Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak zwykle super zdjecia justa jest taka super pogoda ze tez dzisiaj chyba cos porobie na spacerku:)) a teraz lece pisac prace z histy:((

a wiecie co? prosze o dokładniejsza instrukcje co do przetobienia zdjecia na sepie bo ja nie moge znalesc zadnych styli fotograficznych??

Posted

20 maja 2005r. Stare Bemowo

Seria pieńkowa :D Dzisiaj o dziwo wszystkie zdjęcia w kolorze.... jakos wogóle weny nie miałam :roll:
Sama wskoczyła 8)

Ledwo sie bidulka zmieściła :lol:

I troszku skoków (tak sobie wyszły....)

madziorkoo, idź idź i nas zasyp zdjęciami ;) Mnie psa zabrali na działkę, to nie mam jak robić dzisiaj :lol:

Posted

wróciłam pobawilismy się trochę na ogrodzie, ale Denis w taką pogode w ogóle nie ma siły, a wasze pieski? w cieniu to jescze ale na słoncu to tylko dyszy i lezec chce:))) wiec nawet etarz na spacecr nie ide tylko dopiero jak słonce troche zajdzie koło 19 sie dalej przejdziemy. a oto foteczki:)

C.D.N

Posted

Śliczniusie fotaski z ogrodu :D A Denio widzę fajnie lata ;)
Pozatym on zajefajnie siada :lol: Normalnie sie usmiałam tą jego pokrakowatą pozycją hihihi :D Świetny jest :calus:

Galcinek to nie wiem jak sie czuje, bo hasa teraz na działce z rodzicami ;)

Posted

hehehe najlepsze sa te w skoku i te u Justy jak pies latac sie uczy:)))juz calkiem niezle jej w tym powietrzu wychodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Skoro fotecki ze skoków siem podobały to jesio kilka :D

Gala umie Japońskie sztuki walki
8) :lol:
Startuje jak rakieta ;)

Yyyy :o

Posted

aahaha ja nie mogę z tych fot latających matrixowych :lol: :lol: :lol: Luna tak nie umie - ona tylko za patykiem skacze ale jak ja trzymam patyk w ręku a jak jej coś rzucę w górę to czeka aż to coś spadnie :lol: :-?

Posted

bardzo dziekujemy za to ze wam sie fotki podobają a denis czesto tak pokracznie siada i własnie super to wygląda!!! Justa nie wim ak Gala to robi ale Denis podobnie jak Luna tak nie umei!! Tez czeka aż piłka spadnie albo najwyżej stoi na dwóch łapach i kręci sie w kółko ale nie podskoczy!!

a co do wysokości przeszkód to chyba nie są za wysokie bo jhesli chodzi o regulamin agility to Denis byłby w klasie small cyzli 25-35 cm przeszkody a ta na zdjęciu ma 40 cm wiec tylko 5 cm wyzej a widzicie ile ma jescze luzu - umie skoczyc tez 50 ale takich mu nei daje zeby sie nie przeciązał:))

Posted

Wszytskie fotki suuuuuuperowe!! :angel:

[quote name='Justa']Gala umie Japońskie sztuki walki
8) :lol:
nie no to zdjęcie jest extra!! :lol: :lol: :lol:
Galcia zaczyna karate trenować :lol: :lol:

Posted

hihi Romas widac twoje rude wlosy !! a twierdzilas ze sie nie pokazesz

No fakt ,widac ale jako tlo dla Zuzi i Atoska :-) Podbijaja barwe ich siersci :-)

Posted

orsini jestes swin :evilbat:

ja chce Mafinke, ja chce Mafinke, ja chce Mafinke

zglaszam protest do rady nadzorczej !!!!!

Posted

boszzz Orsini jakieś one są kudłacze :o

ja tam wolę moje łysolce :lol:

Proszę Państwa oto Miś...

Miś był bardzo grzeczny dziś...

Chętnie Państwu łapę pooda...

Nie chce podać?

aaa to szkodaaaa

:lol:

Posted

leeeceeeee!!!

idziemy na spacer?? no chodź na łąki :angel:

no chodź szybko!! nie słyszałaś że sznaucerki świrują jak muszą siedzieć na doopie??!!

mmm jakie dobry piasek z trawą

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...