Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

ależ tu duuużooo pięknych fotecek :angel: :angel: :angel: no wszystkie śliczne, ale mam jedno WIELKIE ALE DO KA-VANGI gdzie fotki moich ulubionych olbrzymków?????????? :evil:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julcia pierwszy raz taka psiarnia się zebrała :) był jeszcze młody labek, ale mi z kadru uciekał :lol:
dlatego pisałam, że mi szkoda bubla, bo wszystkie pieski bez smyczy... ale jak ja bym go tak puściła, to skakał by z radością na każdego przechodnia :-?

Posted

florance napisał(a):
szkoda, że Bubel musi na smyczce chodzić...

a nawet jakbyś go z pieskami spuściła na zabawę to by uciekał?....znam to bo Denisa też nie mgoe spuszczać w miejascach gdzie jest duzo zapaszków i psów bo lata za tym i za tym:)) ludzi ignoruje najwyzej obszczeka, ale do psów leci.....!!!

Pink czyżby to był ten czarnno-srebrny olbrzymek??!?! TO JEST CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)) JA chcem cuś takiego!!!!!

Posted

No trzeba przyznać, że sznaucer z przycietymi uszkami to zupelnie inny sznaucer - wizualnie oczywiście. Jakiś taki poważniejszy sie wydaje.

Zdjęcie z przed 2ch tygodni, ale jeszcze go nie pokazywałem:

Kojarzy mi sie to z jakąś bajką, ale nie moge skojarzyć z jaką.

Posted

Tez sprzed dwoch tygodni, jak jeszcze cieplo bylo, a teraz jest zimno buuuu Ja chce slonca !!!!!

ufff jak goraco

usmiech nr 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...