Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany ale super duzo fotaskow :angel: :angel: :angel: . Mek, ale wyczailes fajne efekty :D .
Marta Kiwi przeslodka, tylko koniecznie klej jej uszy!!!!!!!

Orsini czy ja moge do Ciebie na sesje zdjeciowa przyjechac z sabakami :wink: :lol: .

Posted

oj dawno mnie nie było na dgm.
Ale nadrobiłam zaległości i obejrzałam wszystkie wasze sznaucerki.
Boskie są te wasze aniołki :lol: :lol:
A my z Tosią byłyśmy na mazurach i umieszczam kilka fotek z wyjazdu. Trochę niewyraźne, bo złapać te małe potwory w obiektyw nie jest łatwo :wink:

niech ta małolata nie podskakuje :evilbat:

za szyje ją :evil:

ojej nic Ci sie nie stało ? Nie chciałam tak mocno :oops:

wymęczyła mnie ta stara Tośka

Małolata niech leży na trawie, ja tam wole kocyk 8)

Nudzi mi się, gdzie ta Joka ?

lece Tosiu lece............

ja rozumiem Joka, że jesteś zmęczona i nie masz siły iść do swojego pańcia ale do mnie do łóżka :o to moja paniunia :evil:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ka-Vanga nie wiem co to sabaki :lol: ale liczę na to, że to olbrzymy :grins:

No widze, ze ruskiego to sie w szkole niezbyt pilnie uczylas :lol: :lol: :lol: . Haha olbrzymy tez naleza do grona sabak, bo sabaki to psy :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Ile piękniastych foteceeeeek!!! :angel: :angel: :angel: I nawet za bardzo się nie rozgadaliście :D

Elitesse jakie piękniuchneeeee!!! :angel: JAk mi się marzy drugie sznaucerzysko... :roll:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Ka-Vanga nie wiem co to sabaki :lol: ale liczę na to, że to olbrzymy :grins:

No widze, ze ruskiego to sie w szkole niezbyt pilnie uczylas :lol: :lol: :lol: . Haha olbrzymy tez naleza do grona sabak, bo sabaki to psy :lol: :lol: :lol: :lol: .

nie miałam ruskiego :roll:

Posted

Agniecha ,jakie piekne !!!!!Ojej , no nie wytrzymam ....A jakie dorodne :o nie wiedzialam ,ze ona tak szybko rosna.Grubaski :-) widac ,ze Zadra dobrze sie nimi opiekuje :D

" class="ipsImage" alt="">

To stworzenie tu na zdjeciu tez bylo takim malym farfocelkiem a teraz patrzcie co wyroslo .... wydra ??? :o

Posted

szczerze mówiąc to rosną zdecydowanie szybciej niż rosły dzieci Tess ale tu jest ich tylko 3 wiec mleka maja pod dostatkiem :) a Zadra została wyjatkowo chojnie wyposazona w pokarm przez naturę ! normalnie idzi i chlepie tym mlekiem po scianach...ale głowy maluchy beda miały przecudne !

Posted

no maluiszki rzeczywiście przecudne!! hehe Justa mnie tez sie taklie drugie sznaucerzysko marzu, ale to chyba po 18-stce chociażi wtedy nie wiadomo czy sie uda:))

a Zuzio-wydra super!! ech gdyby Denis chciał tak do wody wchodzić.... :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...