Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak w ogóle to sobie przypomniałem, że ja Wam nie pokazywałem swoich psiaków :|
Olsztyn na skałkach [nie ten duży olsztyn, tyko ten koło częstochowy ;)]

W oczekiwaniu na statek w kołobrzegu

I na statku

Negruś znowu

Szczęśliwy Boluś

A tu dwa najfajniesze zdjęcia jakie kiedykolwiek zrobiłem:

No i wszyscy razem

To by było na tyle ;)
Nie dysponuję takim narzędzie jak aparat cyfrowy, więc nie są to zdjęcia z przed chwili :P

No i na większości zdjęc niestety zarośnięte baranki :-]

Posted

Taki pachnący temat to też dorzucę co nieco:evil_lol: . Na jednym ze spacerków, w ciepły słoneczny dzień:lol: . Śnieg prawie całkiem zniknął z łąki. Mój dzielny Wektorek wytarzał się w rozkładającym się zającu:sweetCyb: . Tutek nie zdążył:bigcry: .

Posted

[quote name='malawaszka']to przy okazji zaopatrz się w cyfrówkę :lol: bo fajne masz stadko i aż szkoda, że takie nieprezentowane :cool1:
Dokładnie :cool3: Czarne Gwiazdy, super ekipa się prezentuje! :loveu: Więc nie zwlekaj z tym zakupem :mad: żebyś nam mógł pokazać więcej zdjęć :lol:

Posted

taaa, przy okazji... Może dają w jakiejś hodowli w gratisie? :lol:

"Pzy zakupie dwóch psów dostaniesz aparat cyfrowy za złotówkę plus VAT", hahaha :lol::lol::lol:

To ja mam pomysł: Wy mi kupicie cyfrówkę, a ja Wam będę wstawiał codziennie zdjęcia :lol:

Posted

marisia napisał(a):
Taki pachnący temat to też dorzucę co nieco:evil_lol: . Na jednym ze spacerków, w ciepły słoneczny dzień:lol: . Śnieg prawie całkiem zniknął z łąki. Mój dzielny Wektorek wytarzał się w rozkładającym się zającu:sweetCyb: . Tutek nie zdążył:bigcry: .

ja juz mam doswiadczenie ze zdechlym lisem, kaczka i jezem - to ostatnie bylo najgorsze bo psy jakies pchly przytargaly do domu i cala nie w nocy te pchly pogryzly !!

Posted

hihih noo dosyć podobne, bo Lunie nie umiem dokładnie wyskubać szarego podszerstka którego ma bardzo dużo :mad: a Boluś ma upośledzoną okrywę i taki ciemny sie zrobił :evil_lol:

Posted

Ale fajne ,cieple zdjecia :-) Malawaszka u Ciebie to nawet gorace :-)
Gromadka Czarne Gwiazdy tez super , mi najbardziej przypadl do gustu ten bialo-czarny sznaucer mial taka rozradowana mordke :-)

Posted

ojjj lato dzisiaj i wczoraj straszne - ja już opalona oczywiście we wzorki :lol:

a ta mała latawica wyskoczyła mi z jednego zdjęcia...

i wskoczyła do drugiego :evil_lol:

Posted

Waszka, dobre :lol: o mało z fotela nie spadłem :)

Super fotki!!!
Podoba mi sie zwlaszcza Olsztyn na skalkach i chetnie bym sie wymienila)moj Olsztyn na tamten)))))))
Tamten to bardzo malutki jest, jedyne co to ma fajne skałki. Kiedyś tam był zamek ale niewiele z niego pozostało. Jest teraz fajna góra do wspinania z psiurami :]

Gromadka Czarne Gwiazdy tez super , mi najbardziej przypadl do gustu ten bialo-czarny sznaucer mial taka rozradowana mordke
Boluś zawsze fajnie na zdjęciach wychodzi. Albo usmiechnięty albo taki ludzki wyraz twarzy zawsze ma, jak na tych dwóch zdjęciach albo
http://kkrzysiu.win.pl/czarnegwiazdy/gallery/index.php?p=011.jpg&pg=1
http://kkrzysiu.win.pl/czarnegwiazdy/gallery/index.php?p=055.jpg&pg=6
http://kkrzysiu.win.pl/czarnegwiazdy/gallery/index.php?p=059.jpg&pg=6
... i wiele innych :P

Posted

rewelacyjny pomysł, nie ma co :cool1: , ale nie ma co gadać - czarne Gwiazdy - stadko masz przecudne! czarne są bombowe a ten mały sproket - mmm - super minki! :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...