madzior_ka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 o dzieki to jak zjnajde czas tez sie w tym pobawie ale masz super zdjecie w podpisie:))) super to wygląda!
Justa Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 14 maja 2005r, Lublin Babcia hoduje brateczki śliczne :D A o Galcik na balkoniku :D http://img275.echo.cx/img275/7318/dsc063270fu.jpg I na spacerku w wąwozie :angel: Mleciki!!! Juz lecem Justa!!! Sie zmęczyłam :fadein:
madzior_ka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 jak zwykle super zdjecia justa jest taka super pogoda ze tez dzisiaj chyba cos porobie na spacerku:)) a teraz lece pisac prace z histy:(( a wiecie co? prosze o dokładniejsza instrukcje co do przetobienia zdjecia na sepie bo ja nie moge znalesc zadnych styli fotograficznych??
Justa Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 20 maja 2005r. Stare Bemowo Seria pieńkowa :D Dzisiaj o dziwo wszystkie zdjęcia w kolorze.... jakos wogóle weny nie miałam :roll: Sama wskoczyła 8) Ledwo sie bidulka zmieściła :lol: I troszku skoków (tak sobie wyszły....) madziorkoo, idź idź i nas zasyp zdjęciami ;) Mnie psa zabrali na działkę, to nie mam jak robić dzisiaj :lol:
madzior_ka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 wróciłam pobawilismy się trochę na ogrodzie, ale Denis w taką pogode w ogóle nie ma siły, a wasze pieski? w cieniu to jescze ale na słoncu to tylko dyszy i lezec chce:))) wiec nawet etarz na spacecr nie ide tylko dopiero jak słonce troche zajdzie koło 19 sie dalej przejdziemy. a oto foteczki:) C.D.N
Justa Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Śliczniusie fotaski z ogrodu :D A Denio widzę fajnie lata ;) Pozatym on zajefajnie siada :lol: Normalnie sie usmiałam tą jego pokrakowatą pozycją hihihi :D Świetny jest :calus: Galcinek to nie wiem jak sie czuje, bo hasa teraz na działce z rodzicami ;)
malawaszka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 aahaha Luna tez tak siada jak menel :lol: :lol: :lol: fajnee fotki :klacz:
orsini Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 hehehe najlepsze sa te w skoku i te u Justy jak pies latac sie uczy:)))juz calkiem niezle jej w tym powietrzu wychodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Justa Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Skoro fotecki ze skoków siem podobały to jesio kilka :D Gala umie Japońskie sztuki walki 8) :lol: Startuje jak rakieta ;) Yyyy :o
Justa Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 JA psem nie rzucam, tylko piłką, a ona rzuca sie w kierunku piłki :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 aahaha ja nie mogę z tych fot latających matrixowych :lol: :lol: :lol: Luna tak nie umie - ona tylko za patykiem skacze ale jak ja trzymam patyk w ręku a jak jej coś rzucę w górę to czeka aż to coś spadnie :lol: :-?
Gosia_i_Luka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='madzior_ka'] Bardzo łądne zdjęcie :D Ale te przeszkody trochę nie za wysokie? :roll: Żeby się kontuzji chłopak nie nabawił... :roll:
madzior_ka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 bardzo dziekujemy za to ze wam sie fotki podobają a denis czesto tak pokracznie siada i własnie super to wygląda!!! Justa nie wim ak Gala to robi ale Denis podobnie jak Luna tak nie umei!! Tez czeka aż piłka spadnie albo najwyżej stoi na dwóch łapach i kręci sie w kółko ale nie podskoczy!! a co do wysokości przeszkód to chyba nie są za wysokie bo jhesli chodzi o regulamin agility to Denis byłby w klasie small cyzli 25-35 cm przeszkody a ta na zdjęciu ma 40 cm wiec tylko 5 cm wyzej a widzicie ile ma jescze luzu - umie skoczyc tez 50 ale takich mu nei daje zeby sie nie przeciązał:))
Natalia_W Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Wstawiam fotki z Inowroclawia 8) Nie sa najlepsze ale zawsze jakies :wink: http://republika.pl/sznaucerkenzo/images/news.h1.jpg http://republika.pl/sznaucerkenzo/images/news.h2.jpg http://republika.pl/sznaucerkenzo/images/news.h3.jpg
julcia_so Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Wszytskie fotki suuuuuuperowe!! :angel: [quote name='Justa']Gala umie Japońskie sztuki walki 8) :lol: nie no to zdjęcie jest extra!! :lol: :lol: :lol: Galcia zaczyna karate trenować :lol: :lol:
Elitesse Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 hihi Romas widac twoje rude wlosy !! a twierdzilas ze sie nie pokazesz :)
Romas Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 hihi Romas widac twoje rude wlosy !! a twierdzilas ze sie nie pokazesz No fakt ,widac ale jako tlo dla Zuzi i Atoska :-) Podbijaja barwe ich siersci :-)
orsini Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 wkleje Wam kilka fotek z weekendu tym razem sznaucerki:))) Santinka najpierw: i Wiktorek:
orsini Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 ta brazowa Santina to nie jest brazowa, tylko taki fajny efekt wyszedl i mi sie bardzo podoba, wiec zostawiam
Pink Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 orsini jestes swin :evilbat: ja chce Mafinke, ja chce Mafinke, ja chce Mafinke zglaszam protest do rady nadzorczej !!!!!
malawaszka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 boszzz Orsini jakieś one są kudłacze :o ja tam wolę moje łysolce :lol: Proszę Państwa oto Miś... Miś był bardzo grzeczny dziś... Chętnie Państwu łapę pooda... Nie chce podać? aaa to szkodaaaa :lol:
malawaszka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 leeeceeeee!!! idziemy na spacer?? no chodź na łąki :angel: no chodź szybko!! nie słyszałaś że sznaucerki świrują jak muszą siedzieć na doopie??!! mmm jakie dobry piasek z trawą
Recommended Posts