madzior_ka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 To teraz Ola (ka-vanga) z Bangitką: i portrecik:
Mek Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Madziorka przecudne . I udało Ci sie uchwycić czarne co jest nielada sztuka. Czekam na dalszy ciąg..........
madzior_ka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 a teraz druga Ola (tym razem od Besi) ze swoją ślicznotką:
madzior_ka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 A teraz kolej na Agatkę, Sonię i przystojniaczka Dengiego: Sonia z Julcią... ...i ze mną: (te z Dengim musiałam trochę porozjaśniać, bo czarno-srebrne były na zaciemnionym ringu, ale teraz wyglądają całkiem calkiem): a tutaj Cytadella Gwiazd Princessa of Dolina Rivendell, która również była wystawiana przez Agatkę na tej wystawie:
malawaszka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Madziorka :klacz: piękne fotki :angel: super udało Ci się czarnuchy uchwycić :P śliczne :D
madzior_ka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 teraz na prośbe Meka zdjęcia piesków, które chciał zobaczyć, mam nadzieję, że teraz nic nie pomieszałam i dobrze podpisze zdjecia... Cymes z Piotrowego Dworu (piesek forumowego Górala): a to według numeru wychodzi na to, iz jest to Sasguehanna Xanti, drugi psiaczek Górala: (tutaj pierwszy od lewej:) i Eboni Northumberland (hm... ja nie byłam nią zbytnio zaskoczona...): (tutaj to ta z prawej):
RobinCzWa Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='dorotak']Nareszcie zdjęcia! :multi: Lambik cudowny :iloveyou: Robin, świetne zdjęcia. Mi się zwłaszcza spodobało to: Pani też ma niezłe kątowanie :cunao: :cunao: :cunao: To zdjęcie dla Ciebie może nie mieć żadnej wartości, ale dla Agatki wręcz przeciwnie :D
madzior_ka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 i tzw. niedobitki czyli inne zdjęcia, które zrobiłam, ale nie ma na nich nikogo znajomego i ja sama nie wiem co to za pieski: no to by było na tyle zdjeć które ja zrobiłam, mam nadzieję, że się podobały:) Ps. mam jescze kilka króciutkich filmików m.in. jak Agatka jest podczas oceny z Dengim, ale nie moge ich tu wstawić bo nie mam serwera jak coś znajde to wstawie a póki co chętnym na maile (zgłąszać sie na PW):))
Mek Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Madziu ślicznie ci dziękuje. Zdjecia są naprwde super w 100%. Zrobiłaś wszystkim DGmaniackim sznaucerkom i nie tylko. Jeszcze raz dzieki i jesteś super reporter.
góral Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Jaka miła niespodzianka :D Dzięki za fotki moich podopiecznych :P
orsini Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 góral a ktore to Twoje?? PS-jak Ci poszlo?? madziorka: orsini@interia.pl tu pliz wszystkie czarno-srebrne jakie masz:)))
góral Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Cymes z PIotrawego Dworu dostał CWC i skończył championat a Sasquehanna Xanti dostał CACIB
orsini Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 GOral SUPER!!! a masz fotki jakies?albo ktoras tu to Twoje dziecko????
góral Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 PIerwszych dziesięć zdjęć czarno-srebnych na czerwonym dywanie to moi podopieczni, ze mną jest Cymes a ze swoją Pańcią Xanti :D
alexandra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Madziorko, Julciu śliczne fotki!!! Dzięki piękne!!! :D A mnie się najbardziej ta foteczka podoba :lol: [quote name='madzior_ka']
dorotak Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Tak, latająca Berry jest fantastyczna :cunao: Madzior_ko fotoreportaż FANTASTYCZNY! Wielkie dzięki. :buzi:
Ka-Vanga Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Latajaca Berry jest cudna :angel: . A teraz kilka fotek robionych przez Waszeczke (dzieki Waszeczko za nie :calus: ): najpierw siostrzyczki razem :D : teraz Berry: Bangi: .
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 MAdziorka cudowne fotecki :angel: :angel: :angel: Piękne jakościowo i jeszcze porobiłaś wszystkim DoGomniackim piecholkom!!! Rewelacja :angel: :angel: :angel: Szkoda, że w Wawce nie będziemy miec takiego fotoreportera :-?
Ka-Vanga Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 I jeszcze sliczna Besia :D (co prawda zdjecia robione przeze mnie ale dzieki Waszce, haha bo oczywiscie ja sie zagapilam :lol: ): .
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Piękne piękneeeee piękneeeee nie moge wyjśc z podziwu po prostu !!! :angel: :angel: :angel:
alexandra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Jejku Olcia!!! Dziękuję ogromnie foteczki są śliczne!!! :buzi:
Pasavera Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Sucio fotecki :angel: :angel: :angel: Takie pikne te Wasze sznaucie :loveu: Teraz troche moej Figuli z Fuksem :D Funiaszkowa minka jak zwykle 8) ale zabawa :P
alexandra Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Super foteczki Pas!! Oj te kochane sznaucerki, ta ich werwa i szybkość, nikt ich nie dogoni , hehehe :lol:
malawaszka Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 no to jeszcze kilka sznaucerków ode mnie :fadein: mini czarne ale nie pamiętam co to było :oops: chyba samce bawimy się :lol: moja morda kochana :angel: i poza i jeszcze ładniejsza poza :angel: czemu on wyjeżdża???????? :puppydog: :bigcry:
Recommended Posts