Elitesse Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 sliczne :loveu: oba !! :loveu: ja tez tak chcem umiec !!
Pasavera Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 florance napisał(a):Pasa Ty powinnas mnieć zakaz wstawiania zdjęć - robisz zbyt profesionalne i za dobre! :diabloti: no nie ... nie dosyć, że teraz mniej wstawiam to jeszcze mnie wyganiają :mad: Na poważnie to ja ze swoich fot nie jestem wcale zadowolona :roll: Bubelek przesłodki :loveu: więcej fotasków :cunao:
madzior_ka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 "pasavera" napisał(a):Na poważnie to ja ze swoich fot nie jestem wcale zadowolona :roll: to nie wiem co ja mialabym powiedziec widzac swoje:roll: a wszystkiei zdjecia oczywiscie suuuper:)
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Zwycięzca Rasy w Norymberdze: (foty autorstwa PINK - mam nadzieje ze mnie nie zabije hihi) nasz polski HIBISCUS Mengo Celebration byl drugi za tym pieskiem
Jośka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ;) ;) :lol: :lol: :roll: :roll: Oto kilka fotek mojej psiuni
Pink Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Tutaj jeszcze jedna fotka, fajny jest taki malutki i kwadratowy strasznie :lol:
Justa Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Piękne ! Ja też kce lustrzankę :cry: ! A Figulka coś taka pieprzowosolowa siem zrobiła ;) przynajmniej an tym zdjęciu ;) hihi :calus:
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 my lustrzanke juz mamy ;) tylko na razie plywa z tesciem po oceanie i doplynie chyba dopiero w marcu :roll:
Pasavera Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Justa']Piękne ! Ja też kce lustrzankę :cry: ! A Figulka coś taka pieprzowosolowa siem zrobiła ;) przynajmniej an tym zdjęciu ;) hihi :calus: Hi hi lustrzanka to dla mnie na razie tylko marzenie :-( No niby jest jedna w domu jakas przedwojenna :lol: Jakiś czas temu kupiłam film B&W więc może coś pocykam staruchem :wink: A Figa tak ... coraz bardziej przypomina pieprzaka :roll: Na razie 'tylko' na głowie i froncie ma białe włoski, ale zaczynają się już pojawiać na grzbiecie :lol: Stara siwucha będzie :placz: Poklejona, siwa morda ... :)
Justa Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 To czym Ty robisz zdjęcia moje droga?:crazyeye: Bo wydaje mi się, że można u Ciebie ustawić głebię ostrości...:roll:
Pasavera Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Hi hi Justyś ja focę najzwyklejszą cyfrówką :wink: Są w niej oczywiście ustawienia ręczne (ale moim zdaniem mizerne) dzięki którym można osiągnąć efekty z ostrością :lol:
Justa Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 yhym... ale świetnie Ci te efekty wychodzą :) Ja niestety nie mam za dużo ustawień ręcznych. tylko przysłonę o ile się nie mylę. Głębui ostrości niestety nie posiadam :cry:
Pasavera Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Justa napisał(a):Głębui ostrości niestety nie posiadam :cry: Ja głębi ostrości też nie mam :wink: Aby osiągnąć podobny efekt trzeba odpowiednio ustawić przysłonę i czas migawki :eviltong:
Pasavera Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 i jeszcze Figulińska :diabloti: złote refleksy od słonka :razz: postawa ...
malawaszka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 PAsavera a te siwulce nie wyłażą? wytrymuj ją jak się cieplej zrobi to może będzie czarniejsza :niewiem: w sumie to moja Luna tyż siwieje :lol: bo jej dawno nie wyczesywałam podszerstka:shake:
Pasavera Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='malawaszka']PAsavera a te siwulce nie wyłażą? niestety nie :shake: A nie chce jej po głowie tym trymetem tak mocno jeździć :roll: bo głównie właśnie tam ma te szare kłaczki :cool1: na trzech łapciach :)
PUENTA imszar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 ale piękne zdjątka, ale i tak jak zrobię Soni to pokarzę Wam klasę :)
orsini Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 PUENTA imszar napisał(a):ale piękne zdjątka, ale i tak jak zrobię Soni to pokarzę Wam klasę :) jaka klase???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: SUPER ze wklejacie tyle fot!!!
an3czka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Pasavera'] na trzech łapciach :) STÓJKA!:eviltong:
Justa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Galcia w dereczce:lol: :cool1: mruczek w domu;)
KN Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 http://img34.imageshack.us/img34/6052/judi5sy.jpg tak lepiej?;)
KN Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 a dziekuje tylko cos jedno zdjeciemojeje mini sie nie pokazuje przynjamniej mi:)) a o ktorym olbrzymie mowisz tym z ogonem czy bez:lol:
malawaszka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :multi: Justa co Ty mówisz, że Gala zarośnięta??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Kaska - superrr Twoje stadko :loveu: piękne olbrzymki - to pies i suka??? a mini nie widać bo fota jest ogrooomnaaa i pewnie Ci Justa zmieniła na linka :razz: :lol:
Recommended Posts