Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

ahahaha
Justa super fotki!!!
tylko CZEMU sie nie poznalysmy???ja serio nie gryze...w realu :lol: :lol: :lol: :lol: wirtualnie to co innego :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A no nie wiem kochana czemu :roll: Ja truszku otępiała byłam, bo ze sznauceromaniaków tylko Ole znałam a ona gdzieś w akcji zaginęła no i... :roll:

Ale fotecki cykałam :D

Posted

sliiiiiiiiiiiiiiiczna Galcia!! jak ja uwialbiam zdjecia mokrych psów w wodzie:) niestety denisowi nie moge robic takich mokrych sesyjek ob on do wody niet.... moze w koncu keidys sie skusi a teraz papa bo msuze jzu jechac na działke:)

Posted

Justa, bardzo dziękujemy za zdjęcia :calus: Kurcze, tyle osób było na wystawie, a jakoś żeśmy się nie spotkali :roll: Ta pogoda spowodowała, że przynajmniej my nie wychylaliśmy nosów z cienia... Następnym razem trzeba to zmienić ;)

A, ja też kupiłam Atosowi komplecik Rogza - niebieski w psie łapki :cunao: Z obrożą na klamerkę, bo co prawda ja wolę takie ograniczonego zacisku, ale ostatnio na obedience nam zakwestionowano, że w ogóle nie może być ani trochę zaciskana. No i okazało się, że muszę kupić jakąś "zwykłą"...

[quote name='madzior_ka']a czy on na tym zdjęciu dotknął łapą :roll: strefy? pewnie tak, ale wyszedł jakby przeleciał nad nią:) a tak na marginesie to jak wóci Dorotak to mam pytanie: czy wystarczy jak pies dotknie strefy jedną łapą czy nie?

Chyba wcześniej dotknął którąś z przednich. Tak, wystarczy jak pies dotknie strefy jedną, dowolną kończyną ;)

Posted

Tak jak zapowiadalam wstawiam zdjecia Zuzia "opiekujacej sie " tymczasowo koteczkami kolezanki :-)

oraz mojej nowej suczki :D szkolacej sie wlasnie do IPO :lol:

Posted

śliiiczne psiurki, wszystkie :D
orsini a Tobie to nie za zimno na tej wystawie było? trzeba było jeszcze jakiś kożuszek nałożyć, bo przeciągi straszne :lol: :evilbat:

Posted

KOSICE 2005

DANICA Hajan - nowy Champion Słowacji

LADY DI Dyas - niedoceniona gwiazda ringów ;)

DANGEROUS D'ARTAGNAN Hajan Polonia FCI - młody gniewny

GERMANICA WINGED LOVE Orsini - Zwycięzca Młodziezy

BESKA Liga Mistrzów - Zwycięzca Rasy !!!

Posted

eee fajna masz kuchnie nie ma co!!!
i duza...wychodzi z fotki!
No piesek tesz super, ale ja mam zboczenie i patrze teraz na meble:))))tylko

Posted

Romas rozkoszna ta Twoja mała pociecha :D !!
Borówka słodziutki :lol:

O super, dzięki Agatko za fotkę Beski, nawet nie wiedziałam że miałyśmy zrobioną takową :D

Posted

Mury rosną w błyskawicznym tempie :angel:

Luna przeprowadziła inspekcję :lol:

wyjrzała przez okno :lol:

zajrzała do piwnicy :lol:

nawet sprawdzała czy cegły się nadają :lol:

noo ok! mogą być

Podczas gdy Luna biegała i pilnowała, Boluś zajął się czymś bardziej konstruktywnym i wykopał perfekcyjny dołek :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...