dorotak Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 W niedzielę braliśmy udział w zawodach agility z serii IAL organizowanych przez nasz klub - Alternatywę. Dzięki uprzejmości Jacka Korytkowskiego możemy się Wam pochwalić zdjęciami: Gdybyście chcieli bardziej wczuć się w atmosferę zawodów to zapraszam na pełny fotoreportaż Jacka, który znajduje się na naszej stronie http://www.agility.prv.pl Ka-Vanga żałuj, że nie byłaś ;)
Ka-Vanga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Pas Figusia slicznie stoi :angel: :angel: :angel: :angel: . Dorotak jeszcze mnie bardziej denerwuj :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :wink: . A fotki Atosa SUPER :D .
malawaszka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 oo mamo ja się znowu powtórzę ale Atos to mój mega ulubieniec - jest rewelacyjny!!!!!! :D
madzior_ka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 malawaszko zgadzam sie z tobą mnie sie w przyszłosci strasznie marzy czarny średniaczek:))) bo to juz taki wiekszy sportowiec od miniaturki:)) a Atos na torze wygląda genialnie:) jakby sie od tego urodził:) a tak na marginesie to czekam na jakies zdjecia prztszłego szczeniaczka Romas bo uwieobiam czarne sredniaki jak juz napisałam:)
Pasavera Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 A ja chcę takiego olbrzymka :angel: Kto mi kupi :modla: :oops: Ewentualne :lol: 8)
Ka-Vanga Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Hiehie Pas, to sie nazywa reflex :wink: , o tym cz-s to juz nawet dosc dluga dyskusja byla w galerii :wink: i foty tez byly oczywiscie wklejane, ten p&s tez juz byl kilka razy :wink: :lol: :lol: :lol: . Ale to nie zmienia faktu, ze ja tez bym chciala takiego cz-s olbrzymka 8) .
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ja tyz:))i jak nazbieram kase to sobie takiego kupiE:))) :angel: :angel: :angel: :angel:
Justa Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Problemy życiowe Galci Leeeceeem (prawie jak WIELKI chart 8) )!!! Jak juz złapię o nie puszczę :evilbat: (prawie jak WIELKI pitbull 8) ) Pokonuję tysiące kilometrów (prawie jak WIELKI malamut 8) ) Mam wielką paszczę :evilbat: (prawie jak u WIELKIEGo leonbergera 8) ) Ale takie minki... to umie robić tylko malutki sznaucer :fadein:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 no to czas na mojego Watka :) http://lancelottessi.republika.pl/noico.jpg i jeszcze jedno: http://lancelottessi.republika.pl/postawa2.jpg
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 NO NARESZCIE!!! bo juz myslalam, ze Ci zdechl albo nie wiem co:)))) a ile on ma juz?
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ehh zdechniecia to byl bliski w zeszlym tygodniu :( a ma jakies 5,5 miesiaca
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 a racja:(((mialas te cholerstwo:((((((ale juz dobrze?no to super
Pasavera Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Śliczny Watek :angel: :angel: :angel: Jaki rudawy :lol: 8) orsini napisał(a):Aga a moze tak lepiej wkleic??? Lepiej nie :evilbat:
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ja nie umiec zmniejszac :) wiec wielkie dzieki ! jest troche rudy ale nie tak jak na zdjeciach - moj aparat robi do dupy i z bialego tez zrobi czerwony :)
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Dengislaw: iten drugi piesek, hiehie znaczy pierwszy :wink: : .
orsini Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Ka-Vanga']iten drugi piesek, hiehie znaczy pierwszy :wink: : . ale on tu jest nieustawiony tak?:))) znalazlam tez tego psa, ale juz ustawionego:))ciut inaczej sie prezentuje:))) na tym to mi sie podoba nawet
Ka-Vanga Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Nie jest ustawiony, bo sie wiercil jak stal na lokacie i facet chyba juz nie bardzo chialo sie go ustawiac, wiec mam takie nie bardzo w pozie wystawowej. A na tej fotce co wkleilas, to rzeczywiscie jakos inaczej wyglada niz w Tulln.
Agatka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ja to moge tylko tyle stwierdzic, ze on sie non stop wiercił. Nawet sedzina raz poucyzła faceta zeby go ustawił w końcu..;)
madzior_ka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 a oto sesyjka Deniskowa obiecana juz jakis czas temu ale czasu nie miałam wiec dopiero teraz, najpierw u mnie na łóżku, a potem na spacerku podczas swobodnego bieganka:)
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 madziorko w jakim wieku jest Denisek ? on rozkosznie wyglada !!
madzior_ka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 i kolejna porcja zdjątek, tym razem już podczas upalnego słoneczka w ogrodzie w nowej obrózce z chusteczką (pierwsza jego niebeiska obróża wśród większości czerwonych i jednej szarej...): Qniec - a teraz czekam na opinie:)
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 wiek Dena Madziorka ma w podpisie :lol: Madziorka - boskie fotki :angel: :D nooo i nareszcie zmachany z jęzorem na wierzchu :angel: :angel: :angel:
madzior_ka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 elitesse napisał(a):madziorko w jakim wieku jest Denisek ? on rozkosznie wyglada !! właśnie dzieki tobie skojarztyłam sobie ze dokładnie dzisiaj skonczył 19 m-cy:)) wiec juz ponad 1,5 roczku ma za sobą
Recommended Posts