Natalia_W Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 doszedl?? o super:) A to x3 to prezent na Swieta;) hehe
PUENTA imszar Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 jaki piękny :) bardzo fotogeniczny,normalnie bomba:splat:
Kora- Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Sliczne zdjęcia piechów jak chcecie wstawie zdjecia mojej Kory ;)
Natalia_W Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 to ja wstawie kolejne zdjecie z serii... moja radosna tworczosc ;) tylko sie nie smiejcie ;)
PUENTA imszar Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 piękne :) gdyby co to tylko słowo "piękne" chciałam napisać ale to było za któtką więc musiałam coś do pisać by to mi się zatwierdziło :)
GUCIA Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 :gent: :thumbs: :tort: :drinking: :drinking: :drinking: :user: :santagri: :santagri: :santagri: :laola: :laola: :beerchug: :BIG: :BIG: :BIG: :hand: :hand: :hand: :hand: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :calus:
Tangram Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Mały Akabar :) i jego siostrzyczka Arabeska :) reszta za szybko biega i fotomodelami nie chcą zostać ;)
Mek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Tangram super . Ale ja jestem w szoku, ze małe pieprzaki sa takie czarne???
madzior_ka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Mek napisał(a):Tangram super . Ale ja jestem w szoku, ze małe pieprzaki sa takie czarne??? az sie nei chce wierzyxc ze jak sie urodza sa calkiem czarne:)) nigdy nie zapomne momentu jak pierwszy raz poszlam z Denisem do weta a ten wpisujac do swojej komputerowej bazy danych pyta sie o masc na co ja P&s a ten niemalze smiechem wybuchnal mowiac ze to cz-sr ale ja sie uparlam i wpisal jak chcialam i potem jak go zobaczyl to dopiero go oswiecilo i stwierdzil ze ano rzeczywiscie p&s z neigo jest:)
madzior_ka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 No to ja sie chwale filmikiem z dzisiejszej sesji szkoleniowej jest to pierwsza sesja uczenia ukłonu i ak widac poszło nieźle:))
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='madzior_ka']No to ja sie chwale filmikiem z dzisiejszej sesji szkoleniowej jest to pierwsza sesja uczenia ukłonu i ak widac poszło nieźle:)) super Madziorko :laola: oby tak dalej ! Deniskowi to chyba najbardziej te smakowit nagrody sie podobaja :D :D :D
madzior_ka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Elitesse napisał(a): Deniskowi to chyba najbardziej te smakowit nagrody sie podobaja :D :D :D a no pewnie:)) czego on by nie zrobil dla jedoznka:)) fajnie jest miec takiego wszystkozernego psa
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Uznajmy, że chwalimy się naszymi bieluchami :D hmmm... Moja Sonia umie przewalić Ale uszy też lubi i te świńskie i te Zuzuwate Zuzia się jednak nie poddaje Tutaj jest znowu wojna zębów Czy już wam mówiłam, ze Zuzia mnie lubi? A nawet bardzo :P
florance Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 zdjątka super :))) ale ja jednak wolę zmniejszone i normalnie wstawione w forum ;-) za dużo roboty z tym klikaniem, potem przesuwaniem... (bo zdjęcia są za duże )
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 hehe.. Natalki nie ma a ona mi zawsze robiła :)
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 jak chcesz to wyslij mi meilem to ci pozmniejszam :) pijawkanie@interia.pl
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 oki jasne :P a jak są tutaj to jakloś niemożesz pozmniejszać??
Recommended Posts