Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Troszke wspomnien z wystawy bialostockiej :)
COMPLIMENT Rezlark - zw.klasy otwartej - psy

Always an Optymist - Zw. Rasy

Bolters MIRANDA - NSwR

Mervar's HEAVENSENT AT GAMBLER - Zw. Ml., Zw. Rasy

Bangi Oli :) Zw. Ml., Zw. Rasy

Nafka Oli :) Zw. Rasy

AL-BASKO Retman - Zw. Rasy

Rus Top Rate IVAN GROZNY - kl. champ. CWC

Posted

[quote name='Tangram']Pare zdjec z wakacji w Mielnie.

Zakaz wstepu sznaucerkom na plaze :)

Zombi :)

Oooooo!!! Czyżby Egusia niedobra Gosia nie zabrała na wakacje :wink: :lol: Bo fotek jego ni ma :wink: :wink:

Sznauceromaniacy! Molestujcie Gosię-Tangram :P o fotki,ona ma ZAWSZE z wystaw naszego oddziału i nie tylko.... :lol: :lol: :lol:

W dzisiejszej Gazecie Wyborczej jest fotka LORDA Pigmej :P
Ja mam też dwa czy trzy zdjęcia czarnuchów Ka-Vangi :P ,mam średniaka p.s i chyba miniaturę cz-sr.Wstawię je do wystaw,a tam wystawa w Białymstoku,albo jutro,albo dziś bardzooooooooo późnooooooo :D

Posted

[quote name='wojtaszg']Oto dzisiejsze wspomnienia z lekcji :)...

...i nie tylko - wierny jak pies kibic ŻKŻ Zielona Góra

sorki ale nie mogłem sie powstrzymać - pozdrowionka od wiernego jak pies kibica CKM Włókniarza Częstochowa

Posted

alexandra napisał(a):
Robin to Ty żyjesz :o :lol: Witaj z powrotem!! Co u Ronniego?? Prosimy o więcej fotek!!

Żyje, żyje, tylko że wogóle nie miałem czasu - prawdziwy obłęd, ale we wrześniu powinno już sie wszystko uspokoić więc znów będę na bieżąco.

Agatka napisał(a):
Robin !! no przynajmniej sie uspokoiłam ze zyjecie! Ale czemu nie odpisujesz na maile ?? Co sie wydarzyło ???

Jak to, nie rozumiem? Nie dostawałaś moich maili? Wysyłałem przecież zdjęcia, pisałem o fryzjerach itd, naprawde nic nie dostałaś?

Posted

Naprawde nic do mnie nie dotarło, martwiłam sie i juz miałam do Ciebie dzwonic w weekend ... a ja juz sama nie wiem co sie stało :(
Nawet z Aleksandra od beski rozmawiałysmy o tym że nic nie piszesz :(

Posted

Oooooo!!! Czyżby Egusia niedobra Gosia nie zabrała na wakacje :wink: :lol: Bo fotek jego ni ma :wink: :wink:

Eguś został w domku, już nie te lata aby włóczyć się po świecie.

Sznauceromaniacy! Molestujcie Gosię-Tangram :P o fotki,ona ma ZAWSZE z wystaw naszego oddziału i nie tylko.... :lol: :lol: :lol:

Niestety w tym roku mam foty tylko z ringu sznaucerów. Jak kogoś interesują to powklejam :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...