Elitesse Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):SUPER fotki :angel: . Elitesse a co tak malo Twojego dziecka :evilbat: . bo tylko tyle go dostalam :(
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 No to lecimy z tymi fotkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 zaraz będe dalej wklejać tylko skocze ostrzyc włosy.
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 suczka p. Supronowicz likierek szorki i to likierek prawda że ładniutki????
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Chyba białaska wklejłam dwa razy ups....... gdzie wy wszyscy jesteście????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry:
alexandra Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ja jestem i z przyjemnością oglądam tak ładne foteczki ślicznych psów i mojej ulubionej sędziny :wink:
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 szkoda że nie mogłam z wami poszaleć na ringu :( :( :( :( :( ale miło mi było na was popatrzeć zawsze jestem tak zajęta czochraniem swoich suczek że nic nie widze.
alexandra Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Nie dość że sędzina ma klasę to jeszcze i dobre oko :wink:
alexandra Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 GUCIA napisał(a):szkoda że nie mogłam z wami poszaleć na ringu :( :( :( :( :( ale miło mi było na was popatrzeć zawsze jestem tak zajęta czochraniem swoich suczek że nic nie widze. No ja miałam jeszcze gorzej, bo ani nie wystawiałam, ani na żywo nie oglądałam, dlatego miło że foteczki wstawiłaś. Ja nie wiem jak ja wytrzymam do stycznia bez wystaw :-? Chyba zbyt pochopnie zarządziłam przerwę od wystaw w tym sezonie :D
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 była najbardziej elegancką sędziną na wystawje!!!!!!!!!!!!!
alexandra Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Dla mnie jest to też dlatego taka ulubiona sędzina, bo u niej ja debiutowałam jako wystawca, a Beska debiutowała w kl. szczeniąt, i tak symbolicznie po roku też właśnie u niej teraz we wrześniu skończyłyśmy Ch.Pl :D :wink:
GUCIA Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Wgrudniu jest wystawa w Nowym Dworze zgłoszenia do ok.15listopada limitowana ilość miejsc bo na hali masz jeszcze czas!!!!
alexandra Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 GUCIA napisał(a):Wgrudniu jest wystawa w Nowym Dworze zgłoszenia do ok.15listopada limitowana ilość miejsc bo na hali masz jeszcze czas!!!! Bardzo chętnie ale nie mogę :-? Dałam słowo TZ że w tym roku już go nie opuszczę w trakcie weekenndu :lol: Słowo się rzekoło, a ja dotrzymuje słowa, więc trudno czekam do nowego sezonu wystawowego :wink:
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 SUPER fotki :angel: :angel: :angel: :angel: . Szkoda, ze ani czarnych malych nie ma, ani czarnych duzych nie ma .
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 W takim razie ja wstawie kilka zaleglych fotek moich dzieci :grins: : 5,5 tyg.: ucze sie stac :wink: :lol: : .
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Superowy jest !!!!!!!!!!!!! Ajak się świeci. Szczeniaki są tak pokraczne jak są małe że można patrzeć godzinami!!!!!!!!!!
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ciesze sie ze sie podobaja :angel: , ja juz sie nie moge doczekac kiedy je znowu pojade zobaczyc, wtedy to je dopiero obstrykam :evilbat: , bo tak to mam tyle fot co mi hodowczyni wysyla. Bede kilka brala do Wawy do ich nowych domkow, haha ale wpierw przenocuja u mnie, haha ciekawe ile rzeczy mi zdemoluja :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 haha no a tym ogonem nieżle zamiatają wszystko co na drodze. :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Buahahaha no ogon jest the best do zamiatania, haha albo zwalania wszystkiego na podloge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
GUCIA Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 konfrontacje z talerzem zupy są najlepsze !!!! przerobiłam już taką i musiałam się przebrać hahahah
Ka-Vanga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Gucia choc na glowny temat bo tu nie mozna gadac :wink: .
Recommended Posts