Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teraz to nie dostaniesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
orsini Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Teraz to nie dostaniesz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . ale nie ja a forum publiczne:)))nie tylko JA tu siedze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Olu nie sluchaj jej !! kochane maluszki sa :loveu:
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Elitesse napisał(a):Olu nie sluchaj jej !! kochane maluszki sa :loveu: Dzieki Agus :calus: .
orsini Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Elitesse napisał(a):Olu nie sluchaj jej !! kochane maluszki sa :loveu: ooo podlizuje sie wazeliniara jedna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad:
Elitesse Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 orsini napisał(a):ooo podlizuje sie wazeliniara jedna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad: spadaj :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Elitesse napisał(a):spadaj :diabloti: :diabloti: :diabloti: Wlasnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: .
malawaszka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Ka-Vanga jak zwykle ZA MAŁO!!!!!! Boskie malutki :multi:
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ciesze sie ze sie podobaja male kluski ;) , a zdjec mam na razie tyle, jak mi hodowczyni przysle wiecej to wstawie :).
Pink Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ola ja "chce" tego ostatniego szczeniorka :loveu: to pies czy sunia, ale chyba pies bo jest taki slicznie wielki i nabity :multi:
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Piesek :). Pink, wszystkie maluszki juz zamowione :cool3: .
malawaszka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Piesek :). Pink, wszystkie maluszki juz zamowione :cool3: . :placz: :placz: :placz:
Ka-Vanga Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Pink napisał(a):To super :multi: Nio ja tez sie ciesze, w przeciwienstwie do Waszeczki ;) :lol: .
Justa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Justa gdzie jestes?????????? Wytnij ta wypowiedz tego niewdziecznika!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: , ja Ci dam paskudztwa :mad: . Ja tu zaraz powycinam, ale Wasza paplaninę, gadaninę i przekupkarstwo:diabloti: jesteście niemozliwe !:mad:
Olivka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wstawiam zdjęcie mojej wyskubanej Olivki. :lol:
madzior_ka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Suuper zdjecie Olivki:)) strasznie słodziutko wygląda, ale cóż to za cudowne wdzianko ma na sobie? szybciutko mów gdzie takie kupiłaś:)))
Natalia_W Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dawno nas tu nie bylo... wiec wstawiam fotke Kenzia po dzisiejszej kapieli ;) Jak Wam sie podoba ;) ??
Olivka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 No Natalio, pies jest piękny. Zresztą Bubel też bardzo ładnie wyrósł i zmężniał. Madziorko! Sweterek zdjęłam z wieszaka u mnie w salonie, po tym jak pozbawiłam Olivki sierści. Została mi tylko jedna XS
madzior_ka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jak Wam sie podoba ;-) ?? i ty sie jeszcze pytasz? śliiiiiczny jest!! Madziorko! Sweterek zdjęłam z wieszaka u mnie w salonie, po tym jak pozbawiłam Olivki sierści. Została mi tylko jedna XS oj, no to nie musiałaś daleko szukać, a jest szansa że będziesz miała większe albo wiesz może skąd można takie zamówić? bo przydałoby się Denisowi takie wdzianko na lżejsze mrozy....
Recommended Posts