Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihihi wyszlo, ze Zadra ciemny pieprzak jest:)))))a tam jakies kiepskie oswietlenie musialo byc, bo Zadrunia jasna jest:)))))to tamto z tylu jest prawie biale:))))))

Posted

no nie taka znowu jasna :) jast najciemniejsza z moich psiakow ale sadze ze teraz jak ja wystkubie to bedzie jasniejsza bo tak samo bylo z Tess caly zcas ciemna o po dzieciach wyjasniala

Posted

Waszko dobra Robota :angel: Przystojniak z Boluśka :P
florance jakie on ma puszyste łapki :o :angel:
Wszystkie foty boskie :angel: :angel:

Orsini już wiem jaki Astro ma przydomek :lol: - Lenis :wink:

Posted

do znudzenia znowu fotki z działki :lol: no niee mam czasu jechać z nimi gdzieś indziej :-?

ta jak zwykle zabiegana :lol:

i rozpędzony Boluś :fadein:

łiii jak suuperrrr :angel:

a tu porównanie sierści :-?

wypatruję ukochanej 8)

Posted

ojojoj ale sie tu porobiło tyle takich bombowych fotek:)) Pas twoje super - to juz mówiłam:) Zadrunia śliczniasta, Borówka również, a i mieszkanko śliczne! Bolutek z Luncią świetnie razem wyglądaja!

Posted

Ale Bolus jest fajny,wyglada na wielce szczesliwego :-)
A tam na poprzedniej stronie jakie ladne sredniaczki :-),wogole wszystkie ladne :-) I lazienka Florance tez pikna :-),przypadla mi do gustu :-)

Posted

Witam wszytskich,jezeli ktoś ma jeszcze zdjecia i wyniki z wyatwy klubowej sznaucerów to prosił bym o podanie z góry dzieki :beerchug:

Posted

bill napisał(a):
Interesuja mnie lokaty w mini, wszytskich kolorkach o ile macie to napiszcie, z góry dzieki, pozdrawiam

fotki mozesz poogladac na poprzednich stronach - troszke tego jest

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...