Romas Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Agnieszko ,boskie psiaczki :-) Gratulacje ! I dzieki za zdjecie czarnuszki z ogonkiem :-)
Elitesse Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Romas napisał(a):Agnieszko ,boskie psiaczki :-) Gratulacje ! I dzieki za zdjecie czarnuszki z ogonkiem :-) to KILL BILL Grand Balvera Zwyciezca Rasy i Zwyciezca Klubu - piekny pies ! za nim na fotkach jest Steven Seagal de mnso Pelegri Genesis od Dalajskeho potoka (Zwyc.Klubu suki) i Yucca Black Grand calvera
madzior_ka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 super zdjecia elitesse:) a te zdjatka rzed wystawa sliczne - tak super sie sredniakom przedpiersia blyszcza:) a niestety fot Pas nie widze:( czy wy je teraz widzicie? bo nie wiem czy to tylko mi cos nawala cy jakis serwer,,,:/
Romas Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Aaa wiec to slynny Segal na tej fotce!Piekny pies! A ja zamieszczam kilka zdjec Bieszczadzkich,tak bylo tydzien temu:-) Tam gdzie mam czapke na glowie to juz zostalam wzieta w okowy grypy :-) Skutek zbytniego zachwytu pogoda,a cieplo bylo jak w lato ale jednak zdradliwie ,szczegolnie wieczorem .Jednak mimo grypy wyjazd byl bajeczny :-) Jaworzec Solina Tu moje psy totalnie skotlowane (ach te kapiele i gonitwy ) na brzegu Zalewu Solinskiego A tu dowod koronny :-) anomali pogdo0wych , 8 rano , 18st ciepla ,my w strojach nocnych ganiamy sobie po naszej dzialce .W tle psy dla usprawiedliwienia wstawienia tego zdjecia :lol:
jostra Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Romas super fotki :angel: A ta grypa to chyba przez to bieganie w negliżu :evilbat: ;)
Romas Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Eee ,nie to akurat przez wieczorne podziwianie gwiazd z piwkiem w dloni i bez szalika :D .Jeju jakie niebo jest w Bieszczadach, nigdy takiego w miescie nie zobacze.
Elitesse Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 hehe Jostra super !! szczegolnie maluchy w locie :D :angel: :angel:
Romas Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Jostrus ! Sliczne te malentaski ,wygladaja jak pluszowe zabaweczki ale po minie ich czarnego opiekuna widze ,ze zabki maja nie zabawkowe :lol: Rozszalalam sie i wstawiam zdjecia Zuzi ostrzyzonej wlasnie przed chwila.Staralam sie zoostawic ak najdluzsze futerko ale cosik mi marnie wyszlo .No ale gola tez nie jest :-) Przed oraz po strzyzeniu
jostra Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Na pieprzaku to zbyt dokładnie nie widać, zresztą nawet jak ogolisz na 3mm to się w oczy nie rzuca :) W każdym razie nieźle Ci wyszło :P
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 ekstra fotki :klacz: Romas a czym golisz Zuzię?? kurcze jestem coraz bliższa kupieniu maszynki dla Bolusia :roll: Boluś po wczorajszej kąpieli Ponieważ Boluś szalał po przedpokoju jak się wycierał (mimo iż był już wysuszony suszarką :lol: ) Luna postanowiła pilnować swojego dobytku w szafie :lol: no i stała w tej szafie taka sirota :lol: a Boluś miał już mnie w nosie i poszedł spać :lol:
florance Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 no to i ja po długiej nieobecności wstawię swojego zaroślaka ;) trochę nudne te zdjęcia, ale na długi weekend wyjeżdzamy, więc może w końcu będzie miał cos poza domem 8)
Pasavera Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Jaką Boluś ma brodę :o :angel: :angel: :angel: Śliczniaste fotki :D
jostra Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Boluś wygląda superowo, zupełnie nie ten pies - Waszeczko ogromne gratulacje !!! :P
Elitesse Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Waszko Bolus to powala !!! z miesiaca na miesiac robi sie coraz przystojniejszy !
madzior_ka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 wszystkeo foty super ale metamorfoza Bolusia... - no brak mi słów!!! SUPER!!!!!!!!!!!!
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 dzięki dzięki :grins: pękam z dumy :wink: sierści nigdy nie będzie miał na grzbiecie takiej jak trzeba ale jest dobrze :D nie mamy już łysych placków :angel: noo i już wystarczy tego zachwycania się bo to już pół roku minęło 3 listopada więc nie tak szybko ta metamorfoza :fadein: i moja pchła i druga pchła i jesienne grzyby :lol:
madzior_ka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 malawaszko boluś i luncia slicznie prezentuja sie w jesiennej scenerii:)
Agatka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A teraz kilka obiecanych fotek z Nitry Nasza czarno-srebrna trójca :) Dengik Eve Charlie Lady Bangy Sonia I moje pieprzaste dzieci Denis Sara I Dengikowa córeczka Silka
madzior_ka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Agatko super zdjęcia!!! A jaki Charlie kochany:)
Recommended Posts