy już wam mówiłam, ze Zuzia mnie lubi?

A nawet bardzo :P

Posted

zdjątka super :))) ale ja jednak wolę zmniejszone i normalnie wstawione w forum ;-) za dużo roboty z tym klikaniem, potem przesuwaniem... (bo zdjęcia są za duże )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...