Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga napisał(a):
Witam...Moje tez nie sznaucer ale cięte i strzyzone a'la sznupek....fryzury nadchodzą jak i wiosna..pozdrawiam:diabloti::diabloti::diabloti:

a co ta prawa raczka taka chudziutka?:razz:

Foresciu tez zarosniety... dzis dzielnie asystowal przy montazu mebli, jak nam zabraklo jednej metalowej nogi do komody, to wiedzialam, ze trzeba szukac pod lozkiem w jego paszczy:roll::loveu:

Posted

jo_ann napisał(a):
a co ta prawa raczka taka chudziutka?:razz:

Foresciu tez zarosniety... dzis dzielnie asystowal przy montazu mebli, jak nam zabraklo jednej metalowej nogi do komody, to wiedzialam, ze trzeba szukac pod lozkiem w jego paszczy:roll::loveu:

Negra miała operację - amputacja paluszka...połamała go doszczętnie:-( ale już ok..:multi:

Posted

łapa kudłata do lata:diabloti::diabloti::multi::multi::multi: a najważniejsze, że suczydło zdrowe...no dalej proszę o zdjęcia sznupków, bo uwielbiam tu zaglądać:evil_lol:

Posted

dagusiek napisał(a):
Chcielibyśmy sie w końcu pokazać, ale niestety nie wiem jak sie wkleja zdjęcia:placz::oops: pomoże nam ktoś?:cool3:

Fotkę wrzucasz na server np www.imageshack.us
a potem link (ostatni o ile sie nie mylę) wstawiasz między znaczniki

Posted

Figafiga napisał(a):
Negra miała operację - amputacja paluszka...połamała go doszczętnie:-( ale już ok..:multi:

no to fajnie :) zajrzalam do waszej galerii-ona taka jak sredniak jest,a myslalam, ze jak minik :eviltong: znasz jej rodzicow?

Posted

malawaszka :crazyeye: Luna wygląda w ogóle jak nie Luna :evil_lol::evil_lol:jakoś tak przywykłam do jej kudłatego wyglądu:cool3::loveu:

Posted

eria napisał(a):
malawaszka :crazyeye: Luna wygląda w ogóle jak nie Luna :evil_lol::evil_lol:jakoś tak przywykłam do jej kudłatego wyglądu:cool3::loveu:

:evil_lol: hyhyhy ja też - teraz jest jakaś taka... nieswoja :lol:

dagusiek napisał(a):
Malawasza, Gassira śliczne te Wasze suczydła:loveu:

senkju :loveu: Twoje małe też śliczne :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...