Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos mi sie wydaje ze dzisiaj wszystkich nie zdaze wstawc wiec wstawie jeszcze jedna ture pt "ostatnie 'jesienne'chwile z dluuga sierscia":)

to i tak jeszcze nie koniec fotek sprzed trymowanka ale chcac wstac o 6 musze juz isc spac wiec reszta jutro:) dobranoc

Posted

Jak na zawodowego modela przystało,prezentuje się z niezwykłą elegancją i wdziękiem.Nie wiem czy dobrze mi się wydaje,ale KENZO chyba pachnie.....KENZO :D

Posted

super foty, rzeczywiście Kenzo to jeden wielki puszek - podziwiam za cierpliwosc w czesaniu:) ja dzisiaj tworzylam fryzurke Deniska bo brzuszek mial troche skoltuniony wiec musialam neico wyciac i wykombinowalam cos praktycznego i wyglada nawet calkiem calkiem, z tylu mu brzuch ogolilam masyznka gdzie mial filce, a przod bardziej scieniowalam do dolu tak wiec nie wyglada zle i jest mniej wlosow do potencjalnych koltunow.

Twoja śnieżna pociecha jostra rowniez super:) taka slodziuchna ze nic tylko wycalowac!!!

[quote name='orsini']madziorka super!jak Ty robisz ze pies skacze a Ty foty robisz????mnie by moje w takiej sytuacji zlaly
po pierwsze mialam ukochane jablko jako S:) po drugie najpierw wyskakalam go przez to wolajac go do siebie gdy jestem za przeszkoda i mnie widzi przez srodek kola, a potem wskazujac reka i stojac z boku sam juz skoczyl:) generalnie to cwiczylismy juz skoki ze ja tylko mowie hop nie podchodzac do przeszkody wiec nie bylo z tym wiekszego problemu. a dzisiaj cd. zdjec:)

i jeszcze dwa w skoku:

Posted

no to ciag dalszy, jeszce kilka fot sprzed akcji 'nowa fryzurka'

teraz pol na pol - czyli podczas trymowania:)

coraz blizej konca:

a dotrymowywalam i strzyglam dzisiaj, wiec fotki zaraz bo musze je zgrac i zmniejszyc:)

Posted

Kenzo prezentuje się oczywiście suuuper, no i jaki puszysty włos :rainbowa:
madzior_ka piękne zdjęcia :o mi najbardziej podobają się te na tle liści :D

Posted

Wityajcie wiec ja kontynuuje wstawianie zdjec, ale wczensiej to jeszcze dodam ze super zdjecie Pas:) ja chce wakacje!!! i sliczna rameczka ty to jestes zdolna:)

najpierw kilka zdjatek juz po trymowaniu calkowitym (tzn takim etapie na ktorym zakonczylam trymowanie ale chyba zrobilam to dosc dokladnie a przynajmniej sie staralam):

a tutaj ze mną:

i tadam tadam!!:) zdjątka uwieczniajace moja cala prace:) Denisek po strzyzeniu grzbieciku, wyrownaniu i nieco zmodyfikowaniu brzuszka ale chyba nie wyglasda najgorzej prawda? bo tyl musialam zgolic bo byl skoltuniony a nie chcialam go meczyc rozczesywaniem jak nie bylo potrzeby - bedzie wygodniej na ziem a przod staralam sie w miare wyrownac na tyle ile sie dalo po usunieciu koltunow:)

i jak Wam się podoba 'nowy' DENISIO?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...