Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z "lekkim" opóznieniem wstawiam kolejne fotki maluszków:)

A wiec moi drodzy mam zaszczyt przedstawic Wam :

chlopaki ;) :
Glamour Voque Piwowar

Glamour Voyage Piwowar

Glamour Vision Piwowar

Glamour Victory Piwowar

I na koniec nasza mala dama :
czyli ...

Glamour Virgin Piwowar

Posted

[quote name='Olivka']Ku przestrodze!!!!!!!!!!
Tak wygląda sznaucer ostrzyżony w "salonie fryzjerskim" w Jastrzębiu

:crazyeye:

cudo !!! :lol: :lol: :lol: ale wiesz to jest chyba jakas moda bo juz ktoregos z kolei tak zrobionego sznaucerka widze !!

Posted

Natalio no szczeniaki super ale zdjecia same w sobie tez wysokiej jakośći .

Olivko , i co pewnie przysli do Ciebie zeby poprawic ?? Tylko ze doklejic włosa sie chyba nie da ;) .

Posted

Natali ,bede banalna :-) Szczeniaczki sa piekne i przeslodkie :-) az sie chce odrazu takiego przytulic :-) ech.....

A to strzyzenie to pewno sie nie znacie , to ostatni krzyk mody :-) :-)

• 2 weeks later...
Posted

kilka widoczkow z wystawy autorstaw mojego znajomego

sznaucery miniaturowe czarno srebrne :

NPwR + BOB Pipi'n THATS MY STORY

porownanie pies + suka AYLA Vis a Vis:

sznaucer miniaturowy czarny
NPwR BOB LIDERR Dyas:

Posted

[quote name='Elitesse']mlody piesek IMPET Dyas - sliczny :loveu:
Agnieszko, Natalia ogromnie dziękujemy dziewczyny za ta wspaniałą relację z tej wystawy:lol:.

Przede wszystkim Tobie Agnieszko gratuluję sukcesów, jakie odniosły Twoja suczka a wnuczka mojego niezapomnianego Larsika :-( oraz pieskowi z Twojej hodowli:lol:.

Ogromnie cieszy mnie również fakt, że tyle aż tyle piesków z hodowli, z której pochodzi mój Wektorek, czyli Dyas odniosło tam tak spektakularny sukces. Oprócz wspaniałego olbrzyma IMPET Dyas, sukces odniosła również olbrzymka FIESTA Dyas oraz miniaturka czarna piesek LIDER Dyas. Gratuluję również właścicielce hodowli Hajan, bo w suczkach czarnych mini wygrała sunia po piesku ZODIAK Dyas.

I co Ty orsini na to, tak łatwo Ci poszło zakwalifikowanie mojego pieska do pet-ów :2gunfire:

Posted

[quote name='marisia']I co Ty orsini na to, tak łatwo Ci poszło zakwalifikowanie mojego pieska do pet-ów :2gunfire:
JA????
niby gdzie?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Przeciez jest Interem wiec jest jak najbardziej showem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
CZYTAJ UWAZNIEJ hahahaha i nie miedzy wierszami, a DWA to jest GALERIA, czyli miejsce na wklejanie fot a nie na nasze rozmowy ani gratulacje:evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...