Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malawaszka zdradzisz jakim aparatem robisz te fotki,że takie PIĘKNE!! są??
Bo ,że psy masz piękne to nie ulega watpliwościom:)))!

Posted

Dzięki Munia - to było robione Fiji FinePix S5500 ale uroku tym fotkom dodało fantastyczne zachodzące słońce :loveu: bardzo mi się udało, że akurat na chwilę odeszły chmury i takie piękne światło było :loveu:

No i witam Aishę :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']ale fajny malich :loveu:

Moja Królewna :loveu:

i Królewna z Królowcem :loveu: :lol:

Tylko pozazdrościć :multi: :loveu:

Posted

Śliczne są białaski, i ta większa dziewczyna i te całkiem małe :Cool!: .
Malawaszka fotki jak zwykle super :lol: .
To ja też się trochę poudzielam w galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Dzisiaj było naprawdę ładnie i udało się zrobić parę całkiem udanych fotek a oto mój łysolek :loveu: - Tutek na wystawie w Raciborzu:

Tutek nadal w Raciborzu :evil_lol: :

a tak zakwitała nam łąka za płotem :sweetCyb: :

a to zbliżenie i toster dla Tej/Tego co zgadnie co to są za kwiaty :B-fly: ?

Posted

Kiedy właśnie nie wiem :niewiem: , oset też rośnie :evil_lol:, ale ten kwitnący na liliowo jest inny, nie ma takich kolców. Zdjęcie tego nie oddaje, ale te łany kwitnące wyglądają super :lol: .

Posted

marisia napisał(a):
Kiedy właśnie nie wiem :niewiem: , oset też rośnie :evil_lol:, ale ten kwitnący na liliowo jest inny, nie ma takich kolców. Zdjęcie tego nie oddaje, ale te łany kwitnące wyglądają super :lol: .

e to co to za zagadki zadajesz skoro nie znasz odpowiedzi :evil_lol: tych kwiatow tez kolo mnie sporo roznie

Posted

Elitesse napisał(a):
e to co to za zagadki zadajesz skoro nie znasz odpowiedzi :evil_lol: tych kwiatow tez kolo mnie sporo roznie

Myślałam, że się dowiem od Was :eviltong: :evil_lol:.

Posted

To jest podobno taki dziki szczypior... on kwitnie wlasnie w tym czasie... u mnie tez takie byly kiedys...
A oto dowod ze to to samo ;)
i podpisane bylo ze to szczypior ;)

Posted

a tu mam dla Was przeslicznego i przeuroczego afganika:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :

Posted

iwonka_ napisał(a):
TO może być to ......

Dziewczyny niestety to ani chaber, ani firletka, ani szczypior, to może być jednak jakaś odmiana ostu, ale nie tego najpopularniejszego, tylko właśnie ...... :niewiem: Zamieściłam te zdjęcia bo mieszkam w tym miejscu od 2 lat, wcześniej obserwowałam łąkę, jak się budował dom i mnie zadziwia :shock: : co roku jest inna. Rok temu była cała zarośnięta nawłocią, ale wymarzła bo zima była ostra i proszę dominuje zupełnie inna roślinność i inna kolorystyka :lol: .
Dosyć to w końcu galeria sznucerów, nie mogę jednak sfotografować na łące sznaucera, bo zielsko jest tak wysokie, że nie byłoby moich miniatur widać :hmmmm: .

Posted

[quote name='orsini']

Wow :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , jaka śliczny amerykański sznaucer: nowe umaszczenie :klacz: , nareszcie naturalne uszy i ogon:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: . Widzę nowe trendy :hmmmm: , teraz golimy brodę :shock: , absolutnie nic nie trymujemy :nono: :grins: , tylko delikatna kosmetyka przed sesją i proszę – jaka pięknota :Cool!: .

Posted

marisia napisał(a):
Wow :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , jaka śliczny amerykański sznaucer: nowe umaszczenie :klacz: , nareszcie naturalne uszy i ogon:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: . Widzę nowe trendy :hmmmm: , teraz golimy brodę :shock: , absolutnie nic nie trymujemy :nono: :grins: , tylko delikatna kosmetyka przed sesją i proszę – jaka pięknota :Cool!: .

:lol!: :lol!: :lol!: :lol!:

Posted

Elitesse napisał(a):
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!:

No co - przecież to żart :bigok: , na żartach się nie znasz :niewiem:. Wyjaśniam tak na wszelki wypadek :roll:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...