Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

sympatyk sliczna twoja coreczka - ogladalam jej fotki jeszcze na strone hodowli jak byla malutka !!!! w koncu robi sie tu nas sredniakowcow wiecej :angel: :angel: skad jestes ?

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja wklejam fotki od Elitesse-dzieki!!!
przypomne, ze nikt nie chcial sie ze mna umowic na sesje fot. i zmuszona bylam ja przeprowadzic ze swoimi psami a szkoda:(((((bo juz takich kolorow w tym roku nie bedzie-przymrozek byl i liscie spadaja z drzew jak deszcz jakis:(((

i zaraz jeszcze wiecej jesiennych fotek :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini- piekne te fotki- kolory faktycznie niesamowite
Agnieszko dzieki- to sa 2 coreczki, Rada i Rusalka
a ja jestem znaną Ci Alą od Gagatkow- to corki Pimpka :D

Posted

Ale duuuuuuuuuuuuuzo cudnych fot, wszystkie sa piekne :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: , no i filmik bialaski Jostrowej super :angel: .

Posted

sympatyk napisał(a):
Orsini- piekne te fotki- kolory faktycznie niesamowite
Agnieszko dzieki- to sa 2 coreczki, Rada i Rusalka
a ja jestem znaną Ci Alą od Gagatkow- to corki Pimpka :D

hehe to juz rozumiem :)

Posted

Och ,dziewczyny jakie cudne zdjecia .
Orsini jestem pod wrazeniem.Piekne !!!!!
P. Alu -Sympatyku , sliczne sredniaczki ,prawie w wieku mojej czarnulki Bianki .
Zeby bylo zgodnie z regulaminem wstawiam zdjecie Bianki z psiego przedszkola ,zrobione przez Anie Łuczak :-)

I jeszcze Zuzanka ,bo dawno tu nie goscila

Posted

Ja was nie rozumiem :evilbat:
Orisni zaprsza na takąąąąąąą sesje a wy macie inne zajęcia :o :lol:
NIE ROZUMIEM!!!
Ja chce taka sesje :angel: Tzn moje psy chca ;) :angel:
SUPER FOTKI!!! :klacz:

Posted

hhaha dzieki!
foty jak foty, ale KOLORY!!!!
mowilam, ze niesamowite!!!i nikt mi widocznie nie wierzyl:(((a to drzewo akurat ostatni raz takie bylo 4lata temu!potem zawsze albo nie bylo pogody, albo mroz przyszedl tak jak dzis i liscie opadly....

Posted

piękne zdjęcia:D:D:D

żeby moja Beta chciała spokojnie popozować na dworzu, ale nie - nafajniej jest szaleć wśród bluszczu na działce, albo podkradać korę spod krzaczków. Jak tu taką rozbrykaną Młodą złapac w obiektyw :wink:

Posted

Romas, ale super banda, no i Zuzanka piekna :D .

Kilka swiezutkich fot malucha, ktory jeszcze jest u mnie - 9 tyg ma teraz:

haha a tu chyba wlasnie sie cofnal, bo nagle mu sie szyjka skrocila :wink: :lol: :

.

Pozniej dam troszke jak lobuzuje :wink: :lol: .

Posted

Ola, piekny maluszek ,akurat wzrostu moje Bianeczki tylko widac jaka kosc ma gruba i jaki lepek duzy ,pomylic ze sredniakiem nie mozna .
P. Alu , psiaki rozrabiaja w tym przedszkolu az milo ,ale i ucza sie ile tylko ich male rozumki wytrzymuja.
Ja to ciekawa jestem bardzo jak wyglada i rosnie Teri ( Angelki ) ,bo ona sama jakos zamilkla ,widocznie psiatko pochlonela ja calkowicie :D

To jeszcze foteczka zapowiadajaca co nas niedlugo czeka :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...