weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 eria napisał(a):nie chcesz tak z Dirki do Rudy wpaść ??? :cool3: Kto wie, kto wie :cool3: spacer w sznaucerzym-szorstkim towarzystwie to super sprawa Doginka napisał(a):Weszka, byłam i widziałam - fotki fajowe;) :) bo fajnie było. Pyza jest kochana i śliczna :loveu: metamorfoza obłędna!
Doginka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A to CHIARA GACOPYSZ:diabloti::diabloti::diabloti: I Rapcio - przyszły mąż Chiary:loveu: I oczywiście Gordon - tata Chiary:p
eria Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 najbardziej z tej trójki podoba mi się Raper:loveu: - zdecydowanie bardziej od Gordona :lol: potret psychologiczny
Doginka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ten portret psycholka jest genialny:loveu::loveu::loveu:
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 eria napisał(a): potret psychologiczny hahah widzę tu lekkie zaburzenia :evil_lol::evil_lol:
weszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ale fajny roztrzepaniec :D A ja jeszcze serię łóżkową dodam Dirki w całej rozciągłości Co znowu zdjęcia? Spać nie można :cool3: Weź Ty się Pańcia odwal z tymi zdjeciami :evil_lol::diabloti:
Elitesse Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 malawaszka napisał(a):hahah widzę tu lekkie zaburzenia :evil_lol::evil_lol: a ja typowego sznauca :loveu:
weszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Elitesse napisał(a):a ja typowego sznauca :loveu: Masz rację. Wszystko w normie :diabloti:
monita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 eria napisał(a):ale miałyście super spacerek :loveu::loveu::multi: Spacer był meega wyypas ;)
Doginka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Rapcio coś wyczaił:-o Gorduś trawożerca:diabloti: I taki kolorek do nas podszedł:loveu: Ratunku!!!!:scream_3:Topię się!!!:scream_3::eek2::Help_2: Yhmmm, jakoś się udało:no-no-no::shock::nerwy:
eria Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 biedny Gordon by się utopił :shake::shake::shake::evil_lol: mokry sznaucer to żałosny widok:evil_lol: choćby nie wiem jaki czempion to był :evil_lol:
Elitesse Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 zalosny widok to kilka sznuacerow wylaniajacych sie z pol oczyszczajacych scieki :diabloti: tak zalosny ze musielismy wracac do domu 2 h na piechote bo moj ojciec nie chcial psow do auta zabrac :evil_lol:
Doginka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Elitesse']zalosny widok to kilka sznuacerow wylaniajacych sie z pol oczyszczajacych scieki :diabloti: tak zalosny ze musielismy wracac do domu 2 h na piechote bo moj ojciec nie chcial psow do auta zabrac :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale miałaś ubaw:diabloti::diabloti::diabloti: A ja zamiast ratować psa, który siedział głową w wodzie i nie mógł się wydostać cykałam zdjęcia:diabloti:
Doginka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Kolacja super:diabloti::diabloti::diabloti: - ja właśnie bób zajadam;), a oni co jedli??????:cool3:
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Piekne te wasze brodacze:loveu: kocham te kudlate mordeczki:loveu:
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Skupisko sznaucerów:diabloti: I hopki Gordusia:multi: I tatuś uczy Chiarę jak się skacze:p
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 I maleństwo też chciało spróbować:lol:...... Ale o tym później, bo psy chcą na spacerek wyjść:eviltong:
aga_beta Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 jestem tu nowa i mam pytanie jak sie wstawia fotki??:oops:
eria Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='aga_beta']jestem tu nowa i mam pytanie jak sie wstawia fotki??:oops:[/quote] są od tego topiki na administracji;)
dorotak Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Piękną jesienną niedzielę cztery średniaki postanowiły spędzić na działce :multi: Niestety problem z fotografowaniem jest taki, że jak chce się ufocić jednego, to inny zaraz wstawia grzywkę w obiektyw :angryy:: Ale jak się weźmie coś dobrego do ręki, to... zaraz gromadka siedzi i prześciga się w tym, który robi to ładniej :evil_lol:: Zbiorowe "siad"... :lol:: ... i "waruj" ;) A potem szaleństwa na łąkach, np. przeciągania piłką... "Hmmmm, tu było coś ciekawego..." "Uwaga! Parówka leeeeeeci!" :evil_lol: Fajnie było :cool1: ;)
Recommended Posts