Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Pasavera']To A tak sie mierzwi :lol: .... :roll: :-) moje robia dokladnie to samo na spacerach :)
Czarne Gwiazdy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 moje robia dokladnie to samo na spacerach Mój Boluś dawno dawno temu też tak zrobił dwa razy, ale wytarzał sie w kupie :P fuuj... nie? :D Teraz też tak czasem robi, ale w śniegu ;)
Czarne Gwiazdy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Tak w ogóle to sobie przypomniałem, że ja Wam nie pokazywałem swoich psiaków :| Olsztyn na skałkach [nie ten duży olsztyn, tyko ten koło częstochowy ;)] W oczekiwaniu na statek w kołobrzegu I na statku Negruś znowu Szczęśliwy Boluś A tu dwa najfajniesze zdjęcia jakie kiedykolwiek zrobiłem: No i wszyscy razem To by było na tyle ;) Nie dysponuję takim narzędzie jak aparat cyfrowy, więc nie są to zdjęcia z przed chwili :P No i na większości zdjęc niestety zarośnięte baranki :-]
marisia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Taki pachnący temat to też dorzucę co nieco:evil_lol: . Na jednym ze spacerków, w ciepły słoneczny dzień:lol: . Śnieg prawie całkiem zniknął z łąki. Mój dzielny Wektorek wytarzał się w rozkładającym się zającu:sweetCyb: . Tutek nie zdążył:bigcry: .
Czarne Gwiazdy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 marisia napisał(a):Czarne Gwiazdy - fajna gromadka :lol: Dzięki, mam nadzieję, że niedługo się powiększy :-]
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 to przy okazji zaopatrz się w cyfrówkę :lol: bo fajne masz stadko i aż szkoda, że takie nieprezentowane :cool1:
dorotak Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='malawaszka']to przy okazji zaopatrz się w cyfrówkę :lol: bo fajne masz stadko i aż szkoda, że takie nieprezentowane :cool1: Dokładnie :cool3: Czarne Gwiazdy, super ekipa się prezentuje! :loveu: Więc nie zwlekaj z tym zakupem :mad: żebyś nam mógł pokazać więcej zdjęć :lol:
Czarne Gwiazdy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 taaa, przy okazji... Może dają w jakiejś hodowli w gratisie? :lol: "Pzy zakupie dwóch psów dostaniesz aparat cyfrowy za złotówkę plus VAT", hahaha :lol::lol::lol: To ja mam pomysł: Wy mi kupicie cyfrówkę, a ja Wam będę wstawiał codziennie zdjęcia :lol:
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 haha Czarne Gwiazdy dobrze kombinujesz :evil_lol: alee gorąco plażujemy się :cool3: w pisakownicy :evil_lol:
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 marisia napisał(a):Taki pachnący temat to też dorzucę co nieco:evil_lol: . Na jednym ze spacerków, w ciepły słoneczny dzień:lol: . Śnieg prawie całkiem zniknął z łąki. Mój dzielny Wektorek wytarzał się w rozkładającym się zającu:sweetCyb: . Tutek nie zdążył:bigcry: . ja juz mam doswiadczenie ze zdechlym lisem, kaczka i jezem - to ostatnie bylo najgorsze bo psy jakies pchly przytargaly do domu i cala nie w nocy te pchly pogryzly !!
Czarne Gwiazdy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Waszka, to nie pies, to Dźwiedź normalnie :P
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hihih to Boluś mój malutki :loveu: i awantura, bo Lunie się nie spodobało, że Boluś idzie akurat pod TĄ górkę :mad:
orsini Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Super fotki!!! Podoba mi sie zwlaszcza Olsztyn na skalkach i chetnie bym sie wymienila:))moj Olsztyn na tamten:))))))))
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hihih noo dosyć podobne, bo Lunie nie umiem dokładnie wyskubać szarego podszerstka którego ma bardzo dużo :mad: a Boluś ma upośledzoną okrywę i taki ciemny sie zrobił :evil_lol:
Romas Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ale fajne ,cieple zdjecia :-) Malawaszka u Ciebie to nawet gorace :-) Gromadka Czarne Gwiazdy tez super , mi najbardziej przypadl do gustu ten bialo-czarny sznaucer mial taka rozradowana mordke :-)
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ojjj lato dzisiaj i wczoraj straszne - ja już opalona oczywiście we wzorki :lol: a ta mała latawica wyskoczyła mi z jednego zdjęcia... i wskoczyła do drugiego :evil_lol:
Czarne Gwiazdy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Waszka, dobre :lol: o mało z fotela nie spadłem :) Super fotki!!! Podoba mi sie zwlaszcza Olsztyn na skalkach i chetnie bym sie wymienila)moj Olsztyn na tamten)))))))Tamten to bardzo malutki jest, jedyne co to ma fajne skałki. Kiedyś tam był zamek ale niewiele z niego pozostało. Jest teraz fajna góra do wspinania z psiurami :] Gromadka Czarne Gwiazdy tez super , mi najbardziej przypadl do gustu ten bialo-czarny sznaucer mial taka rozradowana mordkeBoluś zawsze fajnie na zdjęciach wychodzi. Albo usmiechnięty albo taki ludzki wyraz twarzy zawsze ma, jak na tych dwóch zdjęciach albo http://kkrzysiu.win.pl/czarnegwiazdy/gallery/index.php?p=011.jpg&pg=1 http://kkrzysiu.win.pl/czarnegwiazdy/gallery/index.php?p=055.jpg&pg=6 http://kkrzysiu.win.pl/czarnegwiazdy/gallery/index.php?p=059.jpg&pg=6 ... i wiele innych :P
marisia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A może by tak z tego łaciatego wyprowadzić łaciate miniaturki, brodę ma :lol::lol::lol:
Czarne Gwiazdy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Tak, pokryję nim Tusię :lol::lol: ... no i oczywiście zbiję na tym majątek ::)))))
jambi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 rewelacyjny pomysł, nie ma co :cool1: , ale nie ma co gadać - czarne Gwiazdy - stadko masz przecudne! czarne są bombowe a ten mały sproket - mmm - super minki! :lol:
GUCIA Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 a to mój nowy nabytek mała PIWOWARKA w domu GUCIA http://img168.imageshack.us/img168/9421/pict00428uc.jpg rozmiar! - Mod.J
Recommended Posts