Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda że nie mogłam z wami poszaleć na ringu :( :( :( :( :(

ale miło mi było na was popatrzeć zawsze jestem tak zajęta czochraniem swoich suczek że nic nie widze.

Posted

GUCIA napisał(a):
szkoda że nie mogłam z wami poszaleć na ringu :( :( :( :( :(

ale miło mi było na was popatrzeć zawsze jestem tak zajęta czochraniem swoich suczek że nic nie widze.

No ja miałam jeszcze gorzej, bo ani nie wystawiałam, ani na żywo nie oglądałam, dlatego miło że foteczki wstawiłaś.
Ja nie wiem jak ja wytrzymam do stycznia bez wystaw :-? Chyba zbyt pochopnie zarządziłam przerwę od wystaw w tym sezonie :D

Posted

Dla mnie jest to też dlatego taka ulubiona sędzina, bo u niej ja debiutowałam jako wystawca, a Beska debiutowała w kl. szczeniąt, i tak symbolicznie po roku też właśnie u niej teraz we wrześniu skończyłyśmy Ch.Pl :D :wink:

Posted

GUCIA napisał(a):
Wgrudniu jest wystawa w Nowym Dworze zgłoszenia do ok.15listopada
limitowana ilość miejsc bo na hali masz jeszcze czas!!!!

Bardzo chętnie ale nie mogę :-? Dałam słowo TZ że w tym roku już go nie opuszczę w trakcie weekenndu :lol: Słowo się rzekoło, a ja dotrzymuje słowa, więc trudno czekam do nowego sezonu wystawowego :wink:

Posted

Superowy jest !!!!!!!!!!!!!
Ajak się świeci.
Szczeniaki są tak pokraczne jak są małe że można patrzeć godzinami!!!!!!!!!!

Posted

Ciesze sie ze sie podobaja :angel: , ja juz sie nie moge doczekac kiedy je znowu pojade zobaczyc, wtedy to je dopiero obstrykam :evilbat: , bo tak to mam tyle fot co mi hodowczyni wysyla. Bede kilka brala do Wawy do ich nowych domkow, haha ale wpierw przenocuja u mnie, haha ciekawe ile rzeczy mi zdemoluja :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...