Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taa...to kraj gdzie panuje totalna paranoja , ciecie zakazane ale psy na wystawach sa ciete i w majestacie prawa dostaja nagrody.
Ja nie jestem przeciwniczka ciecia tylko przeciwniczka idiotycznych przepisow ktorych nikt nie przestrzega.Ale nie gadajmy tu dalej ,bo nas mod udusi :-)

Posted

taki kraj:)))Romas nie kazde ciecie jest zakazane, bo jesli trzeba bylo to juz nie, a 2. mozna roznie interpretowac te ustawe i wtedy sie okazuje, ze...dobra bo nas serio mod udusi :lol: :lol: :lol:
a ja wczoraj w gazecie wyczytalam, ze najlepszy kraj do zycia to Norwegia i ze tam planuja wprowadzenie...6-cio godzinnego dnia pracy!!!! :o :o :o czad nie?

Posted

Nie ma tu mojej :P
Pierwsza jest zarezerwowana, ale jakby ktoś byl zainteresowany to mogę zmienić tę rezerwację, bo ludzie nie planują wystawek :roll:
Mi też się ostatnia najbardziej podoba

Posted

Mi pierwsza bardzo do gustu przypada.Nie kus Jostra ,nie kus ...One sa takie sliczne,idealnie sie wpisuja w moje marzenia o malutkim bialym piesku :-))))

Posted

GUCIA napisał(a):

ojojojoj! To z hodowli mojego małego czarnucha :angel: 8) :D

Jostra napisał(a):
Nie gadać! :evilbat:

Dziękuję kochana za pilnowanie porządku :wink: Rozgadane baby, nie ma co :evilbat:

Posted

A teraz trochę wspomnień. To mój sznaucer olbrzym - chyba najładniejszy w olsce w latach 90ych- na wystawie ze mną w Orleanie we Francji. Dostał tam CWC i piękny puchar, który mam do dziś, ach te piękne wspomnienia

anutka napisał(a):
anutka napisał(a):
A oto reszta zdjęć:
.

]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...