malawaszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Doginka napisał(a): Reklama różowej pomadki do ust buuuahahahahha REWELACJA!!!!! :klacz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ależ te psiury to świntuchy :evil_lol: eria - haha ja też nie mam tyle fot co moje psy - BA! ja wogóle nie mam swoich fot - jakieś kilka może :lol:
Aisa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ja tego nie rozumiem, nie ma żadnego dogomaniaka który ma olbrzyma ?? Doris pozdrawia Twojego olbrzymka :) http://img88.imageshack.us/img88/5476/dsc025230kt.jpg http://img134.imageshack.us/img134/1197/dsc025241rq.jpg Moja kochana 10 letnia sunia :) Pozdrawiam Asia
QUANTANAMERA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 ja też mam olbrzymke ma 4 miesiące tu po pierwszej wizycie u fryzjera
Doginka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Doginka napisał(a): Reklama różowej pomadki do ust Jedna pomadka już się sprzedała!
eria Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No nareszcie się doczekałam olbrzymków :multi::loveu::loveu::loveu: Doris jest cudowna i w podobnym wieku ( wet po zębach ocenił Kreona na 10 lat, ale on zachowuje się tak na 8, prawdopodobnie nie ma 10, a zęby starte od zabaw kamieniami, które kocha:roll:) WIĘCEJ FOTEK !!
Aisa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 eria napisał(a):No nareszcie się doczekałam olbrzymków :multi::loveu::loveu::loveu: Doris jest cudowna i w podobnym wieku ( wet po zębach ocenił Kreona na 10 lat, ale on zachowuje się tak na 8, prawdopodobnie nie ma 10, a zęby starte od zabaw kamieniami, które kocha:roll:) WIĘCEJ FOTEK !! Eria to mamy podobne pieski :lol: Doris zachowuje się nadal jak szczeniak :loveu: i kamyki uwielbia :) są lepsze od kiełbasy :lol: a więcej fotek na naszym fotologu i stronie :)
eria Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 HAPPY1 napisał(a):ja też mam olbrzymke ma 4 miesiące tu po pierwszej wizycie u fryzjera Zamień kolczatkę na obróżkę i będzie bosko.:lol: Troszkę jak wyżełek tu wygląda :cool3:
eria Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Mam nadzieję że nie będziesz zła jak wkleję tu fotkę Twojej Doris No popatrz, czyż to nie cudowne ;) Kreon tu jest jeszcze zarośnięty, to przed wizytą u fryzjera po zabraniu ze schroniska. Mam go dopiero miesiąc a na żadnego młodego psa bym go nie wymieniła. A co do tych kamieni, to chyba wszystkie olbrzymy tak mają, spotkałam już dobrych kilka psiaków tej rasy i okazuje się że wszystkie ubóstwiają kamienie. Ba, Kreon to w ogóle ubóstwia cegły takie porządne, ale kocha też swój piszczący gumowy aport, w ogień by za nim skoczył !
Doginka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Najpierw zaczęłam hodować tygrysy, a dopiero później sznaucerki
Aisa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 eria napisał(a):Mam nadzieję że nie będziesz zła jak wkleję tu fotkę Twojej Doris No popatrz, czyż to nie cudowne ;) Kreon tu jest jeszcze zarośnięty, to przed wizytą u fryzjera po zabraniu ze schroniska. Mam go dopiero miesiąc a na żadnego młodego psa bym go nie wymieniła. A co do tych kamieni, to chyba wszystkie olbrzymy tak mają, spotkałam już dobrych kilka psiaków tej rasy i okazuje się że wszystkie ubóstwiają kamienie. Ba, Kreon to w ogóle ubóstwia cegły takie porządne, ale kocha też swój piszczący gumowy aport, w ogień by za nim skoczył ! To jest zdjęcie Doris po operacji. Wtedy odjeło jej jeszcze 5 lat ;) Oj kamyki to świetna sprawa :diabloti: tylko gdyby tak ząbków nie niszczyły. Doris wszelkie kamyki jakie weźmie do pyska przegryza na pół, kładzie i się na nich tarza :loveu: a później z nim ucieka przed Zulusem :loveu: Kreonowi sie poszczęściło, że trafił do dobrego domu na swoje piękne lata :)
QUANTANAMERA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 a tu troche fotek mjej olbrzymki QUANTYNAMERY http://w16.photobucket.com/widgets/dynamicflash.php?featuretype=bucketstrip&featurename=quanta&pa=/b32/wenecja/QUANTANAMERA/
malawaszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 noo odziewczyny nie przestawajcie wklejać fot :klacz: fantastyczne!!!! hahah a szminki są debeściarskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Czarne Gwiazdy Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ja też mam olbrzymka, jakby co :p A wasze są słiiiit!
Doginka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 To wkleję jeszcze jedno, bo nie mam pojęcia jak wkleić kilka zdjęć na raz Mój śmieszny Gordi ze skrzywioną minką, bo musi pozować swojej pańci
eria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Czarne Gwiazdy-to daj mi chociaż linka, bo to jest ponad 600 stron, i nie chce mi sie wertować...:roll: WIĘCEJ OLBRZYMÓW
Aisa Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 eria napisał(a): WIĘCEJ OLBRZYMÓW Proszę bardzo :) :cool3: Olbrzymki górą :evil_lol::evil_lol:
Doginka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Doginka napisał(a): To duże zwierzątko też ma brodę. To chyba sznaucer olbrzym-biały! A tak wracamy do domciu... Teraz można odpocząć. A ja pobawię się sztuczną kością. Hurrrrrrrra, chyba mi się udało wkleić kilka fot naraz !!!
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Aisa napisał(a): Olbrzymki górą :evil_lol::evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: piękne!!!!! ahhh wklejajcie wklejajcie :multi: :klacz:
eria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Doris jest boska. Wszystkie olbrzymki mają takie same oczka, znam kilka i oczy mają wszystkie tak samo cudne, identyczne:loveu::loveu::loveu:
Czarne Gwiazdy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 eria napisał(a):Czarne Gwiazdy-to daj mi chociaż linka, bo to jest ponad 600 stron, i nie chce mi sie wertować...:roll: WIĘCEJ OLBRZYMÓW Na przykład: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1904481&postcount=6825 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1904489&postcount=6826 btw, ja tam mam 71 stron tylko :evil_lol:
eria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Zajrzałam na waszą stronę, piękne jest to zdjęcie Negra, gdzie stoi na takiej skale i tak ładnie mu sierść rozwiewa :loveu: Wiesz ale z tym Bolusiem to przesadziłeś, zrobić z kundelka sznaucera.
Recommended Posts