Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):

Reklama różowej pomadki do ust

buuuahahahahha REWELACJA!!!!! :klacz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ależ te psiury to świntuchy :evil_lol:

eria - haha ja też nie mam tyle fot co moje psy - BA! ja wogóle nie mam swoich fot - jakieś kilka może :lol:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nareszcie się doczekałam olbrzymków :multi::loveu::loveu::loveu: Doris jest cudowna i w podobnym wieku ( wet po zębach ocenił Kreona na 10 lat, ale on zachowuje się tak na 8, prawdopodobnie nie ma 10, a zęby starte od zabaw kamieniami, które kocha:roll:)
WIĘCEJ FOTEK !!

Posted

eria napisał(a):
No nareszcie się doczekałam olbrzymków :multi::loveu::loveu::loveu: Doris jest cudowna i w podobnym wieku ( wet po zębach ocenił Kreona na 10 lat, ale on zachowuje się tak na 8, prawdopodobnie nie ma 10, a zęby starte od zabaw kamieniami, które kocha:roll:)
WIĘCEJ FOTEK !!

Eria to mamy podobne pieski :lol: Doris zachowuje się nadal jak szczeniak :loveu: i kamyki uwielbia :) są lepsze od kiełbasy :lol: a więcej fotek na naszym fotologu i stronie :)

Posted

HAPPY1 napisał(a):
ja też mam olbrzymke
ma 4 miesiące tu po pierwszej wizycie u fryzjera

Zamień kolczatkę na obróżkę i będzie bosko.:lol:
Troszkę jak wyżełek tu wygląda :cool3:

Posted

Mam nadzieję że nie będziesz zła jak wkleję tu fotkę Twojej Doris

No popatrz, czyż to nie cudowne ;)

Kreon tu jest jeszcze zarośnięty, to przed wizytą u fryzjera po zabraniu ze schroniska. Mam go dopiero miesiąc a na żadnego młodego psa bym go nie wymieniła. A co do tych kamieni, to chyba wszystkie olbrzymy tak mają, spotkałam już dobrych kilka psiaków tej rasy i okazuje się że wszystkie ubóstwiają kamienie. Ba, Kreon to w ogóle ubóstwia cegły takie porządne, ale kocha też swój piszczący gumowy aport, w ogień by za nim skoczył !

Posted

eria napisał(a):
Mam nadzieję że nie będziesz zła jak wkleję tu fotkę Twojej Doris

No popatrz, czyż to nie cudowne ;)

Kreon tu jest jeszcze zarośnięty, to przed wizytą u fryzjera po zabraniu ze schroniska. Mam go dopiero miesiąc a na żadnego młodego psa bym go nie wymieniła. A co do tych kamieni, to chyba wszystkie olbrzymy tak mają, spotkałam już dobrych kilka psiaków tej rasy i okazuje się że wszystkie ubóstwiają kamienie. Ba, Kreon to w ogóle ubóstwia cegły takie porządne, ale kocha też swój piszczący gumowy aport, w ogień by za nim skoczył !

To jest zdjęcie Doris po operacji. Wtedy odjeło jej jeszcze 5 lat ;)
Oj kamyki to świetna sprawa :diabloti: tylko gdyby tak ząbków nie niszczyły. Doris wszelkie kamyki jakie weźmie do pyska przegryza na pół, kładzie i się na nich tarza :loveu: a później z nim ucieka przed Zulusem :loveu:

Kreonowi sie poszczęściło, że trafił do dobrego domu na swoje piękne lata :)

Posted

To wkleję jeszcze jedno, bo nie mam pojęcia jak wkleić kilka zdjęć na raz

Mój śmieszny Gordi ze skrzywioną minką, bo musi pozować swojej pańci

Posted

Czarne Gwiazdy-to daj mi chociaż linka, bo to jest ponad 600 stron, i nie chce mi sie wertować...:roll:

WIĘCEJ OLBRZYMÓW

Posted

Doginka napisał(a):

To duże zwierzątko też ma brodę. To chyba sznaucer olbrzym-biały!

A tak wracamy do domciu...

Teraz można odpocząć.

A ja pobawię się sztuczną kością.

Hurrrrrrrra, chyba mi się udało wkleić kilka fot naraz !!!

Posted

Doris jest boska. Wszystkie olbrzymki mają takie same oczka, znam kilka i oczy mają wszystkie tak samo cudne, identyczne:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zajrzałam na waszą stronę, piękne jest to zdjęcie Negra, gdzie stoi na takiej skale i tak ładnie mu sierść rozwiewa :loveu:

Wiesz ale z tym Bolusiem to przesadziłeś, zrobić z kundelka sznaucera.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...