Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

już kiedyś opisywała, ale ja i tak nie umiem :lol:

a ja dziś pojechałam na działkę, wzięłam aparat z nadzieją na iękne słoneczne fotki i zrobiłam TO: :x

:-? Bolut wogóle zmiknięty odmówił pozowania i odwróciłsię doopą :-? :lol:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
już kiedyś opisywała, ale ja i tak nie umiem :lol:

a ja dziś pojechałam na działkę, wzięłam aparat z nadzieją na iękne słoneczne fotki i zrobiłam TO: :x

:-? Bolut wogóle zmiknięty odmówił pozowania i odwróciłsię doopą :-? :lol:

tez piekne tyle tylko ze bez sloneczka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

cały samochód mam uwalony i pełno w nim jakiegoś siana :lol: wysiadłam z samochodu pod blokiem jak zmoknięta kura z usyfionymi psami a na osiedlu suchutko i słonko :lol: ludzie mieli niezlą zagwozdkę co nam się stało :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
cały samochód mam uwalony i pełno w nim jakiegoś siana :lol: wysiadłam z samochodu pod blokiem jak zmoknięta kura z usyfionymi psami a na osiedlu suchutko i słonko :lol: ludzie mieli niezlą zagwozdkę co nam się stało :lol:

a co oszczedzasz na wodzie i na myjni bylas :P :P :P :P

Posted

sliczne zdjęcia!! a my dzisiaj z Deniskiem dopołudnia jak to w wakacje do babci posżłysmy i nakręciłysmy kilka filmików szkoleniowych które moze dzisiaj wstawie a jak nie to jutro a za momencik kilka dosc fajnych zdjątek z porannego bieganka:)

Posted

Oto obiecane fotki z dzisiejszego dnia :).

najpierw Denisio zabawił sie w piłkarza :lol:

biegania za piłką było nie mało:

a potem na ogród obok przyszła dziewczynka Tinka:) również było milutko:

a potem zmęcozny Denisio padł na "zbity pysk":):):)

Posted

[quote name='Pasavera']

:lol: 8)
Hahahaha czad foty :cunao: .

Wszystkie fotki superowe :grins:.

Natomiast filmiki to jeden slodki, a drugi nie dziala, tzn pokazuje sie u mnie zielone tlo zamiast tanczacy Denisek :evilbat: .

Posted

fotki może nie są najlepszej jakości, ale pokazują jak bardzo Borys tęskni za forum :lol: :lol: 8)

(nie patrzeć na brudna podłogę, jest taka, bo w większości mieszkania jeszcze w ogóle podłogi nie ma, więc kurzu wycieram codziennie po kilka milimetrów:lol: )

Posted

super super fotki sznaucerkowe :klacz: kocham tą naszą galerię :D

właśnie zarekwirował Lunkowy sznurek i chyba znowu będzie awantura :lol: ale póki co...

fajna ta jej zabawka - chyba se ją popsuję troszkę

już się zaczyna pruć :evilbat:

sznaucer srebrno rudy :lol:

grrrrr

no daj już spokój :roll:

Posted

orsini napisał(a):
obetnij mu ten paskudy ogon!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

co ty ogon jest fajny !! caly szas sie boje zeby go nie nadepnac albo drzwiami nie przytrzasnac :)

Posted

jostra napisał(a):
Fajna ta Metaxa :)

superasna !! ale widze ze ja bym mogla sie tam przeprowadzic bo moda na czarny a nie na ognista czerwien :angel: to cus dla mnie :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...