Elitesse Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 sympatyk sliczna twoja coreczka - ogladalam jej fotki jeszcze na strone hodowli jak byla malutka !!!! w koncu robi sie tu nas sredniakowcow wiecej :angel: :angel: skad jestes ?
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 a ja wklejam fotki od Elitesse-dzieki!!! przypomne, ze nikt nie chcial sie ze mna umowic na sesje fot. i zmuszona bylam ja przeprowadzic ze swoimi psami a szkoda:(((((bo juz takich kolorow w tym roku nie bedzie-przymrozek byl i liscie spadaja z drzew jak deszcz jakis:((( i zaraz jeszcze wiecej jesiennych fotek :lol: :lol: :lol:
sympatyk Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Orsini- piekne te fotki- kolory faktycznie niesamowite Agnieszko dzieki- to sa 2 coreczki, Rada i Rusalka a ja jestem znaną Ci Alą od Gagatkow- to corki Pimpka :D
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 i jeszcze kilka z tych cieplych... i to koniec na dzis:)))) teraz na Was kolej! :lol: :lol: :lol:
jostra Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Cudne te jesienne sznucki :D :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Ale duuuuuuuuuuuuuzo cudnych fot, wszystkie sa piekne :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: , no i filmik bialaski Jostrowej super :angel: .
Elitesse Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 sympatyk napisał(a):Orsini- piekne te fotki- kolory faktycznie niesamowite Agnieszko dzieki- to sa 2 coreczki, Rada i Rusalka a ja jestem znaną Ci Alą od Gagatkow- to corki Pimpka :D hehe to juz rozumiem :)
Romas Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Och ,dziewczyny jakie cudne zdjecia . Orsini jestem pod wrazeniem.Piekne !!!!! P. Alu -Sympatyku , sliczne sredniaczki ,prawie w wieku mojej czarnulki Bianki . Zeby bylo zgodnie z regulaminem wstawiam zdjecie Bianki z psiego przedszkola ,zrobione przez Anie Łuczak :-) I jeszcze Zuzanka ,bo dawno tu nie goscila
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Ja was nie rozumiem :evilbat: Orisni zaprsza na takąąąąąąą sesje a wy macie inne zajęcia :o :lol: NIE ROZUMIEM!!! Ja chce taka sesje :angel: Tzn moje psy chca ;) :angel: SUPER FOTKI!!! :klacz:
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 hhaha dzieki! foty jak foty, ale KOLORY!!!! mowilam, ze niesamowite!!!i nikt mi widocznie nie wierzyl:(((a to drzewo akurat ostatni raz takie bylo 4lata temu!potem zawsze albo nie bylo pogody, albo mroz przyszedl tak jak dzis i liscie opadly....
orsini Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Romas macie psie przedszkole????? :o :o :o zazdroszcze!!!!
mila_2 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 piękne zdjęcia:D:D:D żeby moja Beta chciała spokojnie popozować na dworzu, ale nie - nafajniej jest szaleć wśród bluszczu na działce, albo podkradać korę spod krzaczków. Jak tu taką rozbrykaną Młodą złapac w obiektyw :wink:
sympatyk Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Romas- jaka fajna banda w tym przedszkolu :-)widac ze cos knuja:-)
Madziara Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Orsini!!! Piękniste foty Dawaj więcej jak najszybciej!!!
Ka-Vanga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Romas, ale super banda, no i Zuzanka piekna :D . Kilka swiezutkich fot malucha, ktory jeszcze jest u mnie - 9 tyg ma teraz: haha a tu chyba wlasnie sie cofnal, bo nagle mu sie szyjka skrocila :wink: :lol: : . Pozniej dam troszke jak lobuzuje :wink: :lol: .
jostra Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Maluch super, a jaki ma zajefajny ogonek :angel: :angel: :angel:
malawaszka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 OLA mały jest świetny!!!!!!! umarłam ja go CHCĘ!!!!!! :cry:
Ka-Vanga Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Strasznie sie ciesze, ze Wam sie podoba dziewczyny :drinking: :D . Malawaszko mowisz masz :wink: :lol: .
Romas Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ola, piekny maluszek ,akurat wzrostu moje Bianeczki tylko widac jaka kosc ma gruba i jaki lepek duzy ,pomylic ze sredniakiem nie mozna . P. Alu , psiaki rozrabiaja w tym przedszkolu az milo ,ale i ucza sie ile tylko ich male rozumki wytrzymuja. Ja to ciekawa jestem bardzo jak wyglada i rosnie Teri ( Angelki ) ,bo ona sama jakos zamilkla ,widocznie psiatko pochlonela ja calkowicie :D To jeszcze foteczka zapowiadajaca co nas niedlugo czeka :lol:
Agatka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Troszke niedzielnego słonecznego poranka w DOlinie :) NO i miejsce w którym było wczoraj Seminarium :)
Ka-Vanga Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Fajowe fotki, no i widze, ze mama wydarta, hehe nas to tez niebawem czeka :wink: . Ale w fajnym miejscu mieliscie to seminarium :D .
Natalia_W Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Wstawiam kilka zdjec fajnych rzeczy :lol: lampka nocna:) papier do pakowania prezencikow :lol: portfel dlugopis jak cos jeszcze znajde to wstawie :wink: :D
Recommended Posts