Gonia Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Najbardziej mi się podoba bieganie synchroniczne :lol: Oczywiście pozostałe zdjęcia też są super :D
Ka-Vanga Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Super fotki wkeiliscie :angel: , Haha Natalia, na niektorych foatach to ja nie wiem, ktory to Kenzo, a ktory Bafi :lol: . Teraz Nafusia po operacji: .
Ka-Vanga Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hehe zaraz ja posmeram, ale zaraz wkleje jak sie zachowuje dwa 1,5 dnia po operacji :evilbat: , szkoda, ze nie umiem filmikow zmniejszac, bo bym Wam pokazala szalonego sznaucera :evilbat: :lol: .
Madziara Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 buahahahaha Ka-vang pewnie te smutne foty to jeszcze na prochach, a zaraz nam tu perszinga wstawisz - takie właśnie są sznaucery, za to je lubię :P
Madziara Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ja wczoraj usiłowałam zrobić foty gówniarzom na spacerku - ale mi z obiektywu ciuchały - są w radosnej tfurczości, bo sznaucer to był tam jeden :P
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 super ze tyle fotek!!!!!! Madziara a Ty co przedszkole otwierasz?ze tyle piesuf??? :o :o :o :o
Ka-Vanga Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No na poczatku byla troche smutnawa i pijana :lol: , ale juz ze jakis czas prosze co robila :evilbat: : (aaaaaa no i oczywiscie biegala jak szalona, haha jakby kto jej jakis motorek w tylek zamatowal, bo przeciez 1,5 dnia nie biagala wiec trzeba bylo nadrobic nie :evilbat: )
Gonia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No tak ,bądż człowieku litościwy :lol: Ale i tak ją smeraj,za to że taka dzielna :D
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No to ja tez mam kilka sznauci:)))dzieki uprzejmosci KaVanga:)))) Skorus: troche wialo :lol: :lol: :lol: :lol:
Madziara Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 czemu tam u Was tak piknie kolorowo, a u nas tak szaro?? nawet czerwonych liści do bukietów nie ma :(
malawaszka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 u mnie właśnie to samo - od razu wszystko zżółkło :( a fotki Orsini jak zwykle mistrzostwo :angel:
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Madziara u nas kupa lisci kolorowych:))wpadaj zapraszam!!! dzieki Waszko :lol: :lol: :lol: jeszcze jedno Wam wklejam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 troszke mnie nie bylo a tu tyle pieknych fotkuf !! :D :D :D
madzior_ka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Madziara napisał(a):mamy w weekenda Hubertusa no tpo powodzenia:) ja chyba tu nie pisalam ale nasz hubertus byl dosc 'krwawy" 8 gleb ludzkich + dwie koni:) w tym moja na samym poczatku i nadgarstek mam potluczony:) siuwiutki i spuchniety ech:) ciezkie jest zycie lisa;) a podczas gonitwy dwa konie (i jezdzcy) wpadli na siebie i kolezanka ma slicznie rozwalone policzko od ucha prawie do ust od kopytka:/ ale nic powazniejszego sie nie stalo na szczescie a ogolnie to bylo extra!! a fotry oczywiscie genialne!!!
dorotak Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Foty super! Denis-przystojniak :iloveyou: a foty orsini piękne. My prawie przegapiliśmy jesień i faktycznie, trudno już o kolory. Do tego mój aparacik nie pozwala na uzyskanie małej głębi ostrości, więc i efekt na zdjęciach gorszy... Ale dwa jesienne Atosy ;) zamieszczam: A na koniec mały filmik pokazujący czym ostatnio się bawimy http://www.dorotak.net/atos/frisbee.wmv
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 rtany ten Atos jest rewelacyjny!!! a Luna mi nie chce łapać frisbeee :cry:
madzior_ka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Dorotak extra!!! a ja z Deniskiem tez od dawna chce sprobowac frisbee ale teraz mamy tyle rzeczy do cwiczenia ze czasu brak:( moze kiedys jeszcze sie uda:) i tez sie w to pobawimy lecz nie mam wielkich nadzieji ze bedzie chcialo mu sie to lapac:) a Atos super!!!
Madziara Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 madzior_ka napisał(a):Madziara napisał(a):mamy w weekenda Hubertusa no tpo powodzenia:) ja chyba tu nie pisalam ale nasz hubertus byl dosc 'krwawy" 8 gleb ludzkich + dwie koni:) w tym moja na samym poczatku i nadgarstek mam potluczony:) siuwiutki i spuchniety ech:) ciezkie jest zycie lisa;) a podczas gonitwy dwa konie (i jezdzcy) wpadli na siebie i kolezanka ma slicznie rozwalone policzko od ucha prawie do ust od kopytka:/ ale nic powazniejszego sie nie stalo na szczescie a ogolnie to bylo extra!! a fotry oczywiscie genialne!!! Madziorko ja dzisiaj bez hubertusa widziałam już wywrotkę z koniem :P Się łajza o własne nogi potknęła i byłoby... bum ale nie było :P Zobaczymy jak hubertus nam wyjdzie, bo kopytka o kowala wołają, a on dopiero za dwa tygodnie przyjedzie :( czyli już po :(
jostra Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dorotak, orsini - super jesienne fociaki :D Natali - extra zdjęcia bliźniaków :P Ka-Vanga - ta twoja Nafka to chyba nie do zdarcia jest :wink:
jostra Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ja oczywiscie jako leń patentowany :evilbat: , nie mam jeszcze zmniejszonych fot moich dziubasków, ale mam fociaki panienki, która wyjechała do Holandii :angel:
Recommended Posts