Mek Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 mam nadzieje ,że mnie nikt nie przeklnie za umieszczanie nieswoich zdjęć ale te szczeniaki są po prostu przefajne
florance Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 No to wstawiam pierwsze zdjęcia Borki po fryzjerze
alexandra Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 No proszę proszę, jakie cudeńko się ujawiniło po wygoleniu :D Gdzie się podziała ta mała kulka :D ??
florance Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 no właśnie... jakiś taki chudy się zrobił i drobniutki :lol: po weekendzie na pewno wstawię więcej :P
Irviers Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Witam :D Wstawiam kolejne zdjecia mojej Kiwi :D dziś mała ma 23 dni :D na tym to ta w srodku :D
dorotak Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='madzior_ka']dorotak a umeisciłabys filmik mój z zawodów jezdzieckich jakbym ci wysłala? Tym razem zapraszam do oglądania wyczynów jeździeckich Madzior_ki. Filmik znajdziecie tutaj: http://www.dorotak.net/temp/000_4279.MOV (ok. 3,5MB) Madzior_ko - super! Kiedyś też myślałam o jeżdżeniu konno, ale... robiło mi się żal tego konia, na którego miałabym się wdrapać... :cunao: A teraz to już mam zwapniałe kości i to zbyt "ekstremalny" sport jak dla mnie. ;)
haniago Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Magda & Egri: Jesli chcesz kogos SUPER z W-wy to moge podac Ci namiar na PW, jesli chcesz... Kobieta, ktora profesjonalnie przygotowuje sznaucerki do wystaw, trymuje, modeluje i w ogole - jest fantastyczna. Heidi porasta pomalu sierscia po wyskubaniu i lada dzien zarzuce Was jej fotami :D
madzior_ka Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ojej bardzo dziekuje ci za wstawienie filmiku:))) i czekam z niecierlpliwoscia na zdjecia heidi!!! a borysek wyglada przeslicznie!!!
Ka-Vanga Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Super fotki :angel: , no Florance widze, ze masz nowego psa :wink: . Marta, jakie przeslodkie maluszki, a Kiwi jaka kochana :angel: :angel: :angel: :angel: . Hondka, a moge wiedziec co to za osoba, w Wawie jest kilka osob fajnie robaiacych sznaucery :wink: . Magda jakby co to mow to Ci podesle namiary na fajna fryzjerke, haha przynajmniej ja jestem z niej bardzo zadowolona :wink: .
haniago Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Ka-Vango, nie wątpię, że w W-wie jest wielu specjalistów od trymowania i strzyżenia sznaucerów, w końcu to duże miasto :-? Na PW napisałam Tobie, kogo miałam na myśli i do kogo jeżdżę z moją sznaucą :D
Ka-Vanga Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 hondka napisał(a):Ka-Vango, nie wątpię, że w W-wie jest wielu specjalistów od trymowania i strzyżenia sznaucerów, w końcu to duże miasto :-? Na PW napisałam Tobie, kogo miałam na myśli i do kogo jeżdżę z moją sznaucą :D Hahaha juz Ci odpisalam :wink: .
Pasavera Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 foty Figuli na pięknym kwiatowym tle :angel: i moje ulubione :D
RobinCzWa Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Wstawiam forki Roniego po fryzjerze. Od razu mówie, że nóżki i brwi nie wyglądają tu już jak u pani fryzjerki - wylizane, i na niektórych fotkach rozczesane przezemnie w dół - tak mi jest łatwiej, jednak możecie wierzyć że brwi są ładnie zrobione, a na nóżkach zrobione są piękne słupki bez łokci - jedyny mankament to jeszcze sterczące pazurki - to ja je wcześniej tak wygoliłem - zboczenie po pudelkach. Jak widać Roni za nic nie chce sie ustawiać - chyba coś mu nie gra z nową fryzurą, ale popracujemy nad tym i wkrótce fotki będą ładniejsze.
RobinCzWa Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 No to jeszcze 4 fotki z środowej kąpieli - jak na razie jedynej w jego życiu.
madzior_ka Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 jejku ale z Roniego się przstojniak zrobił!!! cudo!!!:)) Jejciu on ma 3 m-ce a juiż ma gęstsze łapki od Denisa, ach te amerykany :iloveyou: i jakie równiutkie łapki, boże juz nie moge sie doczekać jak denisek pójdzie do karuska bo łapki to już ma dłuuugaśne i źle się je czesze i wyglądają ładnie tylko 3 minuty po czesaniu a jak były krótsze to były o wiele ładniejsze... :roll: a mam pytanie czy on był tylko i wyłącznie trymowany czy po trymowaniu został trochę wyrównany masyznką?
RobinCzWa Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Został wytrymowany bardzo dokładnie - zeszły wszystkie ciemne i te nieszczęsne brązowe odcienie, później został zjechany maszynką na 1 mm. Teraz ma piękną tarke - pani Szumlicka też sie nim bardzo zachwycała.
Agatka Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 NO jestem pod wrazeniem ! :) Moge dostac jedna fotke na stronke ... !! PLOSEM !!!!
RobinCzWa Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Agatko oczywiście wstwiaj sobie na stronie jakie tylko chcesz zdjęcia. Jeśli chciałabyś w większej rozdzielczości to daj mi znać które i wyślę Ci na maila.
RobinCzWa Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Florance musisz chyba zmienić emblemacik, bo masz już zupełnie innego psiaka. Teraz widać że to jest Borys, ale już nie Borysek :)
malawaszka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 uulalaaa :klacz: ależ nam kawalerowie rosną :angel:
florance Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 cudne fotki :) Galcia jak zwykle modelka :lol: Robin suuuper Twój maluch :) widzę, że mu troszkę dłuższe włoski zostawiono... ślicznie wygląda!!! :) co do emblematu, to nie mam na razie czasu... więcej fotek może potem wstawię :)
Recommended Posts