Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

florance napisał(a):
Pasa Ty powinnas mnieć zakaz wstawiania zdjęć - robisz zbyt profesionalne i za dobre! :diabloti:

no nie ... nie dosyć, że teraz mniej wstawiam to jeszcze mnie wyganiają :mad:
Na poważnie to ja ze swoich fot nie jestem wcale zadowolona :roll:

Bubelek przesłodki :loveu: więcej fotasków :cunao:

Posted

"pasavera" napisał(a):
Na poważnie to ja ze swoich fot nie jestem wcale zadowolona :roll:

to nie wiem co ja mialabym powiedziec widzac swoje:roll:

a wszystkiei zdjecia oczywiscie suuuper:)

Posted

Piękne ! Ja też kce lustrzankę :cry: !
A Figulka coś taka pieprzowosolowa siem zrobiła ;) przynajmniej an tym zdjęciu ;) hihi :calus:

Posted

[quote name='Justa']Piękne ! Ja też kce lustrzankę :cry: !
A Figulka coś taka pieprzowosolowa siem zrobiła ;) przynajmniej an tym zdjęciu ;) hihi :calus:
Hi hi lustrzanka to dla mnie na razie tylko marzenie :-( No niby jest jedna w domu jakas przedwojenna :lol: Jakiś czas temu kupiłam film B&W więc może coś pocykam staruchem :wink:

A Figa tak ... coraz bardziej przypomina pieprzaka :roll: Na razie 'tylko' na głowie i froncie ma białe włoski, ale zaczynają się już pojawiać na grzbiecie :lol: Stara siwucha będzie :placz:

Poklejona, siwa morda ...

:)

Posted

Hi hi Justyś ja focę najzwyklejszą cyfrówką :wink: Są w niej oczywiście ustawienia ręczne (ale moim zdaniem mizerne) dzięki którym można osiągnąć efekty z ostrością :lol:

Posted

yhym... ale świetnie Ci te efekty wychodzą :) Ja niestety nie mam za dużo ustawień ręcznych. tylko przysłonę o ile się nie mylę. Głębui ostrości niestety nie posiadam :cry:

Posted

Justa napisał(a):
Głębui ostrości niestety nie posiadam :cry:

Ja głębi ostrości też nie mam :wink: Aby osiągnąć podobny efekt trzeba odpowiednio ustawić przysłonę i czas migawki :eviltong:

Posted

PAsavera a te siwulce nie wyłażą? wytrymuj ją jak się cieplej zrobi to może będzie czarniejsza :niewiem: w sumie to moja Luna tyż siwieje :lol: bo jej dawno nie wyczesywałam podszerstka:shake:

Posted

[quote name='malawaszka']PAsavera a te siwulce nie wyłażą?
niestety nie :shake: A nie chce jej po głowie tym trymetem tak mocno jeździć :roll: bo głównie właśnie tam ma te szare kłaczki :cool1:

na trzech łapciach :)

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
ale piękne zdjątka, ale i tak jak zrobię Soni to pokarzę Wam klasę :)

jaka klase???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

SUPER ze wklejacie tyle fot!!!

Posted

a dziekuje tylko cos jedno zdjeciemojeje mini sie nie pokazuje przynjamniej mi:))
a o ktorym olbrzymie mowisz tym z ogonem czy bez:lol:

Posted

:multi: Justa co Ty mówisz, że Gala zarośnięta??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Kaska - superrr Twoje stadko :loveu: piękne olbrzymki - to pies i suka??? a mini nie widać bo fota jest ogrooomnaaa i pewnie Ci Justa zmieniła na linka :razz: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...