Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romas napisał(a):
Agnieszko ,boskie psiaczki :-) Gratulacje ! I dzieki za zdjecie czarnuszki z ogonkiem :-)

to KILL BILL Grand Balvera Zwyciezca Rasy i Zwyciezca Klubu - piekny pies ! za nim na fotkach jest Steven Seagal de mnso Pelegri Genesis od Dalajskeho potoka (Zwyc.Klubu suki) i Yucca Black Grand calvera

Posted

super zdjecia elitesse:) a te zdjatka rzed wystawa sliczne - tak super sie sredniakom przedpiersia blyszcza:)

a niestety fot Pas nie widze:( czy wy je teraz widzicie? bo nie wiem czy to tylko mi cos nawala cy jakis serwer,,,:/

Posted

Aaa wiec to slynny Segal na tej fotce!Piekny pies!

A ja zamieszczam kilka zdjec Bieszczadzkich,tak bylo tydzien temu:-) Tam gdzie mam czapke na glowie to juz zostalam wzieta w okowy grypy :-) Skutek zbytniego zachwytu pogoda,a cieplo bylo jak w lato ale jednak zdradliwie ,szczegolnie wieczorem .Jednak mimo grypy wyjazd byl bajeczny :-)
Jaworzec

Solina

Tu moje psy totalnie skotlowane (ach te kapiele i gonitwy ) na brzegu Zalewu Solinskiego

A tu dowod koronny :-) anomali pogdo0wych , 8 rano , 18st ciepla ,my w strojach nocnych ganiamy sobie po naszej dzialce .W tle psy dla usprawiedliwienia wstawienia tego zdjecia :lol:

Posted

Eee ,nie to akurat przez wieczorne podziwianie gwiazd z piwkiem w dloni i bez szalika :D .Jeju jakie niebo jest w Bieszczadach, nigdy takiego w miescie nie zobacze.

Posted

Jostrus ! Sliczne te malentaski ,wygladaja jak pluszowe zabaweczki ale po minie ich czarnego opiekuna widze ,ze zabki maja nie zabawkowe :lol:

Rozszalalam sie i wstawiam zdjecia Zuzi ostrzyzonej wlasnie przed chwila.Staralam sie zoostawic ak najdluzsze futerko ale cosik mi marnie wyszlo .No ale gola tez nie jest :-)

Przed

oraz po strzyzeniu

Posted

Na pieprzaku to zbyt dokładnie nie widać, zresztą nawet jak ogolisz na 3mm to się w oczy nie rzuca :)
W każdym razie nieźle Ci wyszło :P

Posted

ekstra fotki :klacz: Romas a czym golisz Zuzię?? kurcze jestem coraz bliższa kupieniu maszynki dla Bolusia :roll:

Boluś po wczorajszej kąpieli

Ponieważ Boluś szalał po przedpokoju jak się wycierał (mimo iż był już wysuszony suszarką :lol: ) Luna postanowiła pilnować swojego dobytku w szafie :lol:

no i stała w tej szafie taka sirota :lol:

a Boluś miał już mnie w nosie i poszedł spać :lol:

Posted

no to i ja po długiej nieobecności wstawię swojego zaroślaka ;)

trochę nudne te zdjęcia, ale na długi weekend wyjeżdzamy, więc może w końcu będzie miał cos poza domem 8)

Posted

dzięki dzięki :grins: pękam z dumy :wink: sierści nigdy nie będzie miał na grzbiecie takiej jak trzeba ale jest dobrze :D nie mamy już łysych placków :angel:

noo i już wystarczy tego zachwycania się bo to już pół roku minęło 3 listopada więc nie tak szybko ta metamorfoza :fadein:

i moja pchła

i druga pchła

i jesienne grzyby :lol:

Posted

A teraz kilka obiecanych fotek z Nitry

Nasza czarno-srebrna trójca :)

Dengik

Eve

Charlie

Lady

Bangy

Sonia

I moje pieprzaste dzieci

Denis

Sara

I Dengikowa córeczka Silka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...