malawaszka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 śliczne śliczne wsyzstkie - a madziorka tak dawno tu nie była, że zapomniała jak się foty wstawia :wink: :lol:
madzior_ka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 hehe a zebys wiedziala a do tego jeszcze zly rozmiar sobie zdjecia zrobilam wiec zaraz zmienie:)
Madziara Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Madziorka dawaj!! Jak się nie ma sznaucerka to z miłą chęcią chociaz na fotki się patrzy :P
madzior_ka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 cos mi sie wydaje ze dzisiaj wszystkich nie zdaze wstawc wiec wstawie jeszcze jedna ture pt "ostatnie 'jesienne'chwile z dluuga sierscia":) to i tak jeszcze nie koniec fotek sprzed trymowanka ale chcac wstac o 6 musze juz isc spac wiec reszta jutro:) dobranoc
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 madziorka super!jak Ty robisz ze pies skacze a Ty foty robisz????mnie by moje w takiej sytuacji zlaly
Natalia_W Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Male mysliciel :wink: zabaweczka :D wiatr we wlosach :wink: hmm.... :wink: caly Kenzio :wink: nic dodac nic ujac :wink: ciekawe co on sobie mysli.... :roll:
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 wow!!! Natalie!!!! super klaki choc na niektorych przypomina juz psy kobiety pudel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 hehe wiem :D dlatego w piatek przed wystawa jedziemy do kasi :wink:
Gonia Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Jak na zawodowego modela przystało,prezentuje się z niezwykłą elegancją i wdziękiem.Nie wiem czy dobrze mi się wydaje,ale KENZO chyba pachnie.....KENZO :D
malawaszka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 :o jak dla mnie to już zbyt puchaty jest - wygląda imponująco ale czesać to :o :lol:
Olivka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Natalia Kenzo jest piękny i dobrze, że ma tyle włosa. Jak dla mnie rewelacja
jostra Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Natali - super foty nie-sznaucera :P :lol: :lol: :lol: A to moje zarośnięte nieszczęście: :evilbat: :lol:
madzior_ka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 super foty, rzeczywiście Kenzo to jeden wielki puszek - podziwiam za cierpliwosc w czesaniu:) ja dzisiaj tworzylam fryzurke Deniska bo brzuszek mial troche skoltuniony wiec musialam neico wyciac i wykombinowalam cos praktycznego i wyglada nawet calkiem calkiem, z tylu mu brzuch ogolilam masyznka gdzie mial filce, a przod bardziej scieniowalam do dolu tak wiec nie wyglada zle i jest mniej wlosow do potencjalnych koltunow. Twoja śnieżna pociecha jostra rowniez super:) taka slodziuchna ze nic tylko wycalowac!!! [quote name='orsini']madziorka super!jak Ty robisz ze pies skacze a Ty foty robisz????mnie by moje w takiej sytuacji zlaly po pierwsze mialam ukochane jablko jako S:) po drugie najpierw wyskakalam go przez to wolajac go do siebie gdy jestem za przeszkoda i mnie widzi przez srodek kola, a potem wskazujac reka i stojac z boku sam juz skoczyl:) generalnie to cwiczylismy juz skoki ze ja tylko mowie hop nie podchodzac do przeszkody wiec nie bylo z tym wiekszego problemu. a dzisiaj cd. zdjec:) i jeszcze dwa w skoku:
madzior_ka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 no to ciag dalszy, jeszce kilka fot sprzed akcji 'nowa fryzurka' teraz pol na pol - czyli podczas trymowania:) coraz blizej konca: a dotrymowywalam i strzyglam dzisiaj, wiec fotki zaraz bo musze je zgrac i zmniejszyc:)
Pasavera Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Jaki Kenzo włochaty :o :o :o :angel: :angel: :angel: :angel: Denis :loveu: Wspomnienia z wakacji .... :P
Jośka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Kenzo prezentuje się oczywiście suuuper, no i jaki puszysty włos :rainbowa: madzior_ka piękne zdjęcia :o mi najbardziej podobają się te na tle liści :D
madzior_ka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Wityajcie wiec ja kontynuuje wstawianie zdjec, ale wczensiej to jeszcze dodam ze super zdjecie Pas:) ja chce wakacje!!! i sliczna rameczka ty to jestes zdolna:) najpierw kilka zdjatek juz po trymowaniu calkowitym (tzn takim etapie na ktorym zakonczylam trymowanie ale chyba zrobilam to dosc dokladnie a przynajmniej sie staralam): a tutaj ze mną: i tadam tadam!!:) zdjątka uwieczniajace moja cala prace:) Denisek po strzyzeniu grzbieciku, wyrownaniu i nieco zmodyfikowaniu brzuszka ale chyba nie wyglasda najgorzej prawda? bo tyl musialam zgolic bo byl skoltuniony a nie chcialam go meczyc rozczesywaniem jak nie bylo potrzeby - bedzie wygodniej na ziem a przod staralam sie w miare wyrownac na tyle ile sie dalo po usunieciu koltunow:) i jak Wam się podoba 'nowy' DENISIO?
malawaszka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 madziorka po raz kolejny powtórzę, że gratuluję zapału :klacz: a to moje zabawy fotkami - dziś nabyta umiejętność :lol:
Natalia_W Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Malawaszka ale super :D A ja chyba zaraz pojde sie troche pobawic aparatem i porobie Bafiemu i Kenziowi fotki:D
madzior_ka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 super malawaszko szczegolnie podoba mi sie ta ostatnia Luka z czerwonym jezyczkiem na wierzchu:)
Natalia_W Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 ja tutaj pilnuje :wink: i maly bonus :wink:
Recommended Posts