malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 dla mnie bomba :klacz: uwielbiam ogolone persy :loveu: moja kolażanka ma grzywacze chińskie i persy i goli persy na grzywacze :evil_lol:
madzior_ka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 SUUPER:) ja tez uwielbiam strzyzone persy:) ogolnie ostatnio zaczelam kociaki lubic, persy szczególnie i wlasnie ogolone mi sie podobaja a tobie gratulacje za strzyżenie bo mala wyglada super:)
Czarne Gwiazdy Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 madzior_ka napisał(a):SUUPER:) ja tez uwielbiam strzyzone persy:) ogolnie ostatnio zaczelam kociaki lubic, persy szczególnie i wlasnie ogolone mi sie podobaja a tobie gratulacje za strzyżenie bo mala wyglada super:) Nie no, nie przesadzaj, super to może nie :P ...ale zabawnie na pewno :) Szczególnie mi sie podoba ogonek ;) Ogonek rzeczywiście super :] [ach ta skromność :lol:]
madzior_ka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 jak nie jak tak:))) buuu... jak nie drugiego psa to chociaz kociaka bym chciala...... niestety rodzice niet
iwonka_ Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ten ogonek rzeczywiście jest super, pozatem wyglada jak sznaucerolew. A ja sie w końcu też dorwałam do cyfrówki i pozwalam sobie pokazać Wam niektóre efekty sobotnioniedzielnej sesji zdjęciowej. Dodam,że po tej sesji nabieram coraz większego przekonania do cyfrówek.
Czarne Gwiazdy Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Dodam,że po tej sesji nabieram coraz większego przekonania do cyfrówek.Ojj, taaaaak, ja mam pozyczoną niestety i ciężko mi się z nią rozstać będzie. Fajna sprawa, robisz zdjęć dosłownie, ile ci się podoba, na komputerze możesz mieć w jednej chwili za darmo, mmmm. Ale niestety, musze trochę poczekać :] a fotki piękne ;)
Ka-Vanga Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Czarne Gwiazdy, hihi SUPER ostrzyzony kotecek :loveu: . Iwonko sliczna suczka :multi: , czekamy na jej kolejne foteczki :multi: .
Ka-Vanga Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 To moze ja wstawie teraz moje kochane "malenstwo" :loveu: prawie 8 letnie (juz za niecaly miesiac - moje kochanie): *** cdn :)...
Ka-Vanga Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 A teraz moje dziewczynki kochane :loveu: , najpierw baaardzo zapracowana Bangitka :evil_lol: : eh co by ten Pancio beze mnie zrobil :evil_lol: : *** *** *** alez ja sie zmeczylam tym pomaganiem :lol: : *** cdn :) ...
Ka-Vanga Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 I nie moge zapomniec o mim sportowcu :cool3: : No rzuc mi rzuc - SZYBCIEJ!!!:diabloti: WRESCIE :multi: *** *** *** *** albo sama sobie ponosze moja ukochana pileczke :cool3: : i z buteleczka :multi: : *** *** .
Ka-Vanga Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Wstawie moze jeszcze najnowsza "zone" mojego Lordzika (na szybko ustawiona u nas przed domem), trzymajcie kciuki zeby zaciazyla :multi: :
dorotak Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Czarne Gwiazdy - super sznaucero-kot :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Iwonka_ - piękne zdjęcia :klacz: . Nie pozostaje Ci nic innego jak kupić cyfróweczkę i cykać do woli. :lol: Ka-Vanga, no nie poznaję Cię :cool3: Kolejne zdjęcia? Czyżbyś kupiła nowe akumulatorki? :grins: Bandziorek_ogrodnik, dostojny Lord i szalona Nafka - miodzio :iloveyou: Oczywiście trzymam kciuki za nowe dzieci Lordzika :kciuki:
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Ka-Vanga']To moze ja wstawie teraz moje kochane "malenstwo" :loveu: prawie 8 letnie (juz za niecaly miesiac - moje kochanie): *** cdn :)... :loveu: :loveu: :loveu: mój piękny - trzymam :kciuki: za dzieciaczki - śliczna żona - a kto to??? :p
florance Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 cudne psiaki Ka-Vanga! a najbardziej to zazdroszczę Ci tego ogródka! gdybym takowy miała to też bym powiększyla znacznie swój dobytek ;-) a tak na marginesie - Lordzik to był pierwszy pies, którego poznałam na dogo ;-) moje pierwsze wejście na offa sznauceromaniaków i od razu dostałam polecenie zagłosowania na mistera (o ile dobrze pamiętam)... i warto było, prawdziwy mister! :)))
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 florance napisał(a):moje pierwsze wejście na offa sznauceromaniaków i od razu dostałam polecenie zagłosowania na mistera (o ile dobrze pamiętam)... i warto było, prawdziwy mister! :))) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a idź sobie idź - i tak będę pierwsza tak gdzie idziesz :p zaraz zaraz gdzie to ja miałem... dziad coś kombinuje - poczekam aż sprecyzuje kierunek :cool1: aaa już wiem :p jezuuu nie zdążę nie zdążę :crazyeye: HAAA!!!! mam Cię :evil_lol: MAM JĄ!!! :p
Ka-Vanga Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Dzieki dziewczyny za tak mile slowa, szczegolnie odnosnie mojego czarnuszka, ciesze sie ze sie Wam fotki podobaja :sweetCyb: . Waszeczko Twoje zdjecia jak zwykle obledne :cool3: .
Romas Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Chwilowo nadal mam polaczenie z netem wiec szybciutko obejrzalam zdjecia :-) Zonka Lordzika bardzo mi sie spodobala , grubokoscista ,piekna ,trzymam kciuki za ew. szczeniatka . A Nafka wcale nie wyglada na 8 letnia kobitke :-) Czarne Gwiazdy a dlaczego Ty tak kotka meczysz , hm?Zamiast czesac i pudrowac futerko to golisz,brzydko,szczegolnie ,ze kot sie strasznie stresuje takimi zmianami.Sorry ale tez mialam persa i moim zdaniem jak sie nie chce pielegnowac siersci nie trzeba brac takiego trudnego kota.Wybacz ,moze na wyrost to pisze,bo np kotek sie ubabral i nie bylo wyjscia jak ogolic. Inne zdjecia tez piekne a szczegolnie fotoreportaz Malawaszki :-) Prosimy o jeszcze :-)
Ka-Vanga Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Romas napisał(a):A Nafka wcale nie wyglada na 8 letnia kobitke :-) Hihihihi no i dobrze ze nie wyglada, bo ona ma prawie 6 lat a nie 8 :evil_lol: , to Lo ma 8 :evil_lol: . No i ciesze sie, ze sie zonka podoba :cool3: .
jostra Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Waszka - super foty i reportaż!!!!! Ka-Vanga czarnuchy jak zwykle piekne :)
Elitesse Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 ja jak zwykle na wystawie nie mialam czasu na fotki a od rana do wieczora lalo wiec na dworze tez nie szlo nic zrobic :( za to mam kilka ujec z hotelu :)
grallinka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 w oczekiwaniu na bieg coursingowy: w trakcie biegu( malo widoczne ale cos widac jednak): pobawimy sie?: no dobra, sam chciales: do ataku!!!: sam chciales!!bron sie!!: chwila dla aparatu: i na koniec moje ulubione-dwoch nieodlacznych towarzyszy gier i zabaw:
Recommended Posts