Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Moj potworek nie śpi w łózku, co nie znaczy że nie próbuje: kilka razy w dzien sie tam ulokować... no i ciągle sprawdza czy o 4-5 rano jak śpię to nie uda mu sie pospać, delikatnie wskakuje do lozka (pewnie bym go nie wyczula, ale gluptak przytula sie pupciem do moich plecow,zeby bylo mu cieplutko):lol:, no i jeszcze rano, gdy wychodzę z lazienki widze tylko cztery lapy wyciagniete do góry w moim poslaniu oczywiscie:cool3:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
Sharona ona jest piekna:crazyeye: jaka bialutka:crazyeye: piekna :mdleje: zakochalam sie:loveu:

Dziękujemy bardzo :loveu:

:oops: Zawstydzasz nas ale...
ja w zupełności się z Tobą zgadzam :oops: :loveu: - jak dla każdego właściciela dla mnie też mój psiak jest naj! :evil_lol: Nawet z taaaakimi uszami :loveu:

Posted

Moja Junka tez matakie uszyska. Ale powiem, że się zdziwiłam bo pierwszy raz widze sznupa białego z takimi uchlami :loveu:

Posted

Poświata - super !!!! już se zapisuję :eviltong: jak się nazbiera dużo to zrobię z tego montażyk :cool3:

Gassira :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja pier****** :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

eria napisał(a):
Poświata - super !!!! już se zapisuję :eviltong: jak się nazbiera dużo to zrobię z tego montażyk :cool3:

Gassira :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja pier****** :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

ja chce Nikusia na własność!!!Mój pies przestał być czarną plamą:evil_lol::loveu:

Posted

Gassira, Twoja suczka ma bardzo ladny pysk.Dluga kufe , i ladnie noszone uszy.No ja jej wroze bardzo wysokie noty .A ciekawam kto bedzie ocenial w Nowym Dworze ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...